Mandalorian walking in sunset
Star Wars The Vintage Collection Razor Crest Exclusief beschikbaar in de UK & Europa

Star Wars The Vintage Collection Razor Crest

HasLab is terug met een andere spannende nieuwe creatie - de HasLab Star Wars: The Vintage Collection Razor Crest.
. Als deze campagne met succes wordt ondersteund, zal het aanbod bevatten:

 • Star Wars: The Vintage Collection Razor Crest voertuig

 • Star Wars: The Vintage Collection 3.75-Inch The Mandalorian Figure in Beskar armor met een one-of-a-kind soft goods cape

 • Dit crowdfund project loopt van 25 september 2020 tot 23.59 uur ET op 9 november 2020.
 • UITVERKOCHT
  CROWDFUND EINDIGT OVER... 0 0 : WEKEN 0 0 : DAGEN 0 0 : UREN 0 0 : MINUTEN 0 0 SECONDEN

  Star Wars keert terug naar HasLab

  In 2018 lanceerde HasLab met een droom: om iets te maken waar de fans al jaren om vroegen, Jabba's Sail Barge, de Khetanna, het grootste Vintage Collection voertuig tot nu toe. En dankzij de fans, dankzij jullie, hebben we het gedaan. Nu zijn we weer terug bij HasLab met een ander droomproject, en we hebben jullie hulp weer nodig om het te realiseren.

  Na het succes van de Barge heeft het team nog even nagedacht over het beste product om op te volgen. We dachten eraan om terug te gaan naar de Original Trilogy of misschien iets te maken van het nieuwste filmaanbod. Maar keer op keer kwamen we terug bij iets dat er wel degelijk was, op onze TV, tablet en laptop schermen. Star Wars: The Mandalorian introduceerde een schip dat al snel een iconisch onderdeel werd van The Mandalorian lore. Het heeft al meer Star Wars scherm tijd dan enig ander schip naast de Millennium Falcon en was het middelpunt van enkele van de meest gedenkwaardige scènes in de serie.

  Hoe meer we erover spraken, hoe meer we de boog van dat verhaal waardeerden. Zoveel van The Mandalorian is geïnspireerd op de originele Star Wars trilogie, en het kiezen van iets uit de serie lijkt op het doorgeven van de fakkel: van klassiek naar nieuw, van films naar streaming, en van de ene ontwerper naar de andere.

  Het team van Hasbro Star Wars wil een Vintage Scale Razor Crest maken, en we willen dat goed doen. Met uw hulp kunnen we dat.

  De Specificaties

  Deze Vintage Collectie Razor Crest is ontworpen om compatibel te zijn met alle cijfers van de Vintage schaal. Om dit te kunnen doen, moesten we dit ding vrij groot maken. Het wordt 30 inch lang (met de hoofdkanonnen), 20 inch breed en 10,5 inch hoog als het op het landingsgestel zit.

  Dat maakt dit een van de grootste Vintage Collection voertuigen die we ooit hebben gemaakt. Maar het gaat niet alleen om de grootte van deze auto. Toen we besloten om dit te maken, wilden we ons houden aan de principes van The Vintage Collection en ervoor zorgen dat er genoeg zeer gedetailleerde functies waren waardoor dit zo dicht mogelijk bij het scherm kwam als we konden krijgen voor een episch displaystuk.

 • De cockpit kan worden geopend om een volledig gedetailleerd interieur te onthullen met drie zitplaatsen die passen bij de figuren van de Vintage Collectie

 • Afneembare motoren en verwijderbare romppanelen om het seizoen 1 scènes van de Jawas die het schip afbreken voor schroot na te bootsen

 • Een wapenkastje met meegeleverde, afneembare, op de show geïnspireerde wapenaccessoires om ervoor te zorgen dat je figuren altijd klaar zijn voor wat de melkweg ook naar ze toe gooit

 • Een koolstofvrieskamer en een laadruim met laadnetten

 • Bountyjagers kunnen een ingang - of een snelle uitgang - maken met het openen van achter- en zijdeuren en het laten zakken van oprijplaten

 • Verwijderbaar landingsgestel

 • Bedden met ruimte voor een figuur om zich te verstoppen

 • Dit zijn slechts enkele van de functies die u kunt verwachten in The Vintage Collection Razor Crest. Oh ja, en we hebben een gloednieuw figuur: de Mandaloriaan zelf versierd in zijn Beskar-pantser, samen met een one-of-a-kind soft-goods cape, zodat hij gemakkelijk in de cockpit kan worden geplaatst.

