Rocky - The Complete Saga DVD

€55,85

Gratis verzending vanaf €20 naar Nederland en België

Kopen

Beschikbaarheid: Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Beschrijving

Rocky

Rocky is de eerste film uit één van de meest succesvolle filmseries ooit en maakte van Sylvester Stallone in één klap een wereldster. Het verhaal gaat over een loser, een tweederangsbokser uit Philadelphia, die een tweede kans krijgt in zijn leven wanneer hij door zijn trainer wordt opgegeven voor een onmogelijke kampioenschap. Stallone's vertolking is net zo krachtig als de klappen van Rocky in de ring. Dit is één van de meest opwindende actiefilms die je ooit zult zien.

Rocky is het simpele verhaal over een man wiens lot bepaalt dat hij zijn normale leventje mag inruilen voor een leven in de spotlights. Hoewel het onderwerp van de film niets nieuws is, was het in de jaren '70 in Hollywood ongebruikelijk om een ouderwetse 'feel-good' film uit te brengen en werd het tijdperk voornamelijk gedomineerd door films die tegen het establishment waren. 

Rocky kijkt weg als een sprookje, maar door de karakters te wortelen in de dagelijkse realiteit, zijn de filmmakers erin geslaagd hen zo echt en levendig mogelijk te maken. Sylvester Stallone heeft daar zelf flink aan bijgedragen en dit heeft ervoor gezorgd dat hij, net als Rocky zelf, ook van een obscure acteur veranderde in een wereldberoemde legende.

Rocky II

Het is de wedstrijd van de eeuw als Rocky Balboa opnieuw aantreedt tegen Apollo Creed in dit indrukwekkende vervolg op één van de beste films ooit gemaakt. Scenarioschrijver, regisseur en hoofdrolspeler Sylvester Stallone slaagde erin een indrukwekkende feel-good-film neer te zetten die werd geprezen als "een verbluffende prestatie op alle fronten" (New York Post). Nadat Rocky Balboa (Stallone) het wereldtitelgevecht tegen de regerend kampioen heeft gewonnen, schreeuwen de boksfans om een rematch. Maar Rocky, die tijdens het gevecht ernstige verwondingen heeft opgelopen, trekt zich terug uit de bokswereld. Maar terwijl hij probeert een nieuw leven op te bouwen realiseert Rocky zich dat hij niet kan ontkomen aan zijn ware roeping. De ring lokt opnieuw en de "Italiaanse hengst" bereidt zich voor op het gevecht van zijn leven.

Rocky III

In deze actiefilm vol avontuur, humor en emotie gaat Rocky de strijd aan tegen zijn ergste tegenstander ooit - de meedogenloze Clubber Lang (Mr. T). Sylvester Stallone nam met een ongekende passie en intensiteit het script, de regie en de hoofdrol voor zijn rekening in de misschien wel spannendste en snelste film in de Rocky-reeks. Rocky Balboa (Stallone) heeft zich in de harten van miljoenen fans gevochten en zijn leven lijkt perfect. Hij wint tien wedstrijden achter elkaar, sluit lucratieve contracten af en wordt wereldberoemd. Maar als Rocky door zijn tegenstander Clubber Lang in een vernederend duel wordt verslagen, wordt duidelijk dat de "Italiaanse hengst" zijn scherpte heeft verloren. Als Rocky echter erover nadenkt zijn bokscarrière voorgoed te beëindigen, krijgt hij hulp uit onverwachte hoek: zijn voormalige aartsvijand Apollo Creed (Carl Weathers). Met behulp van Creed probeert Rocky zijn winnaarsmentaliteit en topvorm terug te krijgen, voordat hij Lang in een zware revanchewedstrijd voor het wereldkampioenschap tegemoet treedt.

