Last Year In Marienbad Blu-ray

€20,15

Bespaar: €7,84

Gratis verzending vanaf €20 naar Nederland en België

Kopen

Beschikbaarheid: Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Beschrijving

One of the most enigmatic films ever made from the masterful Alain Resnais. In a vast and opulent hotel, an unnamed man (Albertazzi) attempts to persuade a similarly unnamed married woman (Seyrig) that they have not only met before, but that they were also romantically involved and had planned to elope together.

Meer details

Kijkwijzer classificatie:
  • 15
Regio:
  • B
Audio:
  • Dolby Digital
Disc aantal:
  • 1
Taal:
  • French
Dubbing Languages:
  • French, German

Ondertiteling:
  • English, Japanese, German, Danish, Dutch, Finnish, Norwegian, Swedish

Studio:
  • StudioCanal

Bezorgen en retourneren

Hoe langt duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Controleer de aangegeven beschikbaarheid van je gekozen artikel(en) voordat je je bestelling plaatst: Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Normaal gesproken moet je in Nederland rekening houden met ongeveer 4-9 werkdagen totdat je bestelling arriveert vanuit ons magazijn in het Verenigd Koninkrijk.

Hoe weet ik of mijn bestelling is verzonden?

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging zodra je bestelling verzonden is.

Je kunt de status van je bestelling en individuele items ook controleren op mijn account de aanwijzingen te volgen.

Als je na 30 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons op om de redenen voor deze vertraging verder te onderzoeken.

Het kan raadzaam zijn om contact op te nemen met je buren om te zien of je bestelling bij hen is achtergelaten. Controleer ook de bijgebouwen van je huis indien het pakket niet door de brievenbus past. Neem anders contact op met je lokale sorteercentrum om te kijken of je bestelling is teruggebracht naar het depot en daar wacht om opgehaald te worden.

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Bekijk ons retourbeleid.

Klantenrecensies

Bij recensies van cosmetica of etenswaar, resultaten kunnen per persoon variëren. Klantenrecensies zijn onafhankelijk en representeren niet de opvattingen van The Hut Group.

Overzicht

5.0

5.0

(1 recensie)

Sorteer op

ZO ONGRIJPBAAR ALS EEN DROOM

Totaal :

5

In een extreem luxueus hotel, waar de gasten zich verloren hebben in eindeloze gesprekken die in kringetjes rondgaan, herinnert een man een vrouw aan de belofte die ze hem een jaar geleden heeft gedaan: als hij na dat jaar nog steeds verliefd op hem zou zijn, zou ze haar man verlaten en met hèm meegaan. Wanneer zij zegt zich daar niets meer van te herinneren probeert hij haar te overreden, eerst vriendelijk, daarna steeds dwingender – maar zijn de beelden die de kijker ziet datgene wat er werkelijk gebeurd is, of zijn verzinsels, of zijn herinneringen, of haar fantasie, of ...? Toen deze film van noveau-roman-auteur en scriptschrijver Alain Robbe-Grillet en regisseur Alain Resnais in 1961 uitkwam werd hij een groot succes, want er kon eindeloos over gediscussieerd worden zonder dat er één betekenis aan toegekend kon worden en zonder dat de éne interpretatie meer hout sneed dan de andere. Tegenstanders zagen deze film natuurlijk als de nieuwe kleren van de keizer, en ook tegen díé opvatting was weinig in te brengen. In de halve eeuw die er sindsdien is versterken heeft de internationale cinema talloze andere experimentele films voorbij zien komen, maar "L'année dernière à Marienbad" blijft nog altijd uniek doordat hij nog altijd niet in een vakje past en doordat er nog altijd niet één duidelijke of passende betekenis of boodschap aan toegekend kan worden. Kortom, wie zich hieraan waagt moet weten waaraan hij begint, want deze ongrijpbare film biedt geen duidelijke plot, geen personages in de gebruikelijke zin van het woord en geen kant en klare antwoorden. Meer een droom dan een verhaal, maar met prachtige beelden en een hypnotiserende vorm. Naast een uitstekende transfer biedt deze Blu-ray van StudioCanal ongeveer twee uur en een kwartier aan extra's die eveneens meer dan de moeite waard zijn: een inleiding op de film van een Franse filmcriticus, een documentaire over Alain Robbe-Grillet, een poging om duidelijkheid te scheppen in de wirwar van mogelijke betekenissen van deze film, en twee eerdere documentaires van Alain Resnais waarvan vooral die over de Franse Bibliothèque Nationale een klein meesterwerk op zichzelf is. Kortom, een prachtige uitgave van een film die misschien niet voor iedereen is.

Fri Jan 16 20:57:45 GMT 2015 Op

Had je iets aan deze beoordeling?

Andere klanten kochten ook

 

Dit product

Last Year In Marienbad

Last Year In Marienbad Blu-ray

€20,15

Bespaar: €7,84

Kopen

Last Year In Marienbad Blu-ray

Selecteer afbeelding

Last Year In Marienbad
Terug naar boven