LEGO Harry Potter

12 resultaten

Sorteer op:
  • Standaard
  • Best verkocht
  • Prijs: laag tot hoog
  • Prijs: hoog tot laag
  • Titel
  • Releasedatum
  • Percentage Discount
Geselecteerde Prijsklasse €25 - €125
Geen producten zijn gevonden in deze prijsklasse
0 selecteren
2 optie(s)
  • tot 25% (10)
  • 25% - 50% (1)

Products

LEGO Harry Potter
Spring direct in de tovenaarswereld van Harry Potter en bereid je voor om wat magie in je collectie te brengen.
Met de geweldige aanbiedingen van Zavvi Nederland is het nog nooit zo makkelijk geweest om door de verschillende LEGO Harry Potter sets te bladeren.
Dus, maak je klaar om plezier te hebben met bouwen en creëren - we nodigen je formeel uit op Zweinstein, geen brief nodig!

De magie van LEGO
Met onze exclusieve en officieel gelicenseerde LEGO producten kan iedereen vanaf 7 jaar klassieke scènes uit de Harry Potter films en boeken nabouwen, hun favoriete personages animeren, en de iconische Zweinstein School bouwen.
Sinds de lancering van hun eerste officiële LEGO set in 1999, met de LEGO Star Wars X-Wing, zijn tal van verschillende pop-cultuur franchises vertaald in steenvorm.
De eerste Harry Potter LEGO sets verschenen in 2001, samen met de première en release van de eerste film in de franchise, 'Harry Potter and the Philosopher's Stone'.

Het bouwen van de tovenaarswereld
Harry Potter werd oorspronkelijk bedacht als een serie romans door de Britse auteur J.K. Rowling. Het is uitgemond in een achtdelige serie films over de magische avonturen van Harry Potter en zijn beste vrienden, Ron Wemel en Hermelien Griffel, terwijl ze de kunst van het toveren leren op de Zweinstein School of Witchcraft and Wizardry.
Gedurende de serie moeten Harry en zijn vrienden hun magische gaven gebruiken om de duisternis te bestrijden en de kwaadaardige Heer Voldemort te verslaan om de wereld te beschermen tegen het vallen in zijn boze handen.

Harry Potter LEGO Sets
Laat je fantasie de vrije loop als je getuige bent van deze iconische films tot leven gebracht voor je eigen ogen: Vang de Gouden Snaai met de Zwerkbal Wedstrijd set, of vecht tegen de Hongaarse Hoornstaart in de Draak LEGO set.
LEGO verzamelaars van alle leeftijden en niveaus kunnen genieten van deze sets en de actie herbeleven van de magische films die een hele generatie gevormd hebben.

Waar wacht je nog op? Spring op je bezem en blader door onze ongelooflijke collectie van Harry Potter LEGO sets vandaag!