LEGO Technic

17 resultaten

Sorteer op:
 • Standaard
 • Best verkocht
 • Prijs: laag tot hoog
 • Prijs: hoog tot laag
 • Titel
 • Releasedatum
 • Percentage Discount
0 selecteren
2 optie(s)
 • LEGO Technic (6)
 • Technic (11)
Geselecteerde Prijsklasse €10 - €260
Geen producten zijn gevonden in deze prijsklasse
0 selecteren
2 optie(s)
 • tot 25% (6)
 • 25% - 50% (5)

Products

LEGO Technic
Verbeter je bouw vaardigheden met de uitgebreide line-up LEGO Technic sets van Zavvi Nederland. Ongeacht het niveau van de bouwer, dit is een leuke manier om te ontspannen en te relaxen. En, natuurlijk, helpt het bij het ontwikkelen van probleemoplossende vaardigheden.
Wat is wacht je nog op, LEGO fans? Start die motoren, en begin met het browsen van onze brede reeks aan LEGO Technic kits. Je wilt onze scherpe prijzen en snelle levertijden niet missen!

Gemaakt voor ervaren LEGO bouwers
Oorspronkelijk bekend als de Expert Builder serie, werd LEGO Technic (hernoemd in 1982) bedacht in 1977. Het doel van deze bouwsets was om fans van alle leeftijden de kans te geven om hun vaardigheden te testen en inzicht te krijgen in engineering.
LEGO Technic sets zijn er in alle soorten en maten, inclusief een hele reeks unieke voertuigen - van iconische sportauto's tot bouwmachines. Geïnspireerd door echte voertuigen, kun je je allerlei soorten kranen, vrachtwagens, auto's (zoals de Porsche, Bugatti, Land Rover, en Liebherr), motoren, boten en vliegtuigen maken.
In de loop der jaren is de LEGO Technic lijn geëvolueerd naar het gebruik van 'noppenloze constructie' - het gebruik van pinnen en balken in plaats van de traditionele LEGO stenen.Voor degenen die een reeds bestaande kennis van techniek hebben, is dit een geweldige kans om je vaardigheden te testen. LEGO Technic sets zijn echter toegankelijk voor iedereen - kinderen, tieners en volwassenen.

Een verscheidenheid van voertuigen
Zet je collectie in de hoogste versnelling met voertuigen van alle soorten. Of je nu in de lucht, op zee of op het asfalt wilt rijden, er is voor elk wat wils.
Win wat hoogte met het twee-in-een Race Vliegtuig, dat kan worden omgebouwd tot een straalvliegtuig - voor uren extra plezier zonder extra kosten. Met een draaiende propeller kunnen LEGO fans van alle leeftijden hun droom van een piloot naspelen.
Als je liever op de oceaan vaart, kun je met de Rescue Hovercraft missies uitvoeren om mensen te redden die tussen de golven gevangen zitten. Voor maximaal realisme maakt deze boot replica gebruik van verborgen wielen om het te laten lijken alsof het echt zweeft. En dat is nog niet alles - de Rescue Hovercraft verandert ook in een Twin-Engine Aircraft, met bewegende roeren en rolroeren zodat je kunt opstijgen naar de hemel in een naadloze beweging.
Ben je een landrot? Maak een tocht door ruw terrein met de Land Rover Defender, de ultieme vier-bij-vier terreinauto. Deze klassieke Britse auto werd in de jaren '40 aan de wereld geïntroduceerd, klaar om elke uitdaging aan te gaan dankzij zijn indrukwekkende veerkracht en motorvermogen. Autoliefhebbers kunnen nu de Land Rover Defender aan hun collectie toevoegen, met een realistisch interieur, authentieke lak en levensechte onderdelen (waaronder een zescilindermotor en sequentiële versnellingsbak met vier versnellingen).

CONTROL+
Door het gebruik van de CONTROL+ kunnen LEGO Technic sets worden bestuurd via elektronische componenten. Download de gratis app voor elk smart device, en neem het stuur in handen.
Naast multifunctionele bediening heeft CONTROL+ nog veel meer te bieden: authentieke voertuiggeluiden, uitdagingen en prestaties, automatisering, en live date feedback van het geassembleerde model.