Referral Scheme FAQ's

Referral Scheme FAQs

Hoe werkt het referral schema?

Hier leest u hoe u uw vrienden kunt verwijzen om krediet te verdienen voor uw volgende aankoop:

  1. Ga naar uw aangepaste verwijzingspagina hier en log in op uw account.
  2. Klik op een van de social media-pictogrammen om uw unieke code te delen met uw vrienden.
  3. Zodra uw vriend (in) de bestelling heeft voltooid, sturen wij u een e-mail om u te laten weten dat uw tegoed in uw account staat en klaar is om te worden uitgegeven.
    Als alternatief kan uw vriend uw unieke code invoegen in het mandje waar hem zal worden gevraagd in te loggen om te verifiëren dat hij een nieuwe klant is. Zodra ze hun account hebben gemaakt en ze voldoen aan de speciale aanbiedingen die nodig zijn om van de aanbieding te profiteren, kunnen ze doorgaan met afrekenen.

Hoe kan ik zien hoeveel vrienden ik heb doorverwezen en hoeveel krediet Ik heb?
Boven aan uw accountgedeelte geven we zowel het aantal mensen weer dat u hebt verwezen en het kredietbedrag dat je hebt verdiend via het verwijzingsschema. Bovendien kunt u dezelfde informatie op uw verwijzingspagina zien.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn beloning voor een verwijzing ontvang?
Beloningen worden binnen 24 uur na de verzenddatum van je vriendenbestelling ontvangen.

Wanneer komt mijn toegekende tegoed te vervallen?
Alle beloningen die je ontvangt verloopt na 12 maanden.

Ontvang ik e-mails met betrekking tot het verwijzingsschema?
Als u een tegoed krijgt, ontvangt u een e-mail die wordt verzonden hoeveel krediet je hebt verdiend.

Krijg ik alsnog een tegoedbon als mijn vriend zich aanmeldt met een ander e-mailadres?
Zolang je vriend meldt zich aan voor een account met de verwijzingslink of uw unieke code, u verdient verwijzingskrediet. Het e-mailadres waarnaar u verwees bij het aanmelden hoeft niet hetzelfde te zijn als het e-mailadres waarnaar u de verwijzingsuitnodiging hebt verzonden.

Als uw vrienden meerdere verwijzingen ontvangen van meerdere afzenders, heeft alleen de afzender van de verwijzingslink die wordt gebruikt wanneer zij hun account maken, verdient krediet.

Kan mijn vriend nog gebruik maken van het verwijzingsschema als zij eerder met Zavvi hebben gewinkeld?
Het verwijzingsschema is alleen voor nieuwe klanten. Als ze echter een account hebben maar nog niet eerder met Zavvi hebben gewinkeld, kunnen ze nog steeds gebruik maken van het schema door uw verwijzingslink te gebruiken.

Opmerking: deel uw verwijzing NIET code in onze sectie Klantbeoordelingen. Dit is uitsluitend bedoeld voor individuen om productfeedback te geven aan anderen. Credits worden niet uitbetaald als er verwijzingen worden gemaakt als gevolg van deze methode. Er wordt ook geen krediet betaald wanneer er bewijs is van betaalde zoekactiviteiten op merkvoorwaarden zonder voorafgaande toestemming. Dit omvat permutaties, spelfouten en brede overeenkomsten die merktermen bevatten.