2 VOOR €32 - 4K ULTRA HD

Bekijk alles

ALLE 4K ULTRA HD

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN 4K ULTRA HD?

Met ongeëvenaarde visuele mogelijkheden is 4K-inhoud momenteel de best mogelijke weergave van levensechte kleuren, texturen en beweging die beschikbaar is. 4K Blu-Rays zullen uw kijkervaring thuis transformeren en u van het grijze leven van alledag meevoeren naar een cinematografische wereld van technicolor.

4K Blu-Ray-spelers geven niet alleen uw 4K-inhoud in uitstekende kwaliteit weer, ze schalen ook uw bestaande Blu-Ray-collectie op naar de best mogelijke visuele output. Bekijk nieuwe favorieten of oude klassiekers met helderdere kleuren, een helderder geluid en beelden die nog duidelijker zijn. Verfraai uw DVD-collectie en elke huiskamer kan een bioscoop met groot scherm worden.

Nu tv-toestellen en spelers met 4K-ondersteuning steeds gangbaarder en gemakkelijker verkrijgbaar zijn, is het veel gemakkelijker om naar 4K-inhoud te kijken en ervan te genieten. Film- en tv-producenten en studio's zijn zich bewust van deze ontwikkelingen en maken tv- en filmcontent die aansluit bij deze mogelijkheden, met gedurfdere kleuren en spannendere beelden als resultaat. De toekomst van TV is 4K en die binge-waardige boxsets zullen er nog nooit zo goed hebben uitgezien!

Met de uitstekende beelden en onvergelijkbare kwaliteit van 4K Blu-Ray zit u dichter op de actie dan ooit tevoren. Met 4K upscaling lijken films vloeiender, beelden lijken meer gedefinieerd. Ultra-High Definition Blu-ray DVD's maken uw filmervaring nog boeiender. Kijk niet alleen naar de film; beleef hem!