From The New World - Part 2 Blu-ray

€24,85

Bespaar: €9,04

Gratis verzending vanaf €20 naar Nederland en België

Kopen

Beschikbaarheid: Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Beschrijving

Saki is finding herself involved in a conspiracy she wishes to have no part in. Altered memories, genetic conditioning and a fatal filtering process, Saki’s beginning to question her town and the sincerity of the Ethics Committee to protect its people. But alongside the in-town turmoil, there’s social unrest brewing amongst the rat colonies that has the potential to erupt into an all out war. Both Saki and Satoru are key players in these tumultuous times and for them to bring about peace they’ll need to uncover a secret that unites both worlds.

Meer details

Kijkwijzer classificatie:
  • 15
Regio:
  • B
Audio:
  • Dolby Digital
Disc aantal:
  • 2
Serie:
  • From The New World

Bezorgen en retourneren

Hoe langt duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Controleer de aangegeven beschikbaarheid van je gekozen artikel(en) voordat je je bestelling plaatst: Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Normaal gesproken moet je in Nederland rekening houden met ongeveer 4-9 werkdagen totdat je bestelling arriveert vanuit ons magazijn in het Verenigd Koninkrijk.

Hoe weet ik of mijn bestelling is verzonden?

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging zodra je bestelling verzonden is.

Je kunt de status van je bestelling en individuele items ook controleren op mijn account de aanwijzingen te volgen.

Als je na 30 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons op om de redenen voor deze vertraging verder te onderzoeken.

Het kan raadzaam zijn om contact op te nemen met je buren om te zien of je bestelling bij hen is achtergelaten. Controleer ook de bijgebouwen van je huis indien het pakket niet door de brievenbus past. Neem anders contact op met je lokale sorteercentrum om te kijken of je bestelling is teruggebracht naar het depot en daar wacht om opgehaald te worden.

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Bekijk ons retourbeleid.

Klantenrecensies

Bij recensies van cosmetica of etenswaar, resultaten kunnen per persoon variëren. Klantenrecensies zijn onafhankelijk en representeren niet de opvattingen van The Hut Group.

Overzicht

5.0

5.0

(1 recensie)

Sorteer op

Part 2

Totaal :

5

Direct vervolg op Part 1 en minstens zo goed, al is het eigenlijk alleen als geheel te beoordelen. Waar in Part 1 nog veel opbouw was, ligt het tempo nu iets hoger. De motieven van bepaalde karakters/groepen worden duidelijk gemaakt en naar gehandeld. De personages zijn verder opgegroeid en het verhaal past zich daarop aan. De art en muziek zetten nog steeds sterk de sfeer neer en de hierdoor gecreëerde dreiging en het onheilspellende blijven belangrijke factoren. Er is een goede mix van verschillende genres tussen de afleveringen en het leunt zelfs een tijdje tegen de horror aan. Na een aantal van de sterkste episodes gehad te hebben in het midden, sprak de kant die het tegen het eind opging mij wat minder aan. De laatste episode daarentegen past er weer perfect in en geeft een eigenzinnig einde. Waar Part 1 nog wat technische mankementen had, is Part 2 simpelweg perfect. Als je van wat serieuzere thema's houdt en sfeervol werk kan waarderen, dan kan ik deze serie (als geheel) niet genoeg aanraden. Geweldig!

Sat Sep 19 17:07:13 BST 2015 Op

Had je iets aan deze beoordeling?

Dit product

From The New World - Part 2

From The New World - Part 2 Blu-ray

€24,85

Bespaar: €9,04

Kopen

From The New World - Part 2 Blu-ray

Selecteer afbeelding

From The New World - Part 2
Terug naar boven