Evolve PC

€34,75

Bespaar: €21,24

Gratis verzending vanaf €20 naar Nederland en België

Uitverkocht

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Beschrijving

Turtle Rock Studios, de maker van Left 4 Dead, presenteert met trots Evolve, een unieke 4v1 shooter, waarin vier jagers het opnemen tegen een monster bestuurd door de speler. Speel als monster of als jager. Wanneer je het monster bent, gebruik je je wilde vaardigheden en bezit je een animalistische drang om je menselijke vijanden te doden. Als jager val je onder één van de vier jagerklassen (Trapper, Support, Assault of Medic) en werk je samen om het beest neer te halen op de planeet Shear, waar de flora en fauna zowel de jager als het monster tegenwerken. In Evolve vind je drie monsters, 12 jagers, 16 kaarten en 4 gamemodes: Hunt, Nest, Rescue en Defend.

Evolve bevat ook Evacuation, een ervaring die op unieke wijze alle kaarten, modes, jagers en monsters combineert in één dynamisch spel dat iedere keer dat je het speelt anders is. Spelers kunnen een kant kiezen (monster of jager) en doen mee aan vijf wedstrijden door alle kaarten en gamemodes heen. Iedere overwinning of verlies zal een directe impact hebben op de resterende wedstrijden in Evacuation en jou of je vijanden voordeel brengen. Iedere keer dat je Evacuation opnieuw speelt zul je verschillende combinaties zien van missies, omgevingen en kaarteffecten, met meer dan 800,000 mogelijke combinaties. Omdat Evacuation ieder element van Evolve bevat in één dynamisch, uniek pakket, kun je het vaak opnieuw spelen in multiplayer-, co-operatieve of solomodus.

Speel Evolve alleen

Alle content in Evolve is alleen of offline te spelen. Evacuation is het beste voorbeeld van hoe je Evolve solo kan spelen. Evacuation bevat alle elementen van Evolve in één dynamisch, uniek pakket en is daarom de ideale manier om alles wat de game je aanbiedt solo te ervaren als een monster of een jager.

Gamemodes

Hunt - De jagers worden opgeroepen om een monster te verslaan. Het monster vlucht, doodt dieren en eet om aan te sterken. De jagers proberen het monster op te sporen, in de val te lokken en te doden voordat het te sterk wordt. De ronde eindigt wanneer één van de teams verslagen is of wanneer het monster is geëvolueerd tot Stage 3 en de vermogensrelais vernietigt.

Nest - De jagers worden opgeroepen om verschillende monstereieren te vernietigen die in de buurt ontdekt zijn. Het Alpha Monster moet de eieren verdedigen en kan er zelfs één bevruchten om een mini Goliath aan haar zijde te krijgen. De ronde eindigt wanneer één van de teams verslagen is of alle eieren en het babymonster vernietigd is.

Rescue - De jagers worden opgeroepen voor een zoek- en redmissie. Een monster heeft de faciliteit aangevallen en moet nog ergens in de buurt zijn. Een groep kolonisten is de wildernis in gevlucht. De jagers hebben nu de taak de groep overlevenden te traceren, op te wekken en naar een schuilplaats te brengen. De ronde einidgt wanneer de meerderheid van de overlevenden gered of gedood is.

Defend - Het transportschip is geladen met burgers en wordt voorzien van brandstof. Een horde Goliath minions, geleid door een Stage 3 Alpha Monster, probeert het tankpad te verstoren, dat beschermd wordt door twee versterkte muren, ieder aangedreven door een generator. De jagers helpen de generators en het tankpad te beschermen totdat het schip klaar is met tanken. Wanneer het schip klaar is en het Alpha Monster gedood is, winnen de jagers. Als de generators en het tankpad vernietigd worden, wint het Monster.

Kaarten

Evolve bevat 16 verschillende kaarten, die vier unieke biomen omvatten: bos, woestijn, zuur en ijs. 12 van deze kaarten kunnen bespeeld worden in de Hunt, Nest en Rescue modes. Vier extra kaarten zijn specifiek gebouwd voor de Defend mode.

