Not Going Out - Seizoen 1-5 DVD

€34,19

Gratis verzending vanaf €20 naar Nederland en België

Uitverkocht

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Beschrijving

BAFTA-winnaars Lee Mack en Tim Vine schitteren samen met Sally Bretton (Green Wing), Miranda Hart (Miranda), Megan Dodds (Spooks) en Katy Wix (Torchwood) in de hitserie Not Going Out van de BBC.

Seizoen 1
Lee mist ambitie en doorzettingsvermogen en switcht van de ene baan naar de andere. Hij leeft vooral van de gunsten en vrijgevigheid van zijn huisbaas Kate (Megan Dodds), een nette Amerikaanse. In de tussentijd probeert zijn beste vriend Tim (Tim Vine), een nerveuze accountant, over zijn break-up met Kate heen te komen en te leren wennen aan de opbloeiende vriendschap tussen haar en Lee.

Seizoen 2
Lee's flatgenoot Kate is terug verhuisd naar Amerika en zijn beste vriend en huisbaas Tim heeft het huis te koop gezet. Met het vooruitzicht zijn flat - en niet te vergeten zijn aardige maar nutteloze schoonmaakster Barbara (Miranda Hart) - te verliezen, verhuurt Lee de lege kamer in zijn huis aan Tims ambitieuze zusje Lucy (Sally Breton).

Seizoen 3
Lee heeft inmiddels gevoelens ontwikkeld voor Lucy en op succesvolle wijze haar relatie met Guy gesaboteerd. Toch heeft hij nog steeds geen concreet plan om haar de waarheid te vertellen. Zaken zoals zwangerschap, oplichting door de verzekeringsmaatschappij en luidruchtige buren leiden Lee af van het grotere geheel.

Seizoen 4
Wat hij ook doet, Lee lijkt altijd in de problemen te komen. Niet alleen zijn vrienden Tim en zijn dwaze vriendin Daisy (Katy Wix) veroorzaken problemen, maar Lee krijgt ook te maken met gestolen drugs, vermiste gepensioneerden, verloren dochters en een coma.

Seizoen 5
Lee raakt opnieuw verzeild in allerlei penibele situaties in de pogingen zijn grote liefde te imponeren. Maar zal een dronken experiment met Lucy voor eens en voor altijd aantonen dat er inderdaad liefde in de lucht hangt of zal het toch leiden tot meer chaos en incidenten?

Meer details

Acteur(s):
 • Lee Mack,
 • Sally Bretton,
 • Tim Vine,
 • Katy Wix
Regio:
 • 2
Audio:
 • Dolby Digital
Disc aantal:
 • 5
Taal:
 • English
Serie:
 • Not Going Out
Studio:
 • Universal Pictures
Kijkwijzer classificatie:
 • 15

Bezorgen en retourneren

Hoe langt duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Controleer de aangegeven beschikbaarheid van je gekozen artikel(en) voordat je je bestelling plaatst: Uitverkocht

Normaal gesproken moet je in Nederland rekening houden met ongeveer 4-9 werkdagen totdat je bestelling arriveert vanuit ons magazijn in het Verenigd Koninkrijk.

Hoe weet ik of mijn bestelling is verzonden?

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging zodra je bestelling verzonden is.

Je kunt de status van je bestelling en individuele items ook controleren op mijn account de aanwijzingen te volgen.

Als je na 30 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons op om de redenen voor deze vertraging verder te onderzoeken.

Het kan raadzaam zijn om contact op te nemen met je buren om te zien of je bestelling bij hen is achtergelaten. Controleer ook de bijgebouwen van je huis indien het pakket niet door de brievenbus past. Neem anders contact op met je lokale sorteercentrum om te kijken of je bestelling is teruggebracht naar het depot en daar wacht om opgehaald te worden.

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Bekijk ons retourbeleid.

Klantenrecensies

Bij recensies van cosmetica of etenswaar, resultaten kunnen per persoon variëren. Klantenrecensies zijn onafhankelijk en representeren niet de opvattingen van The Hut Group.

Overzicht

5.0

5.0

(1 recensie)

Sorteer op

Geweldig!

Totaal :

5

Deze voor ons onbekende serie heb ik op de gok gekocht omdat de naam "Miranda Hart" in de beschrijving voor kwam. Met de humor die wij normaal gesproken in huis halen is het meestal gelijk raak. Dat geld ook voor deze serie, echt een serie die vanaf aflevering 1 bomvol humor van start gaat. Al moet je in het begin wennen aan de karakters, want deze zijn voor de verandering niet geheel typisch Brits, toch ga je ook van deze karakters houden. Al met al een geweldige serie welke thuis past in de collectie goede Britse humor!

Tue Jan 15 13:43:25 GMT 2013 Op

Had je iets aan deze beoordeling?

Andere klanten kochten ook

 

Dit product

Not Going Out - Seizoen 1-5

Not Going Out - Seizoen 1-5 DVD

€34,19

Uitverkocht

Not Going Out - Seizoen 1-5 DVD

Selecteer afbeelding

Not Going Out - Seizoen 1-5
Terug naar boven