The Vikings - Seizoen 2 Blu-ray

€18,09

Bespaar: €15,80

Gratis verzending vanaf €20 naar Nederland en België

Kopen

Beschikbaarheid: Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Beschrijving

Seizoen 1 van Vikings liet ons achter met cliffhangers en vele vragen zonder antwoorden. Zou Rollo echt de strijd aangaan met zijn broer Ragnar? Wat zijn de gevolgen van Ragnar's passionele avond met prinses Aslaug? Zal zijn huwelijk met Lagertha zijn ontrouw en de dood van hun dochter Gyda overleven? In Seizoen 2 worden deze problemen op dramatische en onverwachte wijze opgelost.

Vikings is en blijft een familie-epos en volgt de levens van Ragnar, zijn enorme familie en de mensen die hij nu vertegenwoordigt als graaf. Ragnars eigen wens om naar het westen te varen en nieuwe koninkrijken te ontdekken, in samenwerking met koning Horik, leidt naar een nieuw avontuur waarbij ze vanwege een storm gedwongen worden om aan te meren aan de kust van Wessex, een belangrijk Saksich koninkrijk, dat geregeerd wordt door een koning die niet veel overeen heeft met Ragnar zelf.

Seizoen 2 gaat over crises - wat betreft geloof, macht en relaties. Koninkrijken staan op het spel. Levens staat op het spel. De liefde staat op het spel. En dit alles onder het alziend oog van de goden.

Bonusmateriaal:

 • A Warrior Society: Rites of Passage (10-12 minuten):
  • De Vikingen zijn een fascinerend onderwerp om te onderzoeken, omdat zo'n groot deel van hun cultuur voor zelfs de beste geschiedkundigen een mysterie is gebleven. Vikings Seizoen 1 DVD/Blu-Ray groef dieper in het rijke verleden van de Vikingcultuur en de kunst der rechtvaardigheid. Seizoen 2 vervolgt deze meeslepende, historische expeditie naar de overgangsrituelen van de Vikingen. Vergelijkbaar met hoe we hebben kunnen zien hoe Bjorn in de serie van een tiener uitgroeide tot een man, onthullen onze Vikinghistorici welke rituelen kinderen ondergingen op weg naar volwassenheid. Onderwerpen zijn o.a.: Viking verjaardagsrituelen, Vikingonderwijs, een discussie over de tijden waarin mijlpalen werden bereikt, het belang van een jonge man die een armring ontving en de praktijken die ondergaan moesten worden voordat een jonge man of schildmaagd de eerste strijd aanging.

   Rites of Passage ontrafelt meer mysterieën van de Vikingcultuur voor het Home Entertainment publiek. My Family, My Enemy.

 • Deconstructing The Climactic Battle (10-12 minuten):
  • Seizoen 2 van Vikings verdubbelt de vele slachtpartijen en inzet in de strijd dankzij een stuntcoördinator en zwaardvechter die de actie in het eerste seizoen voorbij wilden gaan.

   Dit kijkje achter de schermen bespreekt een aantal van de belangrijkste vechtscènes en gaat dieper in op de fasen die Vikingen doorgingen in voorbereiding op de strijd. Van de eerste plannen en storyboards tot aan de choreografie met zwaardvechter Richard Ryan, de training van de acteurs en de productie achter de schermen, ieder aspect van het voorbereiden en uitvoeren van de belangrijkste vechtscène wordt uitgelicht door de maker, regisseur, zwaardvechter, cast en stuntcoördinator.

 • De Viking Sages (Interactieve Archiefverkenning):
  • Gebruik de BD Remote om een kijkje te nemen door de HD 3D archieven van de Viking sages. Selecteer een icoon (het Geld Icoontje voor verhalen over hebzucht, het Passie Icoontje voor verhalen over lust en ontrouw, het Strijd icoontje voor verhalen over bloederige gevechten of het Poezië-icoontje voor authentieke Viking gedichten) om de echte sages te horen en te bekijken met simpele animaties, verhalen en geluiden.

   Na de animatie zie je een gedetailleerde deconstructie van de sage door Vikinggeschiedkundigen en de maker van de serie, Michael Hirst.

 • Audiocommentaar van de maker met Michael Hirst en Vikinggeschiedkundigen (afleveringlengte)
 • Audiocommentaar van de maker en cast (afleveringlengte)

Meer details

Kijkwijzer classificatie:
 • 18
Regio:
 • B
Audio:
 • Dolby Digital
Disc aantal:
 • 3
Taal:
 • English
Serie:
 • The Vikings
Studio:
 • 20th Century Fox

Bezorgen en retourneren

Hoe langt duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Controleer de aangegeven beschikbaarheid van je gekozen artikel(en) voordat je je bestelling plaatst: Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Normaal gesproken moet je in Nederland rekening houden met ongeveer 4-9 werkdagen totdat je bestelling arriveert vanuit ons magazijn in het Verenigd Koninkrijk.

Hoe weet ik of mijn bestelling is verzonden?

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging zodra je bestelling verzonden is.

Je kunt de status van je bestelling en individuele items ook controleren op mijn account de aanwijzingen te volgen.

Als je na 30 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons op om de redenen voor deze vertraging verder te onderzoeken.

Het kan raadzaam zijn om contact op te nemen met je buren om te zien of je bestelling bij hen is achtergelaten. Controleer ook de bijgebouwen van je huis indien het pakket niet door de brievenbus past. Neem anders contact op met je lokale sorteercentrum om te kijken of je bestelling is teruggebracht naar het depot en daar wacht om opgehaald te worden.

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Bekijk ons retourbeleid.

Klantenrecensies

Bij recensies van cosmetica of etenswaar, resultaten kunnen per persoon variëren. Klantenrecensies zijn onafhankelijk en representeren niet de opvattingen van The Hut Group.

Overzicht

5.0

5.0

(1 recensie)

Sorteer op

super

Totaal :

5

snelle reactie op email en snelle verzending. super!!!!

Fri Jan 06 13:32:07 GMT 2017 Op

Had je iets aan deze beoordeling?

Andere klanten kochten ook

 

Dit product

The Vikings - Seizoen 2

The Vikings - Seizoen 2 Blu-ray

€18,09

Bespaar: €15,80

Kopen

The Vikings - Seizoen 2 Blu-ray

Selecteer afbeelding

The Vikings - Seizoen 2
Terug naar boven