Monsters

Goliath is een fysiek imponerende, sterke en agressieve tweevoeter, die enorme sprongen kan maken en op bijna ieder object kan klimmen op Shear. Goliath haalt voordeel uit zijn fysieke bouw en valt aan door vuur te spuwen of met stenen te gooien. Ook gebruikt hij charge manoeuvres en valt hij springend aan.

Kraken is een monster dat aanvalt op afstand, vanaf de grond of vanuit de lucht. Hij kan zweven en vliegen, waardoor hij extreem dodelijk is. Hij is echter ook bijzonder sterk op aarde en gaat graag de strijd aan man-op-man. Als meester van duistere energie bestrijdt Kraken de jagers met bliksemschichten, banshee mijnen, naschokaanvallen en krachtige vortexgolven om maximale schade aan te richten.

Wraith is een kleine, heimelijke sluipmoordenares, die snel is in haar bewegingen en twee uitzonderlijk lange messen bezit. Hoewel ze van alle Evolve monsters de minste gezondheid en wapens bezit, zorgen haar snelle, behendige bewegingen ervoor dat ze vele klappen kan ontwijken tijdens gevechten. Wraith maakt gebruik van een explosieve warp blast, kan een gevaarlijk lokdier inzetten, kan individuele jagers ontvoeren en kan een supernova arena creëren om chaotische mêlees te veroorzaken.

Eigenschappen:

  • 4v1 – Jaag met drie vrienden op het monster of achtervolg de mensen als een steeds groter wordend beest. Welke kant je ook kiest, je hebt toegang tot een reeks krachtige wapens en vaardigheden die een evenwichtige, competitieve gameplay opleveren.
  • Jaag samen of sterf alleen – Kies een jager die past bij jouw speelstijl. Of het nou de Trapper, Support, Assault of Medic is; iedere rol is cruciaal en teamwork is hard nodig om een confrontatie met het monster te kunnen overleven.
  • Roofdier – Als monster – een solitair roofdier – ben je de baas van de strijd. Gebruik je wilde vaardigheden en animalistische zintuigen om chaos aan te richten, mensen te doden en te bewijzen dat je de dominante soort bent.
  • Wilde planeet – De flora en fauna staat zeker niet aan jouw kant op planeet Shear. Val ten prooi aan de gevaren van de natuur of gebruik deze strategisch om je vijanden tegen te werken.
  • Aanpasbare karakters – Level up om nieuwe upgrades, skins en perks vrij te spelen voor je favoriete klasse: jager of monster. Vestig je naam op de leaderboards en groei uit tot het opperroofdier.

Klik op de afbeeldingen om ze te vergroten

Meer details

Taal:
  • English
Console:
  • PC
Merk:
  • 2K Games
Kijkwijzer classificatie:
  • PEGI 16

Trailer

Bezorgen en retourneren

Hoe langt duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Controleer de aangegeven beschikbaarheid van je gekozen artikel(en) voordat je je bestelling plaatst: Uitverkocht

Normaal gesproken moet je in Nederland rekening houden met ongeveer 4-9 werkdagen totdat je bestelling arriveert vanuit ons magazijn in het Verenigd Koninkrijk.

Hoe weet ik of mijn bestelling is verzonden?

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging zodra je bestelling verzonden is.

Je kunt de status van je bestelling en individuele items ook controleren op mijn account de aanwijzingen te volgen.

Als je na 30 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons op om de redenen voor deze vertraging verder te onderzoeken.

Het kan raadzaam zijn om contact op te nemen met je buren om te zien of je bestelling bij hen is achtergelaten. Controleer ook de bijgebouwen van je huis indien het pakket niet door de brievenbus past. Neem anders contact op met je lokale sorteercentrum om te kijken of je bestelling is teruggebracht naar het depot en daar wacht om opgehaald te worden.

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Bekijk ons retourbeleid.

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Andere klanten kochten ook

Monster Truck PC

Adviesprijs: €22,59

€5,69

Post Master PC

Adviesprijs: €33,89

€9,99

 

Dit product

Evolve

Evolve PC

€34,75

Bespaar: €21,24

Uitverkocht

Evolve PC

Selecteer afbeelding

Evolve
Terug naar boven