Marvel X-Men Sentinel Image from the Comic Books
X-Men Legends Marvel’s Sentinel Exclusief beschikbaar in de UK & Europa

X-Men Legends Marvel’s Sentinel

Zijn lichaam een torenhoog, technologisch wonder, de Sentinel scant de wereld op zoek naar zijn steengroeve, een zoekend licht dat uit zijn borst komt, zijn gloeiende ogen een waarschuwing... en een bedreiging. Geprogrammeerd met slechts één doel, het vernietigen van al het gemuteerde leven op aarde, zal de Sentinel niet aarzelen, niet wankelen, en zal nooit stoppen met jagen.

Komende uit de pagina's van