Haslab Hasbro

Galactus
Hasbro Haslab Marvel Legends Premium Actiefiguur

De Verslinder van Werelden. Een levende belichaming van entropie en overleven. Een universele constante. Een kracht van de natuur. Hasbro Pulse presenteert met trots het volgende fan-funded HasLab project: Marvel Legends Galactus!

Hasbro HasLabs Marvel Legends Galactus ZAVVI & EU EXCLUSIVE

Hasbro HasLabs Marvel Legends Galactus

De Verslinder van Werelden. Een levende belichaming van entropie en overleven. Een universele constante. Een kracht van de natuur. Hasbro Pulse presenteert met trots het volgende fan-funded HasLab project: Marvel Legends Galactus!

Met een hoogte van maar liefst 32" Inch. en bedekt met complexe LED-verrijkte details, is hij de grootste en meest complexe Marvel Legends figuur ooit:

• 32-inch (812,8 mm) Galactus Figuur;
• 300+ onderdelen en 70+ punten van articulatie;
• LED lichten in het hoofd en de borst (4x AAA batterijen nodig, niet inbegrepen);
• 3 verwisselbare gezichtsplaten voor alternatieve uitdrukking;
• Dit Haslab project loopt van 16 juli 2021 tot 23:59PM ET op 30 augustus 2021. Indien succesvol, zal het project beginnen met het uitbrengen van het product rond de herfst in 2022.

MELD JE NU AAN
FUNDING EINDIGT IN... 0 0 : WEKEN 0 0 : DAGEN 0 0 : UREN 0 0 : MINUTEN 0 0 SECONDEN

DE VERSLINDER VAN WERELDEN

We kunnen weinig karakters bedenken die de HasLab behandeling meer waard zijn dan Galactus, en met jullie hulp, kunnen we dit voor elkaar krijgen!

Galactus zijn status als een icoon van het Marvel tijdperk werd direct bevestigd met zijn eerste verschijning in Fantastic Four #48-50 (1966). De zogenaamde Galactus Trilogie vertegenwoordigt het hoogtepunt van Stan Lee en Jack Kirby's creatieve partnerschap, en ook "het onbetwistbare hoogtepunt van de zogenoemde Silver Age van comics."
Om het project volledig te financieren en Galactus zijn machtige honger te stillen, moeten we 14.000 backers bereiken. En we willen het daar niet bij laten.

Specificaties

Galactus is larger-than-life in en buiten het Marvel Universum, en hier krijg jij de kans om hem te realiseren met Haslabs.

Hasbro Pulse nodigt je uit om samen met ons de grote man naar onze wereld te brengen, met alle kenmerken en details die je kent en liefhebt van de Marvel Legends Series.

Met een hoogte van maar liefst 32" Inch. en bedekt met complexe LED-verrijkte details, is hij de grootste en meest complexe Marvel Legends figuur ooit:

• 32-inch (812,8 mm) Galactus Figuur;
• 300+ onderdelen en 70+ punten van articulatie;
• LED lichten in het hoofd en de borst (4x AAA batterijen nodig, niet inbegrepen);
• 3 verwisselbare gezichtsplaten voor alternatieve uitdrukking.

HET BOUWEN VAN DE VERSLINDER

Hoewel hij niet langer een gigantische G op zijn borst draagt, is zijn uiterlijk grotendeels trouw gebleven aan Jack Kirby's originele ontwerpen. Er waren bepaalde elementen, zoals de in elkaar grijpende lijnen van zijn pantser en zijn toffe helm, waarvan we wisten dat we ze echt moesten maken. Van zijn duidelijke vierkante irissen tot zijn laarzen en handschoenen, onze honger naar perfectie kende geen grenzen! Naast Kirby haalden we inspiratie uit een groot aantal gepassioneerde en getalenteerde artiesten die hebben bijgedragen aan de kosmos van het Marvel Universum. We hebben Galactus vanaf de grond opgebouwd en ontworpen en we hebben een echt detailrijk en geweldig figuur gecreëerd om je Marvel Legends collectie mee aan te vullen!

Er is geen tijd te verliezen! De Grote Verslinder nadert, en alleen jouw steun kan zijn legendarische honger stillen! Steun de Planeet-eter en claim je eigen Marvel Legends Galactus figuur! Nuff said!
Frankie Raye (Nova) Marvel Legends EXCLUSIEF BIJ ZAVVI EUROPA!

