Cars Trucks All

LEGO Technic

10 resultaten

Sorteer op:
  • Standaard
  • Best verkocht
  • Prijs: laag tot hoog
  • Prijs: hoog tot laag
  • Titel
  • Percentage Discount
  • Releasedatum
0 selecteren
1 optie(s)
  • Technic (10)
Geselecteerde Prijsklasse €40 - €500
Geen producten zijn gevonden in deze prijsklasse
0 selecteren
1 optie(s)
  • tot 25% (2)

Products

LEGO Technic [Technisch]

Verbeter je bouw skills met Zavvi Nederland’s uitgebreide reeks aan LEGO Technic sets. Deze geweldige producten geven je de kans om complexe voertuigen te bouwen, je vermogen om problemen op te lossen verder te ontwikkelen en je tegelijkertijd te entertainen.

Waar wacht je nog op? Start je motoren en bekijk vandaag nog onze ruime reeks! Nu verkrijgbaar tegen de scherpste prijzen, dus mis het niet!

Gemaakt voor ervaren LEGO bouwers

Oorspronkelijk bekend als de Expert Builder reeks, werd deze reeks (hernoemd in 1982) bedacht en tot leven gebracht in 1977. Het doel van deze sets was om fans van alle leeftijden een kans te geven om hun skills te testen en inzicht te krijgen in engineering met dank aan dat elk product het volgende bevat: balken, assen, tandwielen, pinnen, en zelfs elektrische motoren.

LEGO Technic sets komen in alle maten en vormen, inclusief een hele reeks unieke voertuigen van iconische sportauto’s tot constructie machines. Geïnspireerd op echte voertuigen, kun je hier alles vinden van kranen tot vrachtwagens, auto’s (zoals de Porsche, Bugatti, Land Rover en Liebherr), motoren, boten en vliegtuigen.

Door de jaren heen zijn de LEGO Technische sets geëvolueerd naar het gebruik van ‘noppenloze constructie’ – daarbij gebruik makend van pinnen en balken in plaats van de traditionele LEGO stenen. Deze modellen zien er geweldig uit, maar de mechanica van deze modellen is bedoeld om die in het echt na te bootsen.

Voor degenen die al ervaring hebben met engineering, is dit een geweldige kans om je skills te testen. Maar, deze LEGO Technic sets zijn echter ook toegankelijk voor iedereen – kinderen, tieners en volwassenen.

Een reeks aan voertuigen

Zet je collectie in de hoogste versnelling met verschillende soorten voertuigen. Of je nu zoekt naar iets dat je in de lucht kan brengen, op zee kan varen of op het asfalt kan rijden, er is altijd wel iets dat je hierbij kan helpen.

Win wat hoogte met de twee-in-een Race Vliegtuig, dat kan worden omgebouwd tot een straalvliegtuig – voor uren extra plezier zonder extra kosten! Met een draaiende propeller kunnen LEGO fans van alle leeftijden hun droom om piloot te worden werkelijkheid maken.

Heb je liever een landrot? Maak een ritje door ruwe terreinen met de Land Rover Defender, de ultieme vier-bij-vier terrein auto. Deze klassieke Britse auto was geïntroduceerd in de wereld in de jaren 40, klaar om elke uitdaging aan te gaan dankzij zijn indrukwekkende veerkracht en motorvermogen. Elke auto fan kan de geweldige Land Rover Defender nu toevoegen aan hen collectie, met een realistisch interieur, authentieke lak en levensechte onderdelen (waaronder een zescilinder motor en sequentiële versnellingsbak met vier versnellingen).

CONTROL+

Door het gebruik van de CONTROL+ kunnen deze sets bestuurd worden via elektronische componenten. Download de gratis app voor elke telefoon of smart device en neem het stuur zelf in handen!

Naast de multi-functionele besturing heeft CONTROL+ ook nog andere leuke dingetjes te bieden: authentieke voertuiggeluiden, uitdagingen en prestaties, automatisering en live feedback van geassembleerde modellen.