Alice In Wonderland (1933) DVD

€6,75

Bespaar: €4,44

Gratis verzending vanaf €20 naar Nederland en België

Kopen

Beschikbaarheid: Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Beschrijving

Deze filmadaptatie van het boek geschreven door Lewis Carroll combineert elementen van zowel het boek uit de titel als Carroll's vervolg THROUGH THE LOOKING GLASS. In het Engeland uit de 19e eeuw ontdekt Alice dat de spiegel bij de haard de toegang vormt tot een vreemde wereld. Ze beleeft surrealistische avonturen en verandert voortdurend van lengte voor en nadat ze het door tijd geobsedeerde Witte Konijn ontmoet (Skeets Gallagher). Nadat ze bijna verdrinkt in een plas tranen, wordt ze geholpen door een Dodo (Polly Moran) en ontmoet ze een rups (Ned Sparks), wiens paddestoel ook haar lengte verandert. In een luidruchtig huis waar de kok (Lillian Harmer) en de hertogin altijd ruzieën, zorgt Alice voor de baby van de hertogin. De baby verandert echter in een varken en rent weg. Het vragen van de weg aan de Kolderkat (Richard Arlen) levert niks op en het theepartijtje met de Gekke Hoedenmaker (Edward Everett Horton), de Maartse Haas (Charlie Ruggles) en de Zevenslaper (Jackie Searl) is verwarrend.

Meer details

Acteur(s):
  • Charlotte Henry
Regisseur:
  • Norman Z. McLeod
Regio:
  • 2
Taal:
  • English
Serie:
  • Alice in Wonderland
Studio:
  • Universal Pictures
Kijkwijzer classificatie:
  • U

Bezorgen en retourneren

Hoe langt duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Controleer de aangegeven beschikbaarheid van je gekozen artikel(en) voordat je je bestelling plaatst: Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Normaal gesproken moet je in Nederland rekening houden met ongeveer 4-9 werkdagen totdat je bestelling arriveert vanuit ons magazijn in het Verenigd Koninkrijk.

Hoe weet ik of mijn bestelling is verzonden?

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging zodra je bestelling verzonden is.

Je kunt de status van je bestelling en individuele items ook controleren op mijn account de aanwijzingen te volgen.

Als je na 30 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons op om de redenen voor deze vertraging verder te onderzoeken.

Het kan raadzaam zijn om contact op te nemen met je buren om te zien of je bestelling bij hen is achtergelaten. Controleer ook de bijgebouwen van je huis indien het pakket niet door de brievenbus past. Neem anders contact op met je lokale sorteercentrum om te kijken of je bestelling is teruggebracht naar het depot en daar wacht om opgehaald te worden.

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Bekijk ons retourbeleid.

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Andere klanten kochten ook

 

Dit product

Alice In Wonderland (1933)

Alice In Wonderland (1933) DVD

€6,75

Bespaar: €4,44

Kopen

Alice In Wonderland (1933) DVD

Selecteer afbeelding

Alice In Wonderland (1933)
Terug naar boven