Frankie Raye (Nova) Marvel Legends

Het Hasbro's Haslab evenement brengt jullie iets nieuws! Hasbro heeft zojuist een nieuwe fase van zijn crowdfunding operatie onthuld!
Steun het evenement en unlock het Frankie Raye (Nova) figuur uit Marvel Legends. Het is 15 cm hoog en wordt gereleast bij 16.000 aanmeldingen.

PRE-ORDER NU

ALGEMENE VOORWAARDEN & FAQs

Wanneer u een Crowd-Funded Product steunt, verplicht u zich om het Crowd-Funded Product aan te schaffen dat alleen zal worden uitgevoerd als het minimum aantal backings voor het project wordt gehaald tijdens de Project Backing Periode. Elk Crowd-Funded Product heeft zijn eigen looptijd wanneer u het Crowd-Funded Product kunt steunen, elk een "Project Backing Periode". Zodra het minimum aantal backings is bereikt, wordt uw backing een "Order" en wordt uw betaling verzameld aan het einde van de Project Backing Periode, dan wordt het Crowd-Funded Product gemaakt en uiteindelijk verzonden.
U geeft uw betalingsgegevens op wanneer u een door Crowd-Funded Product support, maar u wordt op dat moment niet in rekening gebracht. Het wordt alleen in rekening gebracht als het project het minimale backingdoel bereikt tijdens de Project Backing Periode. Het exacte bedrag dat u steunt is het bedrag dat de Hut Group zal incasseren. Als het project het minimale backingdoel niet heeft bereikt tijdens de Project Backing Periode, wordt dit niet in rekening gebracht, er wordt geen geld geïncasseerd en er wordt niet van eigenaar gewisseld. Controleer de hoofdpagina van het door u gesteunde Crowd-Funded Product om te zien of het minimale inzetdoel is bereikt.
In sommige gevallen zullen wij de kosten op uw kaart reserveren. De Hut Group en haar betalingspartners kunnen toestemming geven of een bedrag op uw betaalmethode reserveren voor elk bedrag tot aan het volledige backing-bedrag, op elk moment tussen uw backing en de inning van het geld. Er wordt geen betaling gedaan voordat het Project Backing Window is beëindigd.

Wij verzenden momenteel naar alle UK & Europese adressen. Let op: we kunnen op dit moment niet naar een ander land verzenden. Als u wijzigingen moet aanbrengen aan uw verzendadres nadat u hebt gekocht, neem dan contact op met ons Customer Care Team via uw account.

U kunt uw backing op elk moment voor de voltooiing van de Project Backing Periode op 9 november annuleren, door het standaard annuleringsproces te volgen via uw account, of door contact op te nemen met onze klantenservice via uw account.

Het volledige bedrag wordt geïncasseerd op 9 november 2020 zodra het Crowd Fund Project is geëindigd. Als u uw bestelling moet annuleren, moet u dit doen binnen 30 dagen na het voltooien van de toepasselijke Project Backing Periode door contact op te nemen met ons Customer Service Centre via uw account.

Na deze 30 dagen bent u NIET meer in de mogelijkheid om uw order te annuleren.

Wij behouden ons het recht voor om uw steun te allen tijde naar eigen goeddunken in te trekken, ook als gevolg van een feitelijke of vermoede overtreding van deze Voorwaarden.

Als uw product beschadigd aankomt als gevolg van het transport, kunt u binnen 30 dagen na levering een verzoek indienen voor een vervanging of een terugbetaling door contact met ons op te nemen via uw account. Wij kunnen geen enkel geopend artikel voor terugzending of vervanging aanvaarden, tenzij het beschadigd is aangekomen. U bent verantwoordelijk voor het betalen van de verzendkosten voor de retourzending. Alle in aanmerking komende terugbetalingen worden gedaan in de originele vorm van betaling. Als uw product beschadigd aankomt als gevolg van het transport of niet voldoet aan de specificaties van het product, neem dan contact met ons op.

Zie het retourbeleid van onze site voor meer informatie over retourneren.

Als u wijzigingen moet aanbrengen in uw bestelling, bijvoorbeeld in de kaartgegevens of het verzendadres, neem dan contact op met ons Customer Care Team via uw account.