Rocky IV

Het Oosten ontmoet het Westen als Rocky het opneemt tegen een wrede Sovjetbokser die zijn laatste tegenstander letterlijk heeft doodgeslagen! Sylvester Stallone nam het scenario, de regie en de hoofdrol voor zijn rekening in deze oorlog tussen twee naties, waar de enige strijd in de ring wordt geleverd. Rocky Balboa (Stallone) is de trotse houder van de wereldtitel zwaargewicht, maar een nieuwe uitdager stapt in de ring: Drago (Dolph Lundgren), een bijna twee meter lange, 130 kilo zware bokser uit de Sovjet-Unie. Deze keer reist Rocky af naar het ijskoude Siberië, waar hij zich voorbereidt op zijn wedstrijd met Drago, die onder het oog van de wereld in het centrum van Moskou zal plaatsvinden. Maar niets heeft hem ooit kunnen voorbereiden op wat hij nu onder ogen moet zien - een intens gevecht tot het eind, waarin hij niet alleen zichzelf, maar ook de eer van zijn land moet verdedigen!

Rocky V

Na thuiskomst van zijn gewonnen wedstrijd ontdekt Rocky Balboa dat een louche accountant zijn hele vermogen heeft verspeeld op de aandelenmarkt. En om de zaak nog erger te maken, moet hij stoppen met boksen als gevolg van permanent hersenletsel. Rocky, zijn echtgenote Adrian en zijn zoon Rocky Jr. keren daarom noodgedwongen terug naar de achterstandsbuurt in Zuid- Philadelphia. Hier moet Rocky het opnemen tegen de diepgewortelde wrok van zijn zoon, die alleen maar toeneemt als Rocky trainer wordt van Tommy Gunn, een jonge bokser die snel carrière maakt. Als Tommy zich tegen zijn mentor keert en hem publiekelijk belachelijk maakt, weet Rocky dat hij nog één keer in de ring moet stappen.

Rocky Balboa

30 jaar na het luiden van de allereerste bel, trekt Rocky zijn bokshandschoenen weer aan! Gewapend met een overtuigend verhaal, stapt Sylvester Stallone weer in de ring met een gevaarlijke tegenstander in dit laatste hoofdstuk van een van de meeste indrukwekkende karakters in de filmgeschiedenis.

De rustige wereld van de "Italian Stallion" Rocky Balboa wordt plotseling verstoord als de huidige wereldkampioen Mason "The line" Dixon hem uitdaagt voor een wedstrijd. Rocky, iemand die nooit opgeeft, gaat de uitdaging tot het ondenkbare aan en accepteert hiermee het gevecht van zijn leven. 

Meer details

Acteur(s):
 • Sylvester Stallone,
 • Talia Shire,
 • Burgess Meredith,
 • Burt Young,
 • Carl Weathers,
 • Geraldine Hughes,
 • Mr T,
 • Milo Ventimiglia,
 • Hulk Hogan,
 • Sage Stallone,
 • Tony Burton,
 • Dolph Lundgren,
 • Brigitte Nielsen,
 • Tommy Morrison,
 • Antonio Tarver
Regisseur:
 • John G. Avildsen,
 • Sylvester Stallone
Regio:
 • 2
Beeldformaat:
 • Aspect Ratio 1.85:1
Audio:
 • Dolby Digital
Disc aantal:
 • 6
Taal:
 • English
Ondertiteling:
 • English for the Hard of Hearing

Serie:
 • Rocky
Run Time:
 • 630 mins approx.
Studio:
 • 20th Century Fox
Kijkwijzer classificatie:
 • 12

Bezorgen en retourneren

Hoe langt duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Controleer de aangegeven beschikbaarheid van je gekozen artikel(en) voordat je je bestelling plaatst: Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Normaal gesproken moet je in Nederland rekening houden met ongeveer 4-9 werkdagen totdat je bestelling arriveert vanuit ons magazijn in het Verenigd Koninkrijk.

Hoe weet ik of mijn bestelling is verzonden?

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging zodra je bestelling verzonden is.

Je kunt de status van je bestelling en individuele items ook controleren op mijn account de aanwijzingen te volgen.

Als je na 30 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons op om de redenen voor deze vertraging verder te onderzoeken.

Het kan raadzaam zijn om contact op te nemen met je buren om te zien of je bestelling bij hen is achtergelaten. Controleer ook de bijgebouwen van je huis indien het pakket niet door de brievenbus past. Neem anders contact op met je lokale sorteercentrum om te kijken of je bestelling is teruggebracht naar het depot en daar wacht om opgehaald te worden.

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Bekijk ons retourbeleid.

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Andere klanten kochten ook

 

Dit product

Rocky - The Complete Saga DVD

Selecteer afbeelding

Rocky - The Complete Saga
Terug naar boven