Hasbro HasLabs Ghostbusters EXCLUSIEF IN ZAVVI EUROPA

Ghostbusters Plasma Series Spengler’s
Proton Pack Is Eindelijk Hier!

Who you gonna call?

Zijn er recentelijk meldingen geweest van vreemde voorvallen in je buurt? Nee, niet de man een paar huizen verderop die om 4 uur 's ochtends zijn gras maait in een badjas en met een paar sokken tot aan zijn knieën. Dat is gewoon je buurman, die valt meer in de categorie van iets raars dat er niet goed uitziet. Hoewel... wie maait er nou zo'n patroon in zijn gazon? Misschien probeert hij een poort naar de andere kant te openen, daar in zijn voortuin? Oké, bij nader inzien, moet je hem beter in de gaten houden. Het is heel goed mogelijk dat je de professionals moet inschakelen: de Ghostbusters.

Beter nog, je kunt zelf je pak aantrekken en het heft in eigen handen nemen, en wij hebben precies wat je nodig hebt om dat te doen.

Missie data

Dit HasLab begint op 27 oktober en eindigt op 12 december
Als de financiering rond komt, beginnen we met de verzending in het voorjaar van 2023.

- Fan financiering voor dit iconische Ghostbusters rollenspel-item op schaal 1:1!
- We willen graag 7.000 backers die gehoor geven aan de oproep om het project officieel te financieren.

PRE-ORDER NU
PROJECT EINDIG IN... 0 0 : WEKEN 0 0 : DAGEN 0 0 : UREN 0 0 : MINUTEN 0 0 SECONDEN

"WE HEBBEN ER EEN!"

Kijk, we snappen het, niet iedereen heeft het geluk om een excentrieke, geniale grootvader te hebben die ons een volledig functionele, nucleaire versneller naliet. De meeste mensen krijgen gewoon een broek en sokken. Het was met dit begrip dat we besloten om iets speciaals te creëren. Wij zijn professionals hier in het Hasbro Pulse HasLab, en we willen geen seconde van de tijd van deze geweldige fanbase verspillen met iets minder dan het ultieme Ghost Bustin' collectible roleplay item voor volwassenen. We introduceren het allereerste Ghostbusters HasLab project: de Plasma Series Spengler's Proton Pack! Als we eerlijk zijn - en daar lijkt het wel op - hebben de meesten van ons al sinds 1984 op dit moment gewacht, toen we onze ware roeping leerden kennen: in een Proton Pack stappen en de wereld redden van alle geesten, spoken en spoken die bovennatuurlijke streken willen uithalen.

Als collega-wetenschappers (en ongetwijfeld ook een paar echte!) weten jullie hoe belangrijk het is om paranormaal onderzoek te financieren en hoe dit kan helpen om de wereld veiliger en minder eng te maken. Dit is wat we nodig hebben om dit paranormale project te realiseren (en maak je geen zorgen, we hebben Venkman buiten de geldbeslissingen gehouden):

- Fanfinanciering voor dit iconische Ghostbusters-rollenspelobject op schaal 1:1
- 7.000 backers om de oproep te beantwoorden en het project officieel te financieren
- 9.000 backers om Klasse I vrij te spelen: DE CLASSIEKE BUNDEL
- 11.000 backers om Klasse II vrij te spelen: DE GHOSTBUSTERS: AFTERLIFE BUNDLE
- 13.000 backers om Klasse III vrij te spelen: DE SPENGLER SPECIAL
- 15.000 backers om Klasse IV vrij te spelen: DE SUPERNATURELE STAND

Jij bent onze griezelige investeerder, onze spookfinancier, onze bloedstollende backer, en we hebben jouw steun nodig voor ons onderzoek en om dit HasLab vandaag nog te financieren!

“WE HADDEN DE TOOLS, WE HADDEN HET TALENT!”

We houden van deze franchise! We zijn enthousiast om er deel van uit te maken! En we weten in ons hart dat Ghostbusters fans hetzelfde voelen. Het Ghostbusters-fandom is een buitengewoon team, dat sinds de eerste dag elke dag actie en avontuur zoekt. Daarom, toen we aan het bepalen waren wat we precies moesten aanbieden in dit Ghostbusters HasLab project, wisten we dat het absoluut de Proton Pack moest zijn - en niet zomaar een Proton Pack, maar Egon Spengler's Proton Pack! In directe samenwerking met onze partners bij Sony Pictures Consumer Products en Ghost Corps, kregen onze getalenteerde ontwerpers alles wat ze nodig hadden om een Ghostbusters Plasma Series Spengler's Proton Pack op schaal 1:1 te maken, geïnspireerd op de film.

Wij zijn hier meer dan alleen maar speelgoedmakers. We zijn ook fans. Daarom begrijpen we hoe belangrijk het is om dit pakket tot de laatste bout perfect te krijgen, zodat je iets ongelofelijks aan jouw verzameling kunt toevoegen terwijl je het volgende hoofdstuk in het Ghostbusters-universum viert.

“DAAR IS IETS WAT JE NIET ELKE DAG ZIET.”

Hou jullie vliegpakken vast want we gaan jullie wegblazen. De Ghostbusters: Afterlife Ghostbusters Plasma Series Spengler's Proton Pack is hier, en deze allereerste, op ware grootte, in massa geproduceerde schoonheid heeft het allemaal!

- We schrijven geschiedenis met deze op de film geïnspireerde replica, rechtstreeks gescand van de Ghostbusters: Afterlife Proton Pack held rekwisiet! (Ja, we mochten van Sony Pictures Consumer Products met het echte monster spelen!)
- De technologie is ongeëvenaard: licht, geluid EN een motor voor actief rollenspel en het naspelen van iconische scènes!
- Twee spelstanden met licht en geluid uit zowel de Ghostbusters-klassieker uit 1984 als de Ghostbusters-film Afterlife uit 2021: Afterlife film. Hebben we bovennatuurlijke tovenarij gebruikt? Nee, we hebben gewoon een schakelaar ingebouwd!
- Modulair en lichtgewicht, dit wetenschappelijke wonder komt het dichtst in de buurt van een echte nucleaire deeltjesversneller op je rug (en veel minder gevaarlijk)!
- Hebben we al gezegd dat deze Proton Pack compatibel is met de Ghostbusters Plasma Series Spengler's Neutrona Wand (apart verkrijgbaar)? Omdat het zo is! De Proton Pack heeft een metalen V-haak beugel die wordt aangesloten op de V-haak aan de onderkant van de Neutrona Wand. Verbeter je cosplay spel door je toverstok in je rugzak op te bergen als je niet actief geesten aan het vangen bent!
- De details zijn erg nauwkeurig, zoals de booster, de injectoren, de bumper, de schokbreker en nog veel meer! Oh, en ja, je kunt de cyclotron openen en voor de allereerste keer het binnenste ervan ontdekken. Serieus, als je dit Ghostbusters HasLab project niet financiert, kan het een beslissing zijn die je voor altijd achtervolgt!

“MISSCHIEN IS HET DE APOCALYPS.”

Hoe kan het niet de Apocalyps zijn als dit veel te mooi lijkt om waar te zijn? Dit is niet zomaar een pak, zie je. Dit is de Proton Pack uit je kinderkamer. Toch was dat net niet genoeg voor ons, niet voor het allereerste Ghostbusters HasLab project. We konden onszelf niet helpen. We werden gedwongen om verder te gaan dan dat. Hé, geen klus is te groot, toch? Daarom hebben we besloten om in totaal 4 klasses aan te bieden die ontgrendeld kunnen worden des te meer backers we ontvangen.

Dit Proton Pack is zojuist roodgloeiend geworden.

“YES, HAVE SOME.”

Of je nu op zoek bent om dat nostalgische 1984 gevoel te heroveren of enthousiast bent om vooruit te kijken en je voor te stellen welke griezelige ontmoetingen er nog zullen komen, dit Proton Pack is precies waar je op hebt gewacht. Een epische aanvulling op je Ghostbusters-collectie, gordels vast en laat je verbeelding je meevoeren naar een wereld vol hongerige groene spoken, gigantische marshmallow mannen, verouderde flattops, monsterlijke Terror Dogs, metaal-etende spoken, een leger van ondeugende Mini-Pufts, en wat voor andere bovennatuurlijke verrassingen je ook maar kunt verzinnen. Wij zorgen voor het Proton Pack, jullie voor het spel, dus laten we ons best doen om vandaag 7.000 backers in de val te lokken.

We zijn ongelooflijk enthousiast dat dit Ghostbusters HasLab-project tot leven zal komen; financier nu zodat je kunt beginnen met spoken te vangen!

Ghostbusters Haslab... We zijn klaar om je uit te rusten!


Ghostbusters TM & © 2021 Columbia Pictures Industries, Inc. Alle rechten voorbehouden.

ALGEMENE VOORWAARDEN & FAQs