The Wild Bunch Blu-ray

€11,19

Bespaar: €11,00

Gratis verzending vanaf €20 naar Nederland en België

Kopen

Beschikbaarheid: Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Aanbieding

Blu-ray: 2 voor €17

Kies uit een breed aanbod Blu-rays en schaf er 2 aan voor slechts €17! Geen kortingscode nodig.
Naar de aanbieding

Blu-ray: 2 voor €17

Kies uit een breed aanbod Blu-rays en schaf er 2 aan voor slechts €17! Geen kortingscode nodig.
Naar de aanbieding

Beschrijving

Director Sam Peckinpah's film The Wild Bunch, a powerful tale of hangdog desperados bound by a code of honor, rates as one of the all-time greatest Westers. In 1994 it was restores to a complete, pristine condition unseen since its July 1969 release - and this new high-definition transfer showcases it to renewed blood-and-thunder effect. Watch William Holden, Ernest Borgnine, Robert Ryan and more great stars saddle up for the roles of a lifetime.

Meer details

Kijkwijzer classificatie:
 • 18
Acteur(s):
 • Ernest Borgnine,
 • William Holden,
 • Ben Johnson,
 • Warren Oates,
 • Robert Ryan,
 • Edmond O'Brien,
 • Jame Sanchez
Regisseur:
 • Sam Peckinpah
Regio:
 • Free,
 • 2
Beeldformaat:
 • Aspect Ratio 16:9
Disc aantal:
 • 1
Taal:
 • English, French, Spanish - Castiliian, German, Italian
Dubbing Languages:
 • English, French, German, Italian, Spanish

Ondertiteling:
 • English, English SDH, French, Spanish, Portuguese, German, German SDH, Italian, Italian SDH, Danish, Dutch, Finnish, Norwegian, Swedish

Studio:
 • Warner Home Video
Theatrical Release Year:
 • 1969

Bezorgen en retourneren

Hoe langt duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Controleer de aangegeven beschikbaarheid van je gekozen artikel(en) voordat je je bestelling plaatst: Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Normaal gesproken moet je in Nederland rekening houden met ongeveer 4-9 werkdagen totdat je bestelling arriveert vanuit ons magazijn in het Verenigd Koninkrijk.

Hoe weet ik of mijn bestelling is verzonden?

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging zodra je bestelling verzonden is.

Je kunt de status van je bestelling en individuele items ook controleren op mijn account de aanwijzingen te volgen.

Als je na 30 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons op om de redenen voor deze vertraging verder te onderzoeken.

Het kan raadzaam zijn om contact op te nemen met je buren om te zien of je bestelling bij hen is achtergelaten. Controleer ook de bijgebouwen van je huis indien het pakket niet door de brievenbus past. Neem anders contact op met je lokale sorteercentrum om te kijken of je bestelling is teruggebracht naar het depot en daar wacht om opgehaald te worden.

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Bekijk ons retourbeleid.

Klantenrecensies

Bij recensies van cosmetica of etenswaar, resultaten kunnen per persoon variëren. Klantenrecensies zijn onafhankelijk en representeren niet de opvattingen van The Hut Group.

Overzicht

5.0

5.0

(1 recensie)

Sorteer op

EEN MEESTERWERK OP HERHALING

Totaal :

5

Toen deze film in 1969 uitkwam verwierf hij al snel een grote beruchtheid vanwege de extreem gewelddadige slotscène, die het debat over geweld in films nog eens extra aanzwengelde. Helaas maakte die controverse het ook niet eenvoudiger om de ware kwaliteiten van deze film te beoordelen, en toen de kruitdampen waren opgetrokken kortte de studio de film ook nog eens met zo’n tien minuten in, zodat er uiteindelijk een indrukwekkende maar gemutileerde en soms zelfs incoherente film overbleef. Pas tien jaar na de dood van regisseur Sam Peckinpah in 1984 werd de film in z’n volle lengte (145 minuten) en al z’n glorie gerestaureerd, en inmiddels zijn de critici het er wel over eens dat dit één van de beste westerns is die in Amerika na de Tweede Wereldoorlog zijn gemaakt – volgens sommigen was dit zelfs zó’n definitief statement dat hiermee zelfs het einde van de serieuze Amerikaanse western werd ingeluid. Het verhaal betreft een groep outlaws die aan het begin van de twingste eeuw (1914) beseft dat hun hoogtijdagen al voorbij zijn maar die zich daar eigenlijk niet bij kunnen neerleggen, en wanneer ze proberen om nog één laatste slag te slaan leidt dat onvermijdelijk tot een grootse finale waarbij niet alleen het Mexicaanse leger, de Amerikaanse treinmagnaten en hun oude vrienden hun tegenstanders zijn, maar waarin ze vooral ook zichzelf onder ogen moeten komen en zich moeten afvragen wat er van hun dromen is terechtgekomen. De Blu-ray-transfer is magnifiek met een vrijwel steeds haarscherp beeld en slechts een enkel geval van “lekkende kleuren”, en de schijf bevat bovendien ook de documentaires die oorspronkelijk op de tweede disc van de dubbel-DVD-uitgave stonden, over de carrière van Peckinpah (83 minuten), het maken van de film zelf (34 minuten) en de tocht op zoek naar de originale lokaties die een filmcrew in 2004 ondernam (24 minuten). Een absoluut meesterwerk, keurig gerestaureerd, fraai uitgegeven en met superbe extra's, een bijna verplichte aanschaf.

Fri Aug 22 13:53:29 BST 2014 Op

Had je iets aan deze beoordeling?

Andere klanten kochten ook

 

Dit product

The Wild Bunch

The Wild Bunch Blu-ray

€11,19

Bespaar: €11,00

Kopen

The Wild Bunch Blu-ray

Selecteer afbeelding

The Wild Bunch
Terug naar boven