🧢GODFATHER X MILLINER🧢

Premium headwear-merk Milliner heeft de handen ineengeslagen met de schenker van alle filmfranchises, The Godfather, om een collectie aan te bieden die je niet kunt weigeren

The Godfather Loyalty collectie is de eerste officieel gelicenseerde headwear lijn van Milliner, ter ere van een van de beroemdste franchises uit de filmgeschiedenis.

De collectie zal bestaan uit vier zwarte, snapback trucker caps, voorzien van oversized geborduurde patches van hoge kwaliteit met iconische motieven uit The Godfather films.

Bekijk alles

⚖️Met luxe, gecombineerde borduursels op de voor- en achterkant en mesh panelen, is elke Milliner one size fits all snapback afgewerkt met een distressed visor.⚖️

Het stuk van hoge kwaliteit is verpakt in een katoenen koordzakje en geplaatst in een premium doos, perfect voor het opbergen tussen de draagbeurten door.

Milliner is een premium merk dat het industriële erfgoed van de Britse hoedenmakerij combineert met de moderne stadscultuur. Het merk kenmerkt zich door creatief design, luxe afwerkingen en levert hoogwaardige producten die uw look in elk seizoen een boost geven.

ALLE GODFATHER MERCHANDISE

Bekijk alles