Veho Muvi X-Drone VXD-001-B Quadcopter with Built-in 1080p Camera and Wifi/App

€395,49

Bespaar: €508,46

Gratis verzending vanaf €20 naar Nederland en België

Kopen

Beschikbaarheid: Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Beschrijving

De introductie van de nieuwe Muvi X-Drone van Veho. Met een volledig remote gecontroleerde vlucht van de Drone. Klaar om te vliegen in enkele minuten en voor iedereen gemakkelijk te bedienen. Vanwege de omvang van bijna een halve meter ( wielbasis 45 cm ) is de Muvi X-Drone ongelofelijk gemakkelijk om mee te vliegen. Alle benodigdheden om met de Drone te laten vliegen zijn aanwezig .

De Drone is het perfecte instrument voor het maken van professionele HD video’s en foto’s vanuit de lucht. De ingebouwde camera produceert hoge kwaliteit 1080p video’s op 30fps of 720p op 60fps. Ook kan de camera overweldigend mooie 16 mega pixel foto’s maken. 
Daarnaast beschikt de camera over beeld en video stabilisatie die u in staat stelt om gemakkelijk hoge kwaliteit video’s vanuit de lucht te maken. De X-Drone heeft een ingebouwd MicroSD gleuf, geschikt voor een 64GB memory card waardoor u 260 minuten video kunt draaien of meer dan 11.000 foto’s kunt nemen.

Vlieg tot twintig minuten onafgebroken lang, dankzij de krachtige oplaadbare en verwijderbare 5.300Ah Li-Po batterij, de grootste die verkrijgbaar is. De ingebouwde indicator geeft de status aan van de batterij, zodat u volledig geladen de lucht ingaat.

Het geavanceerde GPS systeem maakt het zelfs nog gemakkelijker om met uw X-Drone te vliegen. Het GPS systeem houdt automatisch hoogte en locatie om u in staat te stellen te filmen of te fotograferen. Het grote voordeel van deze Drone is dat het automatisch ‘flight control system’, indien u de controle over de Drone mocht verliezen, de Drone geheel automatisch terugvliegt naar het beginpunt en zelfstandig land.

De Drone is geschikt voor mensen die nooit hebben gevlogen met een Drone, als ook professionals om alle mogelijkheden te gebruiken die de Drone biedt. Het gemak om te navigeren met de remote control biedt de mogelijkheid om te vliegen en de camera te gebruiken tot een afstand van 500 meter. Met de smartphone kunt u de beelden van de Drone direct op uw scherm zien. Dankzij de Free App zowel op iOS of Android. Ook kan de App worden gebruikt voor live streaming, zodat u exact kunt zie wat de Muvi camera aan boord van de X-Drone ook ziet. Bovendien stelt de App u in staat om de status van Wi-Fi en batterij te volgen. Tevens kunt u veranderingen aanbrengen in de settings van uw X-Drone.

De X-Drone wordt ook geleverd met een USB oplaadbare smarphone range extender, die de connectiviteit tussen de X-Drone en de smartphone uitbreid met 300 meter, waardoor u altijd in staat bent om bereik te hebben om beeld te hebben op uw smartphone App.

De heldere Led verlichting aan de onderkant van de Drone zijn behalve imposant ook belangrijk voor de oriëntatie. Deze indicatoren geven u ook informatie zoals batterij sterkte en GPS connectiviteit.

Specificaties:
MUVI X-Drone    
Battery - 5300 mAh LiPo
Weight - 1.4kg/3.09lbs
Hover Accuracy - Horizontal: 2.5m – 8.2ft/s - Vertical: 0.8m – 2.62ft
Maximum tilt angle - 30°
Maximum climb/descent - Climb: 6m/s – 19.69ft/s - Descend: 4m/s – 13.12ft/s
Maximum flight speed - 20m/s – 65.62ft/s (not recommended)
Wheelbase - 450mm/1.48ft
Flight time - 20 minutes

Camera    
Ambient operating temperature - 0-50°C/32-122°F
Sensor size - 1/2.3
Photo resolution - 16 mega pixels
Video Resolution -1080p, 960p, 720p, 480p
Frame rate - 25, 30, 48, 50, 60, 100, 120fps
    (dependant on PAL or NTSC setting)
Video recording format - MOV (H.264 codec)
Photo format - JPG

Remote Control    
Data transfer Distance - 500m (1640ft)
Battery life - 8 hours
Operating current/voltage - 150mA/6V
Battery - 4 x AA batteries

Smartphone Range Extender    
Operating frequency - 2.4GHz
Communication distance (open field) - 300m/948ft
Transmitting power - <=17dBm
Power consumption - 1.5W

Meer details

Merk:
  • Veho

Bezorgen en retourneren

Hoe langt duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Controleer de aangegeven beschikbaarheid van je gekozen artikel(en) voordat je je bestelling plaatst: Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Normaal gesproken moet je in Nederland rekening houden met ongeveer 4-9 werkdagen totdat je bestelling arriveert vanuit ons magazijn in het Verenigd Koninkrijk.

Hoe weet ik of mijn bestelling is verzonden?

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging zodra je bestelling verzonden is.

Je kunt de status van je bestelling en individuele items ook controleren op mijn account de aanwijzingen te volgen.

Als je na 30 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons op om de redenen voor deze vertraging verder te onderzoeken.

Het kan raadzaam zijn om contact op te nemen met je buren om te zien of je bestelling bij hen is achtergelaten. Controleer ook de bijgebouwen van je huis indien het pakket niet door de brievenbus past. Neem anders contact op met je lokale sorteercentrum om te kijken of je bestelling is teruggebracht naar het depot en daar wacht om opgehaald te worden.

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Bekijk ons retourbeleid.

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Andere klanten kochten ook

 

Veho Muvi X-Drone VXD-001-B Quadcopter with Built-in 1080p Camera and Wifi/App

Selecteer afbeelding

Veho Muvi X-Drone VXD-001-B Quadcopter with Built-in 1080p Camera and Wifi/App
Terug naar boven