Rising Damp - De Complete Serie en Film DVD

€10,19

Bespaar: €23,16

Gratis verzending vanaf €20 naar Nederland en België

Kopen

Beschikbaarheid: Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Beschrijving

Comic genius, Leonard Rossiter, heads the cast of this enduringly popular comedy of lodgers versus their miserly landlord.

With lecherous but loveable landlord, Rigsby, obsessed with lovelorn spinster, Ruth Jones and her own affections tangled with African Prince, Philip and later the sophisticated, brylcreem-ed newcomer, Seymour, this hilarious comedy works its way out of the rising damp of unrequited love.

Watch as the wallpaper develops a deeper shade of yellow and the dust layer gains another inch, from the first series through to the highly entertaining movie.

Meer details

Acteur(s):
 • Frances De La Tour,
 • Denholm Elliott,
 • Don Warrington,
 • Leonard Rossiter
Regisseur:
 • Ronnie Baxter,
 • Joe McGrath
Regio:
 • 2
Beeldformaat:
 • Aspect Ratio 4:3
Disc aantal:
 • 5
Taal:
 • English
Ondertiteling:
 • English Hard Of Hearing.

Serie:
 • Rising Damp
Studio:
 • ITV Home Entertainment
Kijkwijzer classificatie:
 • 12

Bezorgen en retourneren

Hoe langt duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Controleer de aangegeven beschikbaarheid van je gekozen artikel(en) voordat je je bestelling plaatst: Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Normaal gesproken moet je in Nederland rekening houden met ongeveer 4-9 werkdagen totdat je bestelling arriveert vanuit ons magazijn in het Verenigd Koninkrijk.

Hoe weet ik of mijn bestelling is verzonden?

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging zodra je bestelling verzonden is.

Je kunt de status van je bestelling en individuele items ook controleren op mijn account de aanwijzingen te volgen.

Als je na 30 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons op om de redenen voor deze vertraging verder te onderzoeken.

Het kan raadzaam zijn om contact op te nemen met je buren om te zien of je bestelling bij hen is achtergelaten. Controleer ook de bijgebouwen van je huis indien het pakket niet door de brievenbus past. Neem anders contact op met je lokale sorteercentrum om te kijken of je bestelling is teruggebracht naar het depot en daar wacht om opgehaald te worden.

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Bekijk ons retourbeleid.

Klantenrecensies

Bij recensies van cosmetica of etenswaar, resultaten kunnen per persoon variëren. Klantenrecensies zijn onafhankelijk en representeren niet de opvattingen van The Hut Group.

Overzicht

5.0

5.0

(1 recensie)

Sorteer op

Optrekkende lach!

Totaal :

5

Vele jaren geleden genoot ik van deze serie en ik was dan ook heel blij toen ik ontdekte dat Zavvi de serie verkocht. De acteurs zijn voor hedendaagse ogen misschien onbekend, hoewel ik Frances de la Tour nog in een Harry Potterfilm zag opduiken en de liefhebbers van de BBC de veel te vroeg overleden Richard Beckinsale ( jaja de papa van Kate!) in Porridge konden bewonderen en ik zelfs nog een korte rol voor Don Warrington in the Day after. De serie wordt gedragen door Leonard Rossiter, een alleskunner die, naar mijn bescheiden idee meer toonaangevende rollen had mogen spelen. Je komt hem tegen in de Pink Panther en a Space Odessey, maar buiten deze rol en the life of Reginals Perrin is hij niet in noemenswaardige films te zien geweest. De immer lichtkwaadaardige, maar altijd aan het kortste eind trekkende huisbaas, is onovertroffen. In al zijn kortzichtig ego-gedrag speelt Lassiter het klaar, dat je soms ook een heel klein beetje medelijden met hem hebt. De tekstschrijvers hebben er een sprankelende komedie van gemaakt, waarvan ik zeker ben, dat je er plezier aan beleeft.

Fri Feb 01 19:09:30 GMT 2013 Op

Had je iets aan deze beoordeling?

Andere klanten kochten ook

Hi-De-Hi - Series 1-9 DVD

Adviesprijs: €90,39

€15,85

Hi-De-Hi - Complete Verzameling DVD

Adviesprijs: €90,39

€15,85

 

Dit product

Rising Damp - De Complete Serie en Film DVD

Selecteer afbeelding

Rising Damp - De Complete Serie en Film
Terug naar boven