Shrek 1-4 Blu-ray

€22,59

Bespaar: €45,20

Gratis verzending vanaf €20 naar Nederland en België

Kopen

Beschikbaarheid: Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Beschrijving

Shrek

Shrek is niet zomaar een held. De vertederende oger leidde tot een waar filmfenomeen en sprak tot ieders verbeelding met... het grootste sprookje dat nog nooit verteld is!

Herbeleef ieder moment van Shreks (Mike Myers) gewaagde queeste om zowel zijn moeras als de strijdlustige Prinses Fiona (Cameron Diaz) te redden van de listige Lord Farquaad (John Lithgow) met de hulp van de aandoenlijke kletskous Donkey (Eddie Murphy). SHREK is een betoverend avontuur van ogerformaat, die je keer op keer opnieuw wilt kijken! Won de eerste Academy Award voor Beste Animatiefilm (2001).

Shrek 2

Iedereens favoriete groene held maakt zijn terugkeer in Shrek 2, een film die door critici vaak zelfs als beter wordt beschouwd dan zijn Oscar winnende voorganger!

'En ze leven nog lang en gelukkig' heeft voor Shrek en Fiona nog nooit zo ver, heel ver van hier geleken na een ontmoeting met de schoonouders. Met de hulp van de trouwe ros Donkey, gaat Shrek de confrontatie aan met de Fairy Godmother, de ijdele Prince Charming en de beroemde ogerdoder Puss in Boots, een wilde kat die stiekem veel zachter is dan hij lijkt.

Shrek The Third

Maak je borst maar nat voor het derde deel van Shrek! Het mooiste sprookje dat nooit eerder is verteld, gaat verder in deze splinternieuwe, hilarische komedie van koninklijke proporties. Als zijn schoonvader plotseling ziek wordt, begint Shrek samen met Ezel en de Gelaarsde Kat aan een nieuw wervelend avontuur om de rechtmatige troonopvolger te vinden. Iedereen is weer van de partij, samen met Merlijn die op magische gebied de weg kwijt is, de onhandige Arthur, een bende geëmancipeerde prinsessen en enkele onverwachte nieuwkomers. Alleen in de wereld van Shrek leeft iedereen nog lang en vrolijk!

Shrek Forever After

Na het verslaan van een boze draak, het redden van een schone prinses en het beschermen van het koninkrijk van zijn schoonfamilie is Shrek een gewone familieman geworden. Verlangend naar de tijd waarin hij nog een "echte Oger" was en dorpelingen de stuipen op het lijf joeg, laat hij zich overhalen tot een deal met de gladde praatjesmaker Repelsteeltje. Shrek komt terecht in een akelige veranderde versie van Ver Heel Ver van Hier, waar Ogers opgejaagd worden, Repelsteeltje koning is en waar hij en Fiona elkaar nooit ontmoet hebben. Het is nu aan Shrek om dit alles ongedaan te maken in de hoop zijn vrienden te redden, de wereld te herstellen en zijn enige echte Ware Liefde terug te vinden.

Meer details

Kijkwijzer classificatie:
  • U
Regio:
  • B
Audio:
  • Dolby Digital
Disc aantal:
  • 4
Taal:
  • English
Dubbing Languages:
  • English, Dutch, Flemish, French

Ondertiteling:
  • English, English SDH, French, Dutch, Flemish

Serie:
  • Shrek
Run Time:
  • 368 mins approx.
Studio:
  • Dreamworks

Bezorgen en retourneren

Hoe langt duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Controleer de aangegeven beschikbaarheid van je gekozen artikel(en) voordat je je bestelling plaatst: Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Normaal gesproken moet je in Nederland rekening houden met ongeveer 4-9 werkdagen totdat je bestelling arriveert vanuit ons magazijn in het Verenigd Koninkrijk.

Hoe weet ik of mijn bestelling is verzonden?

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging zodra je bestelling verzonden is.

Je kunt de status van je bestelling en individuele items ook controleren op mijn account de aanwijzingen te volgen.

Als je na 30 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons op om de redenen voor deze vertraging verder te onderzoeken.

Het kan raadzaam zijn om contact op te nemen met je buren om te zien of je bestelling bij hen is achtergelaten. Controleer ook de bijgebouwen van je huis indien het pakket niet door de brievenbus past. Neem anders contact op met je lokale sorteercentrum om te kijken of je bestelling is teruggebracht naar het depot en daar wacht om opgehaald te worden.

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Bekijk ons retourbeleid.

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Andere klanten kochten ook

 

Dit product

Shrek 1-4

Shrek 1-4 Blu-ray

€22,59

Bespaar: €45,20

Kopen

Shrek 1-4 Blu-ray

Selecteer afbeelding

Shrek 1-4
Terug naar boven