Haslab Hasbro
Hasbro HasLabs Star Wars The Black Series Rancor ZAVVI EXCLUSIEF IN EUROPA

Star Wars™: The Black Series HasLab is eindelijk hier

Voor de allereerste keer is The Black Series bij HasLab verkrijgbaar.
Na het succes van andere iconische Star Wars projecten zoals The Vintage Collection's Razor Crest™ en de overvloed aan verzoeken van fans, wisten we zonder twijfel dat The Black Series vertegenwoordigd moest worden. Wacht niet langer, fans en verzamelaars; wij zijn hier met iets episch: Star Wars The Black Series Rancor

Een torenhoog figuur met een formidabele spanwijdte van de armen, 42 inch (106,68 cm) van klauw tot klauw
Een figuur die de nostalgie van een ander tijdperk oproept. Een figuur dat de sensatie van Star Wars: Return of the Jedi belichaamt. De Rancor.
- Met 42 inch (106,68 cm) lang, is de arm spanwijdte van de Rancor breder dan hij lang is, wat helpt bij het herscheppen van zijn formidabele, onontkoombare aanwezigheid
- Zijn 12,8 inch (32,512 cm) diep (van neus tot de achterkant van het figuur) en 12 inch (30. 48 cm) breed lichaam (van schouder tot schouder) geeft de Rancor substantie en duurzaamheid.
- Meer dan 45 punten van articulatie, het meest ooit gedaan in The Black Series
- Dit Haslab project zal lopen van 22 oktober 2021 tot 04:59AM GMT op 6 december 2021. Indien succesvol gesteund, zal het project beginnen met verzenden rond de lente van 2023.

PRE-ORDER NU
FINANCIERING EINDIGT IN... 0 0 : WEKEN 0 0 : DAGEN 0 0 : UREN 0 0 : MINS 0 0 SECS

Klassieke film, iconisch schepsel

De Rancor, een angstaanjagend en betoverend wezen, is een onvergetelijk deel van het Star Wars-melkwegstelsel. Toen het team begon na te denken over het HasLab-project van The Black Series, was de Rancor de onbetwiste winnaar. Het is zelfs een van onze ontwerpers favoriete filmmonsters van ALLE TIJDEN. Hoe kan het ook anders?!
Een woeste en geduchte tegenstander wiens imposante grootte en brute kracht genoeg is om zelfs de meest krachtige Jedi™ te doen daveren. En HasLab is de enige manier om de Rancor naar u te brengen.
Hier hebben we de vrijheid om klassieke figuren nieuw leven in te blazen op een buitengewone out-of-the-box manier, het creëren van legendarische sculpturen om toe te voegen aan uw collectie. Doe met ons mee door nu dit monster te financieren dat groter is dan het leven!
Om het project volledig te financieren en de machtige honger van de Rancors te stillen, moeten we 9.000 backers zien te bereiken. En daar willen we het niet bij laten. Het team heeft een aantal stretch doelen voorbereid om vrij te spelen.

De specificaties

- Met een lengte van 106,68 cm is de arm van de Rancor breder dan hij lang is, wat hem helpt zijn formidabele, onontkoombare aanwezigheid na te bootsen.

- Zijn diepte van 32,512 cm (van neus tot achterkant van het figuur) en breedte van 30,48 cm (van schouder tot schouder) geven de Rancor stevigheid en duurzaamheid.

- Met een hoogte van 44,45 cm kan de Rancor zijn armen De Rancor is 44,45 cm hoog en kan zijn armen uitstrekken tot een nog grotere hoogte van 68,58 cm, zodat fans de angstaanjagend brullende poses uit Star Wars: Return of the Jedi kunnen nabootsen.

- Meer dan 45 punten van articulatie, de meeste ooit gedaan in The Black Series, helemaal tot aan zijn klauwen. Dit geeft de Rancor de mogelijkheid om figuren uit de Black Series van 6 inch in zijn klauwen te grijpen en ze naar zijn gearticuleerde kaak te brengen voor een "hapje". Waarna je misschien het stukje kwijl bij zijn mond wilt aanpassen.

- De Black Series grootste figuur ooit met vlindergewrichten, waarmee de Rancor kan worden geposeerd in zo'n beetje alle posities die je hebt gezien in Star Wars: Return of the Jedi. De Rancor kan ook zijn armen voor zijn borst kruisen en ze aan weerszijden van zijn lichaam uitstrekken, wat de dreigende weergavemogelijkheden vergroot.

- We hebben een nieuwe standaard in schouder pad articulatie en toegepast op de Rancor voor de meest premium, top-of-the-line figuur mogelijk uit The Black Series. De schoudervullingen van de Rancor zorgen ervoor dat hij zijn iconische monsterlijke esthetiek behoudt zonder dat zijn bewegingen worden belemmerd.

- Meer dan het hoogwaardige beeldhouwwerk en het nauwkeurige detailwerk dat u van The Black Series gewend bent.

- Het meest gedecoreerde figuur uit de geschiedenis van The Black Series met meer dan 900 deco ops.

- Op entertainment geïnspireerde details, waaronder de gebroken sluiting en ketting om zijn rechterpols. De ontwerpers hadden het voorrecht om de originele rekwisieten uit Star Wars: Return of the Jedi van dichtbij te zien, zodat ze elk detail tot leven konden brengen.

Breng een stukje Star Wars geschiedenis mee naar huis

Weet je nog hoe het voelde toen je voor het eerst het valluik van Jabba's paleis zag opengaan en de hongerige Rancor beneden zag verschijnen, in afwachting van zijn Twi'lek™-snack? Herbeleef dat spannende, hartveroverende moment uit de Star Wars geschiedenis door Rancor tot leven te brengen in de vorm van een actiefiguur. Niet zomaar een actiefiguur, maar een die zo episch is dat hij je terugvoert naar de eerste keer dat je dit onvergetelijke gedrocht op het grote scherm zag. Met volledig nieuw vakmanschap en buitengewone details, zal de Rancor figuur je op een nostalgische reis door het heelal sturen. Vul je collectie aan met dit iconische wezen en laat je Star Wars-fandom zien. Om dit mogelijk te maken hebben we JOUW hulp nodig. Help ons door deze missie nu te financieren!

Maar daar houdt de galactische actie niet op... Zodra we ons eerste doel hebben bereikt om de Rancor uit zijn gevangenis te bevrijden en in productie te nemen, hebben we nog steeds jouw hulp nodig om tot 4 mysterieuze niveaus vrij te spelen. Steun ze vandaag om erachter te komen wat ze zijn en dit project in een stroomversnelling te brengen!

Er zijn 4 ontgrendelingsniveaus gepland voor dit HasLab-project, de eerste bij 11k backers, de tweede bij 13,5k backers. Blijf kijken voor meer info gedurende de campagne voor meer details over wat deze unlocks zullen zijn!

-Tier 1: 11.000 Backers Nodig
-Tier 2: 13.500 Backers Nodig
-Tier 3: Blijf kijken...
-Tier 4: Blijf kijken...

ALGEMENE VOORWAARDEN & FAQs