Haslab Hasbro
Hasbro HasLabs Star Wars The Black Series Rancor ZAVVI EXCLUSIEF IN EUROPA

Star Wars™: The Black Series HasLab is eindelijk hier

Voor de allereerste keer is The Black Series bij HasLab verkrijgbaar.
Na het succes van andere iconische Star Wars projecten zoals The Vintage Collection's Razor Crest™ en de overvloed aan verzoeken van fans, wisten we zonder twijfel dat The Black Series vertegenwoordigd moest worden. Wacht niet langer, fans en verzamelaars; wij zijn hier met iets episch: Star Wars The Black Series Rancor

Een torenhoog figuur met een formidabele spanwijdte van de armen, 42 inch (106,68 cm) van klauw tot klauw
Een figuur die de nostalgie van een ander tijdperk oproept. Een figuur dat de sensatie van Star Wars: Return of the Jedi belichaamt. De Rancor.
- Met 42 inch (106,68 cm) lang, is de arm spanwijdte van de Rancor breder dan hij lang is, wat helpt bij het herscheppen van zijn formidabele, onontkoombare aanwezigheid
- Zijn 12,8 inch (32,512 cm) diep (van neus tot de achterkant van het figuur) en 12 inch (30. 48 cm) breed lichaam (van schouder tot schouder) geeft de Rancor substantie en duurzaamheid.
- Meer dan 45 punten van articulatie, het meest ooit gedaan in The Black Series
- Dit Haslab project zal lopen van 22 oktober 2021 tot 04:59AM GMT op 6 december 2021. Indien succesvol gesteund, zal het project beginnen met verzenden rond de lente van 2023.

PRE-ORDER NU
FINANCIERING EINDIGT IN... 0 0 : WEKEN 0 0 : DAGEN 0 0 : UREN 0 0 : MINS 0 0 SECS

Klassieke film, iconisch schepsel

De Rancor, een angstaanjagend en betoverend wezen, is een onvergetelijk deel van het Star Wars-melkwegstelsel. Toen het team begon na te denken over het HasLab-project van The Black Series, was de Rancor de onbetwiste winnaar. Het is zelfs een van onze ontwerpers favoriete filmmonsters van ALLE TIJDEN. Hoe kan het ook anders?!
Een woeste en geduchte tegenstander wiens imposante grootte en brute kracht genoeg is om zelfs de meest krachtige Jedi™ te doen daveren. En HasLab is de enige manier om de Rancor naar u te brengen.
Hier hebben we de vrijheid om klassieke figuren nieuw leven in te blazen op een buitengewone out-of-the-box manier, het creëren van legendarische sculpturen om toe te voegen aan uw collectie. Doe met ons mee door nu dit monster te financieren dat groter is dan het leven!
Om het project volledig te financieren en de machtige honger van de Rancors te stillen, moeten we 9.000 backers zien te bereiken. En daar willen we het niet bij laten. Het team heeft een aantal stretch doelen voorbereid om vrij te spelen.

De specificaties

- Met een lengte van 106,68 cm is de arm van de Rancor breder dan hij lang is, wat hem helpt zijn formidabele, onontkoombare aanwezigheid na te bootsen.

- Zijn diepte van 32,512 cm (van neus tot achterkant van het figuur) en breedte van 30,48 cm (van schouder tot schouder) geven de Rancor stevigheid en duurzaamheid.

- Met een hoogte van 44,45 cm kan de Rancor zijn armen De Rancor is 44,45 cm hoog en kan zijn armen uitstrekken tot een nog grotere hoogte van 68,58 cm, zodat fans de angstaanjagend brullende poses uit Star Wars: Return of the Jedi kunnen nabootsen.

- Meer dan 45 punten van articulatie, de meeste ooit gedaan in The Black Series, helemaal tot aan zijn klauwen. Dit geeft de Rancor de mogelijkheid om figuren uit de Black Series van 6 inch in zijn klauwen te grijpen en ze naar zijn gearticuleerde kaak te brengen voor een "hapje". Waarna je misschien het stukje kwijl bij zijn mond wilt aanpassen.

- De Black Series grootste figuur ooit met vlindergewrichten, waarmee de Rancor kan worden geposeerd in zo'n beetje alle posities die je hebt gezien in Star Wars: Return of the Jedi. De Rancor kan ook zijn armen voor zijn borst kruisen en ze aan weerszijden van zijn lichaam uitstrekken, wat de dreigende weergavemogelijkheden vergroot.

- We hebben een nieuwe standaard in schouder pad articulatie en toegepast op de Rancor voor de meest premium, top-of-the-line figuur mogelijk uit The Black Series. De schoudervullingen van de Rancor zorgen ervoor dat hij zijn iconische monsterlijke esthetiek behoudt zonder dat zijn bewegingen worden belemmerd.

- Meer dan het hoogwaardige beeldhouwwerk en het nauwkeurige detailwerk dat u van The Black Series gewend bent.

- Het meest gedecoreerde figuur uit de geschiedenis van The Black Series met meer dan 900 deco ops.

- Op entertainment geïnspireerde details, waaronder de gebroken sluiting en ketting om zijn rechterpols. De ontwerpers hadden het voorrecht om de originele rekwisieten uit Star Wars: Return of the Jedi van dichtbij te zien, zodat ze elk detail tot leven konden brengen.

