Dr Quinn Medicine Woman: The Complete Collection DVD

€54,25

Bespaar: €149,14

Gratis verzending vanaf €20 naar Nederland en België

Kopen

Beschikbaarheid: Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Beschrijving

Dr Quinn Medicine geeft een verfrissende kijk op de westerse cultuur. Moderne emoties worden gemixt met historische authenticiteit in verhalen van moed, overtuiging en romantiek. De hele TV-serie is nu verkrijgbaar in een DVD-boxset, inclusief twee TV-films.

Dr. Michaela Quinn (Golden Globe winnares Jane Seymour) is een elegante stadsarts die haar huis in Boston omruilt voor een ruw leven aan de grens in Colorado Springs, waar ze een baan aanneemt als dorpsarts.

Als vrouwelijk arts wordt ze op vijandige en achterdochtige wijze ontvangen door de lokale bevolking. Al snel botsen haar deftige waarden met de ruwere mentaliteit van haar nieuwe omgeving. Terwijl ze met moeite probeert hun vertrouwen te winnen, wordt Dr "Mike's" leven nog gecompliceerder wanneer ze de lokale bergman Byron Sully (Joe Lando) ontmoet en de verantwoordelijkheid neemt over drie weeskinderen.

Bevat alle 143 afleveringen van de klassieke en nog altijd populaire serie!

Meer details

Acteur(s):
  • Jane Seymour
Regio:
  • 2
Audio:
  • Dolby Digital
Disc aantal:
  • 41
Taal:
  • English
Studio:
  • Revelation Films
Kijkwijzer classificatie:
  • 12

Bezorgen en retourneren

Hoe langt duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Controleer de aangegeven beschikbaarheid van je gekozen artikel(en) voordat je je bestelling plaatst: Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Normaal gesproken moet je in Nederland rekening houden met ongeveer 4-9 werkdagen totdat je bestelling arriveert vanuit ons magazijn in het Verenigd Koninkrijk.

Hoe weet ik of mijn bestelling is verzonden?

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging zodra je bestelling verzonden is.

Je kunt de status van je bestelling en individuele items ook controleren op mijn account de aanwijzingen te volgen.

Als je na 30 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons op om de redenen voor deze vertraging verder te onderzoeken.

Het kan raadzaam zijn om contact op te nemen met je buren om te zien of je bestelling bij hen is achtergelaten. Controleer ook de bijgebouwen van je huis indien het pakket niet door de brievenbus past. Neem anders contact op met je lokale sorteercentrum om te kijken of je bestelling is teruggebracht naar het depot en daar wacht om opgehaald te worden.

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Bekijk ons retourbeleid.

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Dit product

Dr Quinn Medicine Woman: The Complete Collection DVD

Selecteer afbeelding

Dr Quinn Medicine Woman: The Complete Collection
Terug naar boven