X-Men and Wolverine Adamantium Verzameling (Bevat UltraViolet Copy) Blu-ray

€17,95

Bespaar: €54,84

Gratis verzending vanaf €20 naar Nederland en België

Kopen

Beschikbaarheid: Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Beschrijving

X-Men
In een wereld vol vooroordelen worden kinderen geboren met bijzondere en gevaarlijke krachten als resultaat van unieke genetische mutaties. Onder de vleugels van professor Xavier (Patrick Stewart) leren deze vreemde verstotelingen hun krachten goed te gebruiken en beschermen ze de mensheid tegen de boosaardige mutant Magneto (Ian McKellen). Het eerste hoofdstuk van de X-Men sage kent een echte sterrencast, die bestaat uit o.a. Hugh Jackman, Halle Berry, Anna Paquin en Rebecca Romijn.

X-Men 2
Er broeit haat en wantrouwen tussen het mensenras en de mutanten. Een onverwachte aanval van de mutanten op de President geeft Generaal William Stryker (Brian Cox) eindelijk de kans een ware oorlog te beginnen tegen de mutanten.

Deze oorlog laat maar één ras overwinnen. Xavier (Patrick Stewart), Wolverine (Hugh Jackman), Storm (Halle Berry) en de andere X-Men moeten zich verenigen met hun oude vijand Magneto (Ian McKellen) om een verschrikkelijke strijd te voorkomen, die zou kunnen leiden tot de totale verwoesting van iedereen op de planeet.

X-Men 2, gemaakt door de veelgeprezen regisseur Bryan Singer, bevat spectaculaire state-of-the-art special effects, explosieve actie en de ene twist na de andere. X-Men 2 gaat tot het uiterste!

X-Men: The Last Stand
De derde film uit de X-Men reeks. De verdeling tussen mensen en mutanten wordt nog groter wanneer er een "geneesmiddel" ontdekt wordt dat mutaties kan bestralen. Het geduld van de mutanten wordt op de proef gesteld, de grens is getrokken en Professor X moet kiezen welk pad hij besluit te volgen.

X-Men Origins: Wolverine
De beestachtige slechterik Wolverine (Jackman) is lid van een militair eliteteam, Team X. Wanneer hij echter probeert het geweld achter zich te laten en een familieman te worden, blijkt dat zijn verleden hem op brute wijze achtervolgt... vooral in de vorm van zijn bloeddorstige halfbroer Sabretooth (Schreiber).

X-Men: First Class
Kijk hoe het allemaal begon in dit spannende eerste hoofdstuk van de X-Men sage.

Voordat Charles Xavier en Erik Lehnsherr Professor X en Magneto werden, twee geduchte tegenstanders, waren ze beste vrienden. Samen ondervonden ze voor het eerst hun krachten en verzamelden ze een eliteteam mutanten om zich heen om zo de X-Men te vormen in een poging om de Derde Wereldoorlog te voorkomen.

The Wolverine (3D Blu-ray inbegrepen)
Dit op zichzelf staande avontuur vol epische actie speelt zich af in het hedendaagse Japan en onthult het nooit eerder vertelde verhaal van Wolverine (Hugh Jackman), het meest iconische personage uit het X-Men universum. Het geeft nog meer diepgang, intensiteit en intuitieve actie aan de sage van het personage.

In een voor hem onbekende wereld wordt hij geconfronteerd met onverwachte tegenstanders. Wat volgt is een gevecht op leven en dood dat hem voor altijd zal veranderen. Voor het eerst in zijn leven is hij kwetsbaar en wordt hij lichamelijk en geestelijk zwaar op de proef gesteld. Niet alleen door het dodelijke staal van de Samoerai, maar ook door zijn innerlijke gevecht tegen onsterfelijkheid.

Bonusmateriaal:

 • The Wolverine:(3D)
  • Blu-ray 3D
  • 3D Bioscoopversie
  • Niet Eerder Uitgebrachte, Verlengde Versie met Audiocommentaar van de Regisseur
 • The Wolverine - Bioscoopversie:
  • Alternatief Einde
  • X-Men: Days of Future Past Rondleiding op de Set
  • The Path of the Ronin - een meeslepende extra die de reis volgt van een held zonder verleden
  • Sync met de Wolverine Second Screen App voor een interactieve Second Screen-ervaring (te syncen met de 2D BD)
  • Bioscooptrailers

Meer details

Kijkwijzer classificatie:
 • 12
Acteur(s):
 • Patrick Stewart,
 • Ian McKellen,
 • Hugh Jackman,
 • Halle Berry,
 • Anna Paquin,
 • Rebecca Romijn
Regio:
 • B
Audio:
 • Dolby Digital
Taal:
 • English
Dubbing Languages:
 • X-Men: English 5.1 DD

  X-Men 2: English 5.1 DD and DTS

  X-Men The Last Stand: English 5.1 Dolby Digital EX, English Audio Description 5.1 Dolby Digital, English 6.1 DTS ES

  X-Men Origins Wolverine: - English 5.1 Dolby Digital

  X-Men First Class: English 5.1 Dolby Digital, English Audio Description 5.1 Dolby Digital, Spanish 5.1 Dolby Digital, German 5.1 Dolby Digital, Italian 5.1 Dolby Digital

  The Wolverine: English Dolby Digital 5.1, English Dolby Digital 2.0 Stereo, English Audio Description Dolby Digital 5.1.

Ondertiteling:
 • English for the Hard of Hearing

  X-Men: German, Spanish, Danish, Finnish, Norwegian, Swedish

  X-Men 2: German, Spanish, Hungarian, Danish, Finnish, Norwegian, Swedish, Icelandic

  X-Men: The Last Stand: German, Spanish, Hungarian, Danish, Finnish, Norwegian, Swedish, Icelandic

  X-Men Origins: Wolverine: Spanish, Portuguese, Cantonese, Mandarin

  X-Men: First Class: Portuguese, Finnish, Swedish, Norwegian, Bulgarian, Czech, Danish, Arabic, Polish, Turkish

Serie:
 • X-Men
Studio:
 • 20th Century Fox

Bezorgen en retourneren

Hoe langt duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Controleer de aangegeven beschikbaarheid van je gekozen artikel(en) voordat je je bestelling plaatst: Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Normaal gesproken moet je in Nederland rekening houden met ongeveer 4-9 werkdagen totdat je bestelling arriveert vanuit ons magazijn in het Verenigd Koninkrijk.

Hoe weet ik of mijn bestelling is verzonden?

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging zodra je bestelling verzonden is.

Je kunt de status van je bestelling en individuele items ook controleren op mijn account de aanwijzingen te volgen.

Als je na 30 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons op om de redenen voor deze vertraging verder te onderzoeken.

Het kan raadzaam zijn om contact op te nemen met je buren om te zien of je bestelling bij hen is achtergelaten. Controleer ook de bijgebouwen van je huis indien het pakket niet door de brievenbus past. Neem anders contact op met je lokale sorteercentrum om te kijken of je bestelling is teruggebracht naar het depot en daar wacht om opgehaald te worden.

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Bekijk ons retourbeleid.

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

X-Men and Wolverine Adamantium Verzameling (Bevat UltraViolet Copy) Blu-ray

Selecteer afbeelding

X-Men and Wolverine Adamantium Verzameling (Bevat UltraViolet Copy)
Terug naar boven