  Doe mee met de Jacht

  De Razor Crest wordt een iconische toevoeging aan de Star Wars Vintage Collectie... en aan je schappen. Het kan alleen worden gefinancierd als we tegen 9 november 2020 6.000 geldschieters bereiken. Maar daar willen we het niet bij laten. We hebben 2 niveaus om te ontgrendelen zodra we ons oorspronkelijke steundoel hebben bereikt! Als het project succesvol is, zal het beginnen te verschepen rond de herfst van 2021.

  Doe met ons mee voor deze ongelooflijke kans, want we brengen het laatste stukje geschiedenis van Star Wars in de Vintage Collectie.

  This is the way!
  ALGEMENE VOORWAARDEN & FAQs
  Wanneer u een Crowd-Funded Product steunt, verplicht u zich om het Crowd-Funded Product aan te schaffen dat alleen zal worden uitgevoerd als het minimum aantal backings voor het project wordt gehaald tijdens de Project Backing Periode. Elk Crowd-Funded Product heeft zijn eigen looptijd wanneer u het Crowd-Funded Product kunt steunen, elk een "Project Backing Periode". Zodra het minimum aantal backings is bereikt, wordt uw backing een "Order" en wordt uw betaling verzameld aan het einde van de Project Backing Periode, dan wordt het Crowd-Funded Product gemaakt en uiteindelijk verzonden.
  U geeft uw betalingsgegevens op wanneer u een door Crowd-Funded Product support, maar u wordt op dat moment niet in rekening gebracht. Het wordt alleen in rekening gebracht als het project het minimale backingdoel bereikt tijdens de Project Backing Periode. Het exacte bedrag dat u steunt is het bedrag dat de Hut Group zal incasseren. Als het project het minimale backingdoel niet heeft bereikt tijdens de Project Backing Periode, wordt dit niet in rekening gebracht, er wordt geen geld geïncasseerd en er wordt niet van eigenaar gewisseld. Controleer de hoofdpagina van het door u gesteunde Crowd-Funded Product om te zien of het minimale inzetdoel is bereikt.
  In sommige gevallen zullen wij de kosten op uw kaart reserveren. De Hut Group en haar betalingspartners kunnen toestemming geven of een bedrag op uw betaalmethode reserveren voor elk bedrag tot aan het volledige backing-bedrag, op elk moment tussen uw backing en de inning van het geld. Er wordt geen betaling gedaan voordat het Project Backing Window is beëindigd.

  Wij verzenden momenteel naar alle UK & Europese adressen. Let op: we kunnen op dit moment niet naar een ander land verzenden. Als u wijzigingen moet aanbrengen aan uw verzendadres nadat u hebt gekocht, neem dan contact op met ons Customer Care Team via uw account.

  U kunt uw backing op elk moment voor de voltooiing van de Project Backing Periode op 9 november annuleren, door het standaard annuleringsproces te volgen via uw account, of door contact op te nemen met onze klantenservice via uw account.

  Het volledige bedrag wordt geïncasseerd op 9 november 2020 zodra het Crowd Fund Project is geëindigd. Als u uw bestelling moet annuleren, moet u dit doen binnen 30 dagen na het voltooien van de toepasselijke Project Backing Periode door contact op te nemen met ons Customer Service Centre via uw account.

  Na deze 30 dagen bent u NIET meer in de mogelijkheid om uw order te annuleren.

  Wij behouden ons het recht voor om uw steun te allen tijde naar eigen goeddunken in te trekken, ook als gevolg van een feitelijke of vermoede overtreding van deze Voorwaarden.

  Als uw product beschadigd aankomt als gevolg van het transport, kunt u binnen 30 dagen na levering een verzoek indienen voor een vervanging of een terugbetaling door contact met ons op te nemen via uw account. Wij kunnen geen enkel geopend artikel voor terugzending of vervanging aanvaarden, tenzij het beschadigd is aangekomen. U bent verantwoordelijk voor het betalen van de verzendkosten voor de retourzending. Alle in aanmerking komende terugbetalingen worden gedaan in de originele vorm van betaling. Als uw product beschadigd aankomt als gevolg van het transport of niet voldoet aan de specificaties van het product, neem dan contact met ons op.

  Zie het retourbeleid van onze site voor meer informatie over retourneren.

  Als u wijzigingen moet aanbrengen in uw bestelling, bijvoorbeeld in de kaartgegevens of het verzendadres, neem dan contact op met ons Customer Care Team via uw account.