Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs Blu-ray

€11,29

Bespaar: €13,56

Gratis verzending vanaf €20 naar Nederland en België

Kopen

Beschikbaarheid: Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Beschrijving

Manny en Ellie zijn bezig met het stichten van een gezinnetje. Sid is lichtelijk jaloers en gaat op zoek naar zijn eigen gezin. Hij ontdekt drie enorme eieren, die hij adopteert. Drie schattige dino's komen uit het ei en accepteren Sid als hun moeder. Totdat hun echte mama (een T.Rex) naar hen komt zoeken en de 3 dino's en Sid door een barst meeneemt naar een mysterieuze wereld onder de grond.

Diego, Manny, Ellie (en Crash & Eddie) volgen hen naar de mysterieuze dinosauruswereld en moeten nauw samenwerken om Sid te redden. Gelukkig ontmoeten ze Buck, een behendige, prettig gestoorde wezel met één oog, die aanbiedt hen te helpen zoeken naar Sid. Crash en Eddie zien meteen een mentor in hem.

Intussen bevalt Ellie van een kind terwijl de dinosauriërs aanvallen. Iedereen is in gevaar! Zal de kudde ooit veilig terug naar huis kunnen keren? Zal Diego de kudde verlaten en zijn innerlijke roofdier opnieuw ontdekken? En zullen ze er ooit in slagen Sid te vinden?

Meer details

Kijkwijzer classificatie:
  • U
Regio:
  • B
Audio:
  • Dolby Digital
Taal:
  • English
Serie:
  • Ice age
Studio:
  • 20th Century Fox

Bezorgen en retourneren

Hoe langt duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Controleer de aangegeven beschikbaarheid van je gekozen artikel(en) voordat je je bestelling plaatst: Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Normaal gesproken moet je in Nederland rekening houden met ongeveer 4-9 werkdagen totdat je bestelling arriveert vanuit ons magazijn in het Verenigd Koninkrijk.

Hoe weet ik of mijn bestelling is verzonden?

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging zodra je bestelling verzonden is.

Je kunt de status van je bestelling en individuele items ook controleren op mijn account de aanwijzingen te volgen.

Als je na 30 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons op om de redenen voor deze vertraging verder te onderzoeken.

Het kan raadzaam zijn om contact op te nemen met je buren om te zien of je bestelling bij hen is achtergelaten. Controleer ook de bijgebouwen van je huis indien het pakket niet door de brievenbus past. Neem anders contact op met je lokale sorteercentrum om te kijken of je bestelling is teruggebracht naar het depot en daar wacht om opgehaald te worden.

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Bekijk ons retourbeleid.

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Dit product

Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs

Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs Blu-ray

€11,29

Bespaar: €13,56

Kopen

Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs Blu-ray

Selecteer afbeelding

Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs
Terug naar boven