A Christmas Carol 3D (Bevat 2D Version) Blu-ray

€14,55

Bespaar: €16,90

Geen verzendkosten - gewichtsbeperkingen zijn van toepassing

Kopen

Beschikbaarheid: Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

3D Blu-ray: 2 voor €24

Schaf nu 2 3D Blu-rays aan voor slechts €24! Geen kortingscode nodig, de korting wordt automatisch toegepast.

Bekijk alles

Beschrijving

Van Walt Disney Pictures komt de magische verfilming van het geliefde Charles Dickens verhaal: Disneys A Christmas Carol, het hartverwarmende avontuur voor het hele gezin, met Jim Carrey in de hoofdrol. Wanneer de gierige Scrooge door drie geesten wordt meegenomen op een tocht die hem de ogen doet openen, komt hij erachter wat de ware betekenis van Kerst is. Deze heerlijke en ontroerende Disney-klassieker, compleet met levendig bonusmateriaal, is voorbestemd deel uit te gaan maken van je kersttradities, en zal al je volgende kerstmissen verrijken met nog meer hartverwarmende magie. Compleet met bonusmateriaal, is deze Disney-klassieker leverbaar in 3D - Beleef de magie in een nieuwe dimensie.

Meer details

Kijkwijzer classificatie:
  • PG
Acteur(s):
  • Jim Carrey
Regio:
  • Free
Audio:
  • Dolby Digital
Disc aantal:
  • 2
Taal:
  • English
Studio:
  • Walt Disney Studios

Bezorgen en retourneren

Hoe langt duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Controleer de aangegeven beschikbaarheid van je gekozen artikel(en) voordat je je bestelling plaatst: Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Normaal gesproken moet je in Nederland rekening houden met ongeveer 4-9 werkdagen totdat je bestelling arriveert vanuit ons magazijn in het Verenigd Koninkrijk.

Hoe weet ik of mijn bestelling is verzonden?

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging zodra je bestelling verzonden is.

Je kunt de status van je bestelling en individuele items ook controleren op mijn account de aanwijzingen te volgen.

Als je na 30 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons op om de redenen voor deze vertraging verder te onderzoeken.

Het kan raadzaam zijn om contact op te nemen met je buren om te zien of je bestelling bij hen is achtergelaten. Controleer ook de bijgebouwen van je huis indien het pakket niet door de brievenbus past. Neem anders contact op met je lokale sorteercentrum om te kijken of je bestelling is teruggebracht naar het depot en daar wacht om opgehaald te worden.

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Bekijk ons retourbeleid.

Klantenrecensies

Bij recensies van cosmetica of etenswaar, resultaten kunnen per persoon variëren. Klantenrecensies zijn onafhankelijk en representeren niet de opvattingen van The Hut Group.

Overzicht

4.0

4.0

(1 recensie)

Sorteer op

Kerstmis

Totaal :

4

Zeker een aan rader voor in de kerstperiode met de hele famillie te zien. De film weergeeft zeer mooi waar kerstmis overgaat en zal zeker iedereen bekoren. Zelfs de mensen onder ons die kerstmis een niet zo'n leuke periode vinden ! De 3D uitgave van deze film is ook super ! De maker (dinsey) maar weer mooi gebruik hiervan om effecten te doen spatten, en de wereld komt tot leven in je eigen woonkamer !!

Sat Dec 20 08:53:23 GMT 2014 Op

Had je iets aan deze beoordeling?

Dit product

A Christmas Carol 3D (Bevat 2D Version) Blu-ray

Selecteer afbeelding

A Christmas Carol 3D (Bevat 2D Version)
Terug naar boven