Basil, The Great Mouse Detective DVD

€7,85

Bespaar: €14,34

Gratis verzending vanaf €20 naar Nederland en België

Kopen

Beschikbaarheid: Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Beschrijving

Er zijn talrijke aanwijzingen. De spanning is te snijden. Een unieke zaak staat op het punt te worden opgelost in deze grootse mystery classic van Disney! Van de straatstenen van het Londen van rond de eeuwwisseling tot het uurwerk in het binnenste van de torenhoge Big Ben, je zult zeker genieten van alle onderzoekspret in dit non-stop muzikale avontuur.

Een populaire speelgoedmaker wordt vermist! En er is maar een muis die deze zaak aankan, en dat is de beroemde superspeurder Basil uit Baker Street. Met zijn trouwe assistent Dokter Watson aan zijn zijde ontdekt Basil dat zijn aartsvijand Professor Ratbout achter deze verdwijning zit. Nu zal hij het sterkste staaltje speurderswerk moeten laten zien dat hij ooit heeft verricht om de speelgoedmaker te vinden en hem met zijn dochter Olivia te herenigen!

Al het bewijsmateriaal wijst in de richting van plezier voor de hele familie in deze favoriete Disneyfilm vol ademloze spanning, kleurrijke animaties en innemende figuren - Basil, The Great Mouse Detective (De Speurneuzen)!

Meer details

Regio:
  • 2
Beeldformaat:
  • Aspect Ratio 1.66:1
Disc aantal:
  • 1
Taal:
  • English
Ondertiteling:
  • English, English for the Hard of Hearing, Spanish, Portuguese

Studio:
  • Walt Disney Studios
Kijkwijzer classificatie:
  • U

Bezorgen en retourneren

Hoe langt duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Controleer de aangegeven beschikbaarheid van je gekozen artikel(en) voordat je je bestelling plaatst: Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Normaal gesproken moet je in Nederland rekening houden met ongeveer 4-9 werkdagen totdat je bestelling arriveert vanuit ons magazijn in het Verenigd Koninkrijk.

Hoe weet ik of mijn bestelling is verzonden?

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging zodra je bestelling verzonden is.

Je kunt de status van je bestelling en individuele items ook controleren op mijn account de aanwijzingen te volgen.

Als je na 30 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons op om de redenen voor deze vertraging verder te onderzoeken.

Het kan raadzaam zijn om contact op te nemen met je buren om te zien of je bestelling bij hen is achtergelaten. Controleer ook de bijgebouwen van je huis indien het pakket niet door de brievenbus past. Neem anders contact op met je lokale sorteercentrum om te kijken of je bestelling is teruggebracht naar het depot en daar wacht om opgehaald te worden.

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Bekijk ons retourbeleid.

Klantenrecensies

Bij recensies van cosmetica of etenswaar, resultaten kunnen per persoon variëren. Klantenrecensies zijn onafhankelijk en representeren niet de opvattingen van The Hut Group.

Overzicht

3.0

3.0

(1 recensie)

Sorteer op

Muizige types

Totaal :

3

'Basil, The Great Mouse Detective' is een redelijk obscure tekenfilm uit de Disney-stal. In deze animatiefilm vertolkt een aantal muizen de rollen van Sherlock Holmes en diens assistent Watson. Dit duo moet een gevaarlijke schurk (met de stem van horroricoon Vincent Price) uitschakelen. Deze boef heeft namelijk de vader van een klein muizenmeisje ontvoerd. Het vrijwel volledig handgetekende 'Basil, The Great Mouse Detective' zit goed in elkaar en is vlot geanimeerd. Dit is een toffe familiefilm met een paar aardige grapjes en opwindende momenten. Vooral de finale is oprecht spannend. De lage prijs is dan ook geen reden om deze film te laten liggen.

Tue Oct 14 13:20:02 BST 2014 Op

Had je iets aan deze beoordeling?

Andere klanten kochten ook

 

Dit product

Basil, The Great Mouse Detective

Basil, The Great Mouse Detective DVD

€7,85

Bespaar: €14,34

Kopen

Basil, The Great Mouse Detective DVD

Selecteer afbeelding

Basil, The Great Mouse Detective
Terug naar boven