The Vampire Diaries - Seizoen 1-5 Blu-ray

€91,19

Gratis verzending vanaf €20 naar Nederland en België

Uitverkocht

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Beschrijving

Seizoen 1
Een nieuw schooljaar begint op Mystic Falls High. Elena en haar vrienden raken gefascineerd door een knappe en mysterieuze nieuwe student, Stefan Salvatore (Paul Wesley, "Fallen"). Stefan en Elena voelen zich meteen tot elkaar aangetrokken, hoewel Elena al snel onthutst raakt door Stefans bizarre gedrag wanneer hij opeens op het kerkhof verschijnt waar haar ouders zijn begraven. Wat ze niet doorheeft, is dat Stefan een duister, dodelijk geheim voor haar achterhoudt - hij is een vampier.

Seizoen 2
Ze zijn terug - en ze zijn niet alleen.

De verleidelijke personages van The Vampire Diaries zijn terug voor een verbluffend tweede seizoen. Deze keer krijgen Elena, Stefan, Damon en de andere inwoners van Mystic Falls het gezelschap van onheilspellend nieuw bloed. Katherine wordt bevrijd uit het graf en laat haar persoonlijke kwaad los in een duivels plot. De Originals - de oudste en gevaarlijkste vampiers ter wereld - zijn op zoek naar Elena, die ontdekt dat ze een angstaanjagende band heeft met hun wereld. En de nieuwe bloedzuigers zijn niet de enige monsters in de stad. Als 's nachts de maan schijnt, zwerven de weerwolven rond op zoek naar slachtoffers... waaronder vampiers die al bezwijken van één weerwolfbeet. The Vampire Diaries: oneindige spanning, onsterfelijke romantiek.

Seizoen 3
CW's hitserie keert terug voor een derde seizoen vol epische romantiek, spanning en bloederige avonturen. The Vampire Diaries is gebaseerd op de populaire boekenreeks en vertelt het verhaal van twee vampierbroers, die beide geobsedeerd zijn door hetzelfde knappe meisje. Samen strijden ze om het lot van het gehele stadje.

In het vorige seizoen doorbrak de wraakzuchtige Katherine Pierce de driehoeksverhouding tussen Stefan, Elena en Damon, en werden de andere inwoners van Mystic Falls gedwongen om een kant te kiezen toen ze geconfronteerd werden met een nieuw soort kwaad. Stefan en Damon stonden voor hun grootste uitdaging ooit: de komst van Elijah en Klaus, twee van de Originals. Terwijl Klaus het opnam tegen Damon en ook z'n oog liet vallen op Stefan, probeerde hij tegelijkertijd de 'Zon en Maan' vloek te doorbreken door Elena te offeren. Hij week nooit af van zijn missie, wat de broers ook probeerden, en bewees de krachtigste vampier ooit te zijn.

In seizoen 3 leer je meer over Klaus en de Originals en de reden wordt uitgelegd waarom Klaus Stefan aan zijn zijde wilde hebben. Terwijl ze Stefan verder kwijtraken aan het kwaad, worstelen Damon en Elena met een schuldgevoel over hun groeiende band. In de tussentijd wordt Jeremy geplaagd door de geesten uit zijn verleden, die hem een belangrijke boodschap proberen te leveren en zijn relatie met Bonnie op het spel zetten. En Caroline en Tyler worden steeds hechter en er ontstaat een oorlog tussen hun families.

Seizoen 4
In het vierde seizoen staat alles op het punt te veranderen. Elena gaat haar ergste nachtmerrie tegemoet wanneer ze ontwaakt van haar dodelijke ongeluk en transformeert van mens tot vampier. Stefan en Damon drijven nog verder uit elkaar nu ze proberen Elena te laten wennen aan het leven dat ze nooit gewild heeft. Daarnaast moet iedereen de chaos onder ogen zien die ontstaan is nadat de vampiers en hun supporters door de gemeente ontmaskerd zijn. Ondanks alles moeten Elena en haar vrienden nog zien te slagen voor de middelbare school. Hun band met Mystic Falls neemt een nog diepere betekenis aan wanneer een nieuwe, mysterieuze vijand arriveert die het stadje wil vernietigen.

Seizoen 5
In het vorige seizoen van de hitserie werd de wereld van Mystic Falls op z'n kop gezet toen de mooie Elena Gilbert oog in oog kwam te staan met haar ergste nachtmerrie: het leven als vampier.

Terwijl Elena haar best doet om de controle te krijgen over haar nieuwe krachten en de overweldigende dorst naar bloed, komen Damon en Stefan, de twee vampierbroers die beide verliefd op haar zijn, erachter dat er mogelijk een middel bestaat tegen vampirisme. Hun zoektocht naar het middel leidt de broers, samen met Elena's broer Jeremy en haar beste vrienden Bonnie en Caroline, naar een afschuwelijke confrontatie met de oeroude en machtige ondode, Silas, die al meer dan 2000 jaar begraven ligt met het geneesmiddel.

Maar Elena is niet de enige vampier die weer mens wil worden. De vraag wie uiteindelijk het geneesmiddel zal bemachtigen wordt beantwoordt in de bloedstollende finale. Geniet verder van momenten vol onverwachte vreugde, onuitspreekbaar verdriet en een bekentenis van ware liefde. In het vijfde seizoen van The Vampire Diaries zullen een aantal personages gaan studeren, probeert een net genezen vampier te overleven als mens en wordt er een shockerend geheim onthuld over één van de Salvatore broers.

Meer details

Kijkwijzer classificatie:
 • 15
Acteur(s):
 • Nina Dobrev,
 • Ian Somerhalder,
 • Paul Wesley,
 • Steven R. McQueen,
 • Katerina Graham,
 • Candice Accola,
 • Michael Trevino,
 • Zach Roerig
Regio:
 • Free
Audio:
 • Dolby Digital
Disc aantal:
 • 20
Taal:
 • English
Ondertiteling:
 • English, English for the Hard of Hearing

Serie:
 • The Vampire Diaries
Studio:
 • Warner Home Video

Bezorgen en retourneren

Hoe langt duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Controleer de aangegeven beschikbaarheid van je gekozen artikel(en) voordat je je bestelling plaatst: Uitverkocht

Normaal gesproken moet je in Nederland rekening houden met ongeveer 4-9 werkdagen totdat je bestelling arriveert vanuit ons magazijn in het Verenigd Koninkrijk.

Hoe weet ik of mijn bestelling is verzonden?

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging zodra je bestelling verzonden is.

Je kunt de status van je bestelling en individuele items ook controleren op mijn account de aanwijzingen te volgen.

Als je na 30 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons op om de redenen voor deze vertraging verder te onderzoeken.

Het kan raadzaam zijn om contact op te nemen met je buren om te zien of je bestelling bij hen is achtergelaten. Controleer ook de bijgebouwen van je huis indien het pakket niet door de brievenbus past. Neem anders contact op met je lokale sorteercentrum om te kijken of je bestelling is teruggebracht naar het depot en daar wacht om opgehaald te worden.

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Bekijk ons retourbeleid.

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Andere klanten kochten ook

Vampire Diaries - Series 1-6 Blu-ray

Adviesprijs: €102,95

€66,09

 

Dit product

The Vampire Diaries - Seizoen 1-5 Blu-ray

Selecteer afbeelding

The Vampire Diaries - Seizoen 1-5
Terug naar boven