The Chronicles Of Narnia Trilogy Blu-ray

€24,65

Gratis verzending vanaf €20 naar Nederland en België

Uitverkocht

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Beschrijving

The Lion, The Witch and the Wardrobe
Bereid je voor op een andere wereld! Door de verbazingwekkende special effects lijkt het of je zelf de heldendaden beleeft van Lucy, Edmund, Susan en Peter. De twee broers en twee zussen ontdekken de wereld van Narnia als ze verstoppertje spelen in het landhuis van een mysterieuze professor. In een magische kleerkast belanden de kinderen in een prachtig land dat wordt bewoond door sprekende dieren, dwergen, faunen, centauren en reuzen. Narnia was ooit een vredig land, maar is nu door de betovering van Jadis, de witte heks, een bevroren wereld waar een eeuwige winter heerst. Geholpen door de machtige en wijze leeuw Aslan en zijn leger van sprekende dieren gaan de kinderen een spectaculaire strijd aan om het land voor altijd te bevrijden van de ijzige krachten van de heks!

Prince Caspian
De magische wereld van C. S. Lewis' geliefde fantasiefilm komt opnieuw tot leven in Prince Caspian, het tweede deel uit The Chronicles of Narnia serie. Ga mee met Peter, Susan, Edmund, Lucy, de machtige en majestueuze Aslan, vriendelijke, nieuwe wezens uit Narnia en Prins Caspian op een merkwaardige reis om de vrede en glorie te herstellen van het betoverde land. Het avontuur van The Lion, The Witch and the Wardrobe wordt vervolgd met meer magie en een gloednieuwe held, Prins Caspian. Deze triomf der verbeelding, moed, liefde, plezier en humor zul je keer op keer willen kijken en is geschikt voor de hele familie.

The Voyage of the Dawn Treader
Lucy, Edmund en hun neef Eustaas gaan mee met Koning Caspian en een nobele muis genaamd Rippertjiep aan boord van een schitterend schip onderweg naar mysterieuze eilanden. Ze komen al snel mystieke wezens tegen en worden herenigd met de machtige Aslan op een missie die het lot van Narnia zal bepalen!

Meer details

Kijkwijzer classificatie:
 • PG
Acteur(s):
 • Liam Neeson,
 • Tilda Swinton,
 • Skandar Keynes,
 • Georgie Henley,
 • William Moseley,
 • Anna Popplewell
Regisseur:
 • Andrew Adamson
Regio:
 • B
Audio:
 • Dolby Digital
Disc aantal:
 • 3
Taal:
 • English
Dubbing Languages:
 • Castilian Spanish, Portuguese, Dutch, Flemish, Belgian, Latin Spanish, Norwegian, Russian, Ukranian, Lithuanian, Cantonese

Ondertiteling:
 • The Lion, The Witch and the Wardrobe: English, English for the Hard of Hearing, Spanish, Portuguese, Dutch
  Prince Caspian: English, English for the Hard of Hearing, Spanish, Portuguese, Dutch
  The Voyage of the Dawn Treader: English, Spanish, Portuguese, Finnish, Swedish, Norwegian, Russian, Cantonese Chinese, Mandarin Chinese, Arabic, Estonian, Ukranian, Latvian, Lithuanian

Run Time:
 • 397 mins approx.
Studio:
 • Walt Disney Studios

Bezorgen en retourneren

Hoe langt duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Controleer de aangegeven beschikbaarheid van je gekozen artikel(en) voordat je je bestelling plaatst: Uitverkocht

Normaal gesproken moet je in Nederland rekening houden met ongeveer 4-9 werkdagen totdat je bestelling arriveert vanuit ons magazijn in het Verenigd Koninkrijk.

Hoe weet ik of mijn bestelling is verzonden?

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging zodra je bestelling verzonden is.

Je kunt de status van je bestelling en individuele items ook controleren op mijn account de aanwijzingen te volgen.

Als je na 30 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons op om de redenen voor deze vertraging verder te onderzoeken.

Het kan raadzaam zijn om contact op te nemen met je buren om te zien of je bestelling bij hen is achtergelaten. Controleer ook de bijgebouwen van je huis indien het pakket niet door de brievenbus past. Neem anders contact op met je lokale sorteercentrum om te kijken of je bestelling is teruggebracht naar het depot en daar wacht om opgehaald te worden.

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Bekijk ons retourbeleid.

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Dit product

The Chronicles Of Narnia Trilogy Blu-ray

Selecteer afbeelding

The Chronicles Of Narnia Trilogy
Terug naar boven