The Worlds End / Hot Fuzz / Shaun of the Dead (Bevat UltraViolet Copy) Blu-ray

€13,55

Bespaar: €26,00

Gratis verzending vanaf €20 naar Nederland en België

Uitverkocht

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Beschrijving

Shaun of the Dead
Pubbezoeker Shaun heeft zeker wel een drankje nodig. Hij heeft ruzie met zijn moeder en is gedumpt door zijn vriendin. Vastbesloten zijn leven weer op de rails te krijgen, raapt hij zichzelf bij elkaar. Hij stuit echter opnieuw op een onvoorzien probleem... een onverbiddelijke groep zombies! Zelfs diegenen die iets te diep in het glaasje hebben gekeken, hadden dit niet zien aankomen! Simon Pegg (Spaced) schittert als Shaun, zwaaiend met zijn cricket bat naar de binnenvallende, lijkkleurige hordes. Met cameo-optredens van een heleboel beroemdheden en een aantal grote, hedendaagse komedienamen, is deze rom-com zombieparodie met geen enkele andere film te vergelijken.

Hot Fuzz
Wanneer de Londense topagent Nicholas Angel (Simon Pegg) naar het stille stadje Sandford wordt gestuurd, kan hij maar moeilijk wennen aan deze ogenschijnlijk misdaadvrije omgeving en zijn lompe collega Danny (Nick Frost). Maar wanneer er plotseling een aantal gruwelijke ongelukken plaatsvinden in het dorp, worden Danny's wilde dromen over explosieve gevechten en auto-achtervolgingen de harde werkelijkheid. Samen gaan de twee agenten op onderzoek uit om te ontdekken dat deze ongelukken niet geheel toevallig zijn...

The World's End
Voor Gary King (Simon Pegg) en Andy Knightley (Nick Frost) had het de ultieme reünie moeten zijn - één avond, vijf vrienden, twaalf bars. Een dronken zoektocht naar 'The World's End' pub, waar alleen de sterksten overleven. De vrienden hebben de tijd van hun leven en denken de hele wereld aan te kunnen... althans, totdat dit daadwerkelijk van hen verwacht wordt. Van Edgar Wright, de maker van 'Shaun of the Dead' en 'Hot Fuzz', komt nu een vermakelijke achtbaanrit vol belachelijke humor en explosieve actie, die het glas heft op de apocalyps.

Meer details

Kijkwijzer classificatie:
 • 18
Acteur(s):
 • Simon Pegg,
 • Nick Frost
Regisseur:
 • Edgar Wright
Regio:
 • B
Audio:
 • Dolby Digital
Disc aantal:
 • 3
Taal:
 • English
Dubbing Languages:
 • The World's End: English, French, Italian, German, Spanish, Japanese

  Shaun of the Dead: English, French, Italian, German, Spanish

Ondertiteling:
 • The World's End: English SDH

  Hot Fuzz: English SDH, French, Spanish, Portuguese, Japanese, German, Danish, Dutch, Finnish, Greek, Italian, Korean, Mandarin (Traditional), Norwegian, Swedish

  Shaun of the Dead: English SDH, French, Spanish, German, Dutch, Italian

Serie:
 • The Cornetto Trilogy
Studio:
 • Universal Pictures
Theatrical Release Year:
 • 2004,
 • 2007,
 • 2013

Bezorgen en retourneren

Hoe langt duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Controleer de aangegeven beschikbaarheid van je gekozen artikel(en) voordat je je bestelling plaatst: Uitverkocht

Normaal gesproken moet je in Nederland rekening houden met ongeveer 4-9 werkdagen totdat je bestelling arriveert vanuit ons magazijn in het Verenigd Koninkrijk.

Hoe weet ik of mijn bestelling is verzonden?

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging zodra je bestelling verzonden is.

Je kunt de status van je bestelling en individuele items ook controleren op mijn account de aanwijzingen te volgen.

Als je na 30 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons op om de redenen voor deze vertraging verder te onderzoeken.

Het kan raadzaam zijn om contact op te nemen met je buren om te zien of je bestelling bij hen is achtergelaten. Controleer ook de bijgebouwen van je huis indien het pakket niet door de brievenbus past. Neem anders contact op met je lokale sorteercentrum om te kijken of je bestelling is teruggebracht naar het depot en daar wacht om opgehaald te worden.

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Bekijk ons retourbeleid.

Klantenrecensies

Bij recensies van cosmetica of etenswaar, resultaten kunnen per persoon variëren. Klantenrecensies zijn onafhankelijk en representeren niet de opvattingen van The Hut Group.

Overzicht

5.0

5.0

(1 recensie)

Sorteer op

Totaal :

5

Wat een geweldige box set is dit! Alle drie de films uit The Three Flavours Cornetto Trilogy samen in één box, met uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuren aan extra's (serieus, het zijn écht veel extra's!). Een must voor fans van Simon Pegg & Nick Frost! Nederlandse ondertiteling is aanwezig voor Shaun of the Dead en Hot Fuzz, maar niet voor The World's End (maar ja, het is dan ook een box set gemaakt voor de Engelse markt).

Mon Apr 21 12:05:58 BST 2014 Op

Had je iets aan deze beoordeling?

Dit product

The Worlds End / Hot Fuzz / Shaun of the Dead (Bevat UltraViolet Copy) Blu-ray

Selecteer afbeelding

The Worlds End / Hot Fuzz / Shaun of the Dead (Bevat UltraViolet Copy)
Terug naar boven