Nightmare On Elm Street 1-7 Blu-ray

€19,05

Bespaar: €36,94

Gratis verzending vanaf €20 naar Nederland en België

Kopen

Beschikbaarheid: Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Beschrijving

A Nightmare on Elm Street

Maak kennis met de allereerste slasher horrorfilm via dit digitaal geremasterde meesterwerk van Wes Craven's "Nightmare On Elm Street". De boosaardige Fred Krueger (Robert Englund) was een kwaadwillige kindermoordenaar, totdat hij levend verbrand werd in zijn eigen ketelruim door de lokale ouders. Men dacht dat dit het einde was van zijn terreur, maar het lijkt erop dat ze nu alsnog de gevolgen van hun actie moeten ondervinden, wanneer hun kinderen één voor één door hem bezocht worden in hun dromen.

Geen filmverzameling is compleet zonder deze legendarische titaan in de geschiedenis van de horrorfilms. Wes Craven zal je smekend achterlaten om meer. De fantasiehorror maakt gebruik van groteske elementen en huiveringwekkend surrealisme. Al sinds z’n release in 1984, wordt de film gezien als een ware, ongeëvenaarde horrorklassieker.

A Nightmare on Elm Street 2: Freddy’s Revenge

Het is vijf jaar geleden dat Freddy Krueger (Robert Englund) krijsend werd teruggestuurd naar de hel. Echter, een nieuw kind in Elm Street wordt nu geteisterd door gruwelijke beelden van deze dodelijke dromenstalker. Wanneer zijn maniakale ziel bezitting neemt van het lichaam van de jongen, keert Freddy terug van de dood, begaat hij bloederige moorden en veroorzaakt onheil in de gehele stad. Toen “A Nightmare On Elm Street” voor het eerst uitkwam, schreeuwden horrorfans om meer. De duivelachtige Freddy werd daarom weer tot leven gewekt om wraak te nemen. De huiveringwekkende, spectaculaire special effects spatten weer van het scherm. Zoek naar Robert Englund (zonder het gezicht van Freddy) in de openingsscene. Hij is een echte giller.

A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors

De maniakale moordenaar Freddy Krueger, de bastaardzoon van honderd gekken, is terug om nieuwe slachtoffers te maken in deze hallucinaire shocker, geschreven in samenwerking met Wes Craven (Scream 1, 2 en 3), de originele filmmaker. Een groep tieners bevindt zich nu in een psychiatrische inrichting, waar ze met gruwelijkheden geteisterd worden door Freddy. Hun enige hoop ligt bij de droomtherapeut en mede-overlever, Nancy Thompson (Heather Langenkamp uit de originele Nightmare), die hen helpt deze bovenmenselijke psycho te verslaan op zijn eigen, helse grond.

A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master

Er lijkt geen rust te zijn voor de oer- en oerslechte en tegelijkertijd hilarische Freddy Krueger. Hij herrijst opnieuw uit zijn graf om diegenen die nog durven te dromen te kwellen en te tergen. Maar deze keer krijgt hij te maken met een nieuwe, sterke vijand!

Freddy doet zich tegoed doet aan de laatste, overgebleven kinderen in Elm Street en dringt de dromen binnen van de muisachtige dagdromer Alice (Lisa Wilcox). Maar Alice heeft een paar verrassingen voor hem in petto. Bij iedere tiener die hij via haar vermoordt, wordt zij steeds sterker. De ultieme confrontatie volgt om er voor eens en voor altijd achter te komen wie de echte dromenmeester is.

Geregisseerd door Renny Harlin (Cliffhanger, Deep Blue Sea). Deze film zit vol onverschrokken special effects en dodelijke humor en wordt beschreven als een 'superieure horrorfilm die humor en bloed evenwichtig combineert met fantasie en intelligentie’ (Los Angeles Times).

A Nightmare on Elm Street 5: The Dream Child


In dit meest angstaanjagende en perverse deel tot nu toe, keert Freddy Krueger terug met een nieuw scala aan teistertactieken!

Freddy is niet in staat om de dromenmeesteres te overheersen die hem versloeg in “A Nightmare On Elm Street 4”. Hij spookt daarom rond in de onschuldige dromen van haar ongeboren baby en jaagt haar vrienden na met pure gruwelijkheden. Zal het kind gered worden van Freddy’s pogingen om hem te verwerven als zijn nieuwe wapen of zal de maniak erin slagen het kwaad te laten herrijzen?

Freddy’s Dead: The Final Nightmare

Net nu je dacht dat het veilig was om te gaan slapen, keert Freddy Krueger (Robert Englund) terug om je dromen te achtervolgen en je de rillingen op je lijf te jagen!
Lisa Zane (Bad Influence) is een kinderpsycholoog, die geteisterd wordt door terugkerende nachtmerries. Wanneer ze een nieuwe patiënt ontmoet met dezelfde gruwelijke dromen, komt ze terecht bij een huis aan Elm Street – waar er een kwaad op haar wacht dat op het punt staat losgelaten te worden.

Dit deel van ‘s werelds meest angstaanjagende droomsage wordt beschreven als een "fantastische trip!" Met rollen van Yaphet Kotto (TV's Homicide, Alien) en cameo’s van Roseanne, Tom Arnold, Alice Cooper en Johnny Depp (die zijn speelfilmdebuut maakte in de eerste Nightmare).

New Nightmare

Dit huiveringwekkende verhaal is bekroond met een Golden Scroll voor Outstanding Achievement door de Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror. De film herenigt de originele Nightmare-sterren Robert Englund, Heather Langenkamp en John Saxon en verhaalt hoe de "echte" Freddy de wereld betreedt met dodelijke resultaten tot gevolg.

In deze film imiteert het leven de kunst. Vlak na het schieten van een aardbevingsscene, werd Los Angeles getroffen door de "Northridge Quake". Craven beweert, "We stonden net op het punt een ravage te creëren voor de film, maar in plaats daarvan konden we gewoon de straat op gaan en buiten filmen." Maar fans van Freddy, maak je geen zorgen, want het is slechts een film… toch?

Meer details

Kijkwijzer classificatie:
 • 18
Acteur(s):
 • Robert Englund,
 • Heather Langenkamp,
 • John Saxon,
 • Johnny Depp,
 • Marshall Bell,
 • Mark Patton,
 • Patricia Arquette,
 • Laurence Fishburne,
 • Andras Jones,
 • Miko Hughes,
 • Lisa Wilcox,
 • Clarence Felder,
 • Breckin Meyer,
 • Tom Arnold,
 • Yaphet Kotto
Regisseur:
 • Wes Craven,
 • Jack Sholder,
 • Chuck Russell,
 • Renny Harlin,
 • Stephen Hopkins,
 • Rachel Talalay
Regio:
 • Free
Audio:
 • Dolby Digital
Disc aantal:
 • 5
Taal:
 • English
Dubbing Languages:
 • English: DTS-HD Master Audio 7.1
  English: DTS-HD Master Audio 5.1
  English: Dolby Digital 2.0
  French: Dolby Digital 2.0
  German: Dolby Digital 2.0
  Italian: Dolby Digital 2.0
  Spanish: Dolby Digital Mono (Spain)
  Spanish: Dolby Digital 2.0
  Portuguese: Dolby Digital 2.0
  Czech: Dolby Digital 2.0
  Thai: Dolby Digital 2.0

Ondertiteling:
 • English SDH, French, Spanish, German SDH, Dutch, Greek, Italian, Italian SDH, Mandarin (Traditional)

Serie:
 • A Nightmare On Elm Street
Studio:
 • Warner Home Video

Bezorgen en retourneren

Hoe langt duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Controleer de aangegeven beschikbaarheid van je gekozen artikel(en) voordat je je bestelling plaatst: Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Normaal gesproken moet je in Nederland rekening houden met ongeveer 4-9 werkdagen totdat je bestelling arriveert vanuit ons magazijn in het Verenigd Koninkrijk.

Hoe weet ik of mijn bestelling is verzonden?

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging zodra je bestelling verzonden is.

Je kunt de status van je bestelling en individuele items ook controleren op mijn account de aanwijzingen te volgen.

Als je na 30 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons op om de redenen voor deze vertraging verder te onderzoeken.

Het kan raadzaam zijn om contact op te nemen met je buren om te zien of je bestelling bij hen is achtergelaten. Controleer ook de bijgebouwen van je huis indien het pakket niet door de brievenbus past. Neem anders contact op met je lokale sorteercentrum om te kijken of je bestelling is teruggebracht naar het depot en daar wacht om opgehaald te worden.

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Bekijk ons retourbeleid.

Klantenrecensies

Bij recensies van cosmetica of etenswaar, resultaten kunnen per persoon variëren. Klantenrecensies zijn onafhankelijk en representeren niet de opvattingen van The Hut Group.

Overzicht

4.0

4.0

(1 recensie)

Sorteer op

A Nightmare On Elmstraat 1-7 box set

Totaal :

4

Mooie set voor een klein prijsje. Delen 1 t/m 4 en deel 7 vind ik persoonlijk de beste van de set. Ondanks dat de films gedateerd overkomen blijven het echte klassiekers met een weergaloze rol van Robert Englund. Het beeld is zeer goed. Deel 1 dateert alweer uit 1984. Dus voor een film van 30 jaar oud is het een best knappe prestatie hoe de transfer is. Kwaliteit van de films schommelt hier en daar, maar een flinke verbetering ten opzichte van de dvd box set. Het geluid varieert wat meer. Zuiver is het zeker, maar vooral de vente speaker moet hard werken. Surroundgeluid is onderbelicht, maar aanwezig op de meer spannende momenten. Voor nog geen 3 tientjes een mooie aankoop.

Fri Sep 12 16:54:34 BST 2014 Op

Had je iets aan deze beoordeling?

Dit product

Nightmare On Elm Street 1-7

Nightmare On Elm Street 1-7 Blu-ray

€19,05

Bespaar: €36,94

Kopen

Nightmare On Elm Street 1-7 Blu-ray

Selecteer afbeelding

Nightmare On Elm Street 1-7
Terug naar boven