Mad Max 2 Blu-ray

€10,25

Bespaar: €17,70

Gratis verzending vanaf €20 naar Nederland en België

Kopen

Beschikbaarheid: Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Beschrijving

Rebel bikers combat the police in a bleak post-nuclear future where the highways are bloody battlegrounds. When a gang of motorcyclists brutally murder a policeman's family he becomes Mad Max, avenger of the highways.

Meer details

Kijkwijzer classificatie:
 • 18
Acteur(s):
 • Bruce Spence,
 • Vernon Wells,
 • Michael Preston,
 • Mel Gibson
Regisseur:
 • George Miller
Regio:
 • Free
Beeldformaat:
 • 4:3
Audio:
 • Dolby Digital
Disc aantal:
 • 1
Taal:
 • English
Ondertiteling:
 • Dutch, English, French, German, Italian, Danish, Norwegian, Swedish, Finnish, Español Castellano

Bezorgen en retourneren

Hoe langt duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Controleer de aangegeven beschikbaarheid van je gekozen artikel(en) voordat je je bestelling plaatst: Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Normaal gesproken moet je in Nederland rekening houden met ongeveer 4-9 werkdagen totdat je bestelling arriveert vanuit ons magazijn in het Verenigd Koninkrijk.

Hoe weet ik of mijn bestelling is verzonden?

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging zodra je bestelling verzonden is.

Je kunt de status van je bestelling en individuele items ook controleren op mijn account de aanwijzingen te volgen.

Als je na 30 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons op om de redenen voor deze vertraging verder te onderzoeken.

Het kan raadzaam zijn om contact op te nemen met je buren om te zien of je bestelling bij hen is achtergelaten. Controleer ook de bijgebouwen van je huis indien het pakket niet door de brievenbus past. Neem anders contact op met je lokale sorteercentrum om te kijken of je bestelling is teruggebracht naar het depot en daar wacht om opgehaald te worden.

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Bekijk ons retourbeleid.

Klantenrecensies

Bij recensies van cosmetica of etenswaar, resultaten kunnen per persoon variëren. Klantenrecensies zijn onafhankelijk en representeren niet de opvattingen van The Hut Group.

Overzicht

4.0

4.0

(1 recensie)

Sorteer op

Genreklassieker

Totaal :

4

Door zijn vreemde gedrag is Mel Gibson uitgekotst door Hollywood. De laatste tijd is hij vooral in het nieuws wegens zijn bizarre uitspraken en gedragingen. Jammer, want je zou bijna vergeten dat Gibson ook nog acteur is. Een hele goede zelfs. Een van zijn meest opmerkelijke rollen is die van ‘Mad’ Max Rockatansky. Na het verlies van zijn vrouw en kind doolt deze oud- politieman door een post-apocalyptische woestenij die overspoeld is door motorbendes. In ‘Mad Max 2’ – ondertitel - ‘The Road Warrior’ – neemt Max het op tegen een sadistische gang die geleid wordt door de gevaarlijke The Humungus (bodybuilder Kjell Nilsson). ‘Mad Max 2’ dateert uit 1981, maar kan nog steeds op eigen benen staan want het stuntwerk is geweldig. De autoachtervolgingen zien er spectaculair uit. Er zijn letterlijk talloze auto’s in de prak gereden. Dit is echt, ambachtelijk stuntwerk en geen gemakzuchtig computerspektakel. Uiteraard oogt deze film uit de eighties bij vlagen vrij gedateerd – vooral de kleding waarin schoudervullingen en heel veel leer centraal staan eisen de meeste aandacht op – maar je kunt niet ontkennen dat ‘Mad Max 2’ een geheel eigen smoel heeft en talloze films heeft geïnspireerd. ‘Waterworld’ uit 1995 bijvoorbeeld heeft erg goed naar deze productie gekeken. Hetzelfde geldt voor ‘Book Of Eli’ uit 2010. Ook de Japanse animatieserie ‘Fist Of The Northstar’ heeft elementen uit deze film 'geleend'. Onder meer de setting en de kostuums. Een piepjonge Gibson zet een sterke rol neer. Max is een zwijgzame antiheld die eigenlijk ontzettend onsympathiek is, omdat hij enorm zelfzuchtig is. Gibson’s lichaamstaal en charme (hij heeft het echt) zorgen ervoor dat je toch met de titelheld meeleeft. Erg knap. Ook Nilsson is goed op dreef en zet met de bizar ogende The Humungus een sterke schurk neer. Ook de luchtige rol van Bruce Spence die de onhandige, maar lollige Gyro Captain speelt is noemenswaardig. De waardering voor deze film hangt zeker af van de nostalgische en sentimentele waarde ervan. Iedereen die niet is opgegroeid met deze actiefilm zal deze film al snel gedateerd en over de top vinden. Als je echter benieuwd bent naar één van de eerste rollen van Gibson en de origine van de post-apocalyptische film dan zit je goed met deze genreklassieker. Iedereen die deze film in zijn jeugd ooit heeft gezien - en ervan genoten heeft - kan deze Blu-ray blind aanschaffen, want de film heeft weinig aan kracht ingeboet. Dit is zo'n film die nooit verveelt.

Mon Jul 22 14:25:30 BST 2013 Op

Had je iets aan deze beoordeling?

Andere klanten kochten ook

 

Dit product

Mad Max 2

Mad Max 2 Blu-ray

€10,25

Bespaar: €17,70

Kopen

Mad Max 2 Blu-ray

Selecteer afbeelding

Mad Max 2
Terug naar boven