Home Alone Collection DVD

€11,29

Bespaar: €22,60

Gratis verzending vanaf €20 naar Nederland en België

Kopen

Beschikbaarheid: Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Beschrijving

Home Alone
De 8-jarige Kevin McCallister (Macaulay Culkin) is in één nacht tijd de man van het huis geworden! Maar dat was niet helemaal de bedoeling... per ongeluk is Kevin alleen thuis achtergebleven toen zijn familie in allerijl vertrok voor een vakantie in Frankrijk. Kevin gaat aan de slag met het versieren van het huis voor de kerst, maar het blijft niet bij glitters en hulst. Twee onhandige inbrekers proberen het huis binnen te komen, maar Kevin heeft een aantal hilarische valstrikken voor ze in petto! Deze geniale slapstick is geschreven en geproduceerd door John Hughes (101 Dalmatiërs) en bevat hilarische bijrollen van Catherine O'Hara en John Heard als Kevins ouders, Joe Pesci en Daniel Stem als de inbrekers en John Candy (Planes, Trains en Automobiles) als de 'Polka King of the Midwest'.

Home Alone 2: Lost In New York
Kevin McCallister (Macaulay Culkin) is terug! Maar dit keer is hij in New York... met genoeg geld en creditcards om de Big Apple in zijn eigen speeltuin te veranderen! Maar Kevin is niet lang alleen. De beruchte Harry en Marv (Joe Pesci en Daniel Stem), die nog steeds de gevolgen ondervinden van hun laatste ontmoeting met de jongen, zijn toevallig ook in New York beland en hebben het plan een grote overval te plegen met kerst. Kevin staat gelukkig weer klaar om daar een stokje voor te steken en past zijn bekende, hilarische booby traps toe die de onhandige inbrekers nog niet vergeten zijn!

Home Alone 3
Het lot van de hele wereld hangt aan een zijden draadje, wanneer zware criminelen hun ware tegenstander ontmoeten: en hij is pas acht jaar oud! Een internationale bende heeft een uiterst geheime computer chip gestolen en verborgen in een speelgoed auto. Door een vergissing op het vliegveld belandt het autootje in handen van Alex Pruitt (Alex D. Linz - One Fine Day), die alleen thuis zit vanwege waterpokken. Wanneer de bendeleden het huis van Alex proberen binnen te dringen met high-tech snufjes, stuiten ze op heftig verzet van onze slimme held, die tal van valstrikken en booby traps heeft verzonnen om de bende op te rollen.

Home Alone 4
Het valt niet mee om een negenjarige te zjin... Dat merkt Kevin in Home Alone 4, een supergrappige film voor het hele gezin. Maar wat hij nog erger vindt, is om Kerstfeest te vieren met zijn vader en zijn nieuwe vriendin. Ook al is daar meer supergaaf speelgoed dan Kevin zich maar kan wensen. Maar dit wordt een Kerst om nooit te vergeten, want twee boeven, Marv en Vera, hebben boze plannen... Zou het Kevin lukken om deze boeven voor eens en voor altijd te vangen en z´n ouders weer bij elkaar te brengen?

Meer details

Acteur(s):
  • Macaulay Culkin,
  • Joe Pesci,
  • Daniel Stern
Regisseur:
  • Chris Columbus
Regio:
  • 2
Audio:
  • Dolby Digital
Taal:
  • English
Serie:
  • Home Alone
Studio:
  • 20th Century Fox
Kijkwijzer classificatie:
  • PG

Bezorgen en retourneren

Hoe langt duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Controleer de aangegeven beschikbaarheid van je gekozen artikel(en) voordat je je bestelling plaatst: Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Normaal gesproken moet je in Nederland rekening houden met ongeveer 4-9 werkdagen totdat je bestelling arriveert vanuit ons magazijn in het Verenigd Koninkrijk.

Hoe weet ik of mijn bestelling is verzonden?

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging zodra je bestelling verzonden is.

Je kunt de status van je bestelling en individuele items ook controleren op mijn account de aanwijzingen te volgen.

Als je na 30 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons op om de redenen voor deze vertraging verder te onderzoeken.

Het kan raadzaam zijn om contact op te nemen met je buren om te zien of je bestelling bij hen is achtergelaten. Controleer ook de bijgebouwen van je huis indien het pakket niet door de brievenbus past. Neem anders contact op met je lokale sorteercentrum om te kijken of je bestelling is teruggebracht naar het depot en daar wacht om opgehaald te worden.

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Bekijk ons retourbeleid.

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Dit product

Home Alone Collection

Home Alone Collection DVD

€11,29

Bespaar: €22,60

Kopen

Home Alone Collection DVD

Selecteer afbeelding

Home Alone Collection
Terug naar boven