Breng een stukje Star Wars geschiedenis mee naar huis

Weet je nog hoe het voelde toen je voor het eerst het valluik van Jabba's paleis zag opengaan en de hongerige Rancor beneden zag verschijnen, in afwachting van zijn Twi'lek™-snack? Herbeleef dat spannende, hartveroverende moment uit de Star Wars geschiedenis door Rancor tot leven te brengen in de vorm van een actiefiguur. Niet zomaar een actiefiguur, maar een die zo episch is dat hij je terugvoert naar de eerste keer dat je dit onvergetelijke gedrocht op het grote scherm zag. Met volledig nieuw vakmanschap en buitengewone details, zal de Rancor figuur je op een nostalgische reis door het heelal sturen. Vul je collectie aan met dit iconische wezen en laat je Star Wars-fandom zien. Om dit mogelijk te maken hebben we JOUW hulp nodig. Help ons door deze missie nu te financieren!

Maar daar houdt de galactische actie niet op... Zodra we ons eerste doel hebben bereikt om de Rancor uit zijn gevangenis te bevrijden en in productie te nemen, hebben we nog steeds jouw hulp nodig om tot 4 mysterieuze niveaus vrij te spelen. Steun ze vandaag om erachter te komen wat ze zijn en dit project in een stroomversnelling te brengen!

Er zijn 4 ontgrendelingsniveaus gepland voor dit HasLab-project, de eerste bij 11k backers, de tweede bij 13,5k backers. Blijf kijken voor meer info gedurende de campagne voor meer details over wat deze unlocks zullen zijn!

-Tier 1: 11.000 Backers Nodig
-Tier 2: 13.500 Backers Nodig
-Tier 3: Blijf kijken...
-Tier 4: Blijf kijken...

ALGEMENE VOORWAARDEN & FAQs

Wanneer u een Crowd-Funded Product steunt, verplicht u zich om het Crowd-Funded Product aan te schaffen dat alleen zal worden uitgevoerd als het minimum aantal backings voor het project wordt gehaald tijdens de Project Backing Periode. Elk Crowd-Funded Product heeft zijn eigen looptijd wanneer u het Crowd-Funded Product kunt steunen, elk een "Project Backing Periode". Zodra het minimum aantal backings is bereikt, wordt uw backing een "Order" en wordt uw betaling verzameld aan het einde van de Project Backing Periode, dan wordt het Crowd-Funded Product gemaakt en uiteindelijk verzonden.
U geeft uw betalingsgegevens op wanneer u een door Crowd-Funded Product support, maar u wordt op dat moment niet in rekening gebracht. Het wordt alleen in rekening gebracht als het project het minimale backingdoel bereikt tijdens de Project Backing Periode. Het exacte bedrag dat u steunt is het bedrag dat de Hut Group zal incasseren. Als het project het minimale backingdoel niet heeft bereikt tijdens de Project Backing Periode, wordt dit niet in rekening gebracht, er wordt geen geld geïncasseerd en er wordt niet van eigenaar gewisseld. Controleer de hoofdpagina van het door u gesteunde Crowd-Funded Product om te zien of het minimale inzetdoel is bereikt.
In sommige gevallen zullen wij de kosten op uw kaart reserveren. De Hut Group en haar betalingspartners kunnen toestemming geven of een bedrag op uw betaalmethode reserveren voor elk bedrag tot aan het volledige backing-bedrag, op elk moment tussen uw backing en de inning van het geld. Er wordt geen betaling gedaan voordat het Project Backing Window is beëindigd.

Wij verzenden momenteel naar alle UK & Europese adressen. Let op: we kunnen op dit moment niet naar een ander land verzenden. Als u wijzigingen moet aanbrengen aan uw verzendadres nadat u hebt gekocht, neem dan contact op met ons Customer Care Team via uw account.

U kunt uw backing op elk moment voor de voltooiing van de Project Backing Periode op 7 december annuleren, door het standaard annuleringsproces te volgen via uw account, of door contact op te nemen met onze klantenservice via uw account.

Het volledige bedrag wordt geïncasseerd op 8 januari 2022 zodra het Crowd Fund Project is geëindigd. Als u uw bestelling moet annuleren, moet u dit doen binnen 30 dagen na het voltooien van de toepasselijke Project Backing Periode door contact op te nemen met ons Customer Service Centre via uw account.

Na deze 30 dagen bent u NIET meer in de mogelijkheid om uw order te annuleren.

Wij behouden ons het recht voor om uw steun te allen tijde naar eigen goeddunken in te trekken, ook als gevolg van een feitelijke of vermoede overtreding van deze Voorwaarden.

Als uw product beschadigd aankomt als gevolg van het transport, kunt u binnen 30 dagen na levering een verzoek indienen voor een vervanging of een terugbetaling door contact met ons op te nemen via uw account. Wij kunnen geen enkel geopend artikel voor terugzending of vervanging aanvaarden, tenzij het beschadigd is aangekomen. U bent verantwoordelijk voor het betalen van de verzendkosten voor de retourzending. Alle in aanmerking komende terugbetalingen worden gedaan in de originele vorm van betaling. Als uw product beschadigd aankomt als gevolg van het transport of niet voldoet aan de specificaties van het product, neem dan contact met ons op.

Zie het retourbeleid van onze site voor meer informatie over retourneren.

Als u wijzigingen moet aanbrengen in uw bestelling, bijvoorbeeld in de kaartgegevens of het verzendadres, neem dan contact op met ons Customer Care Team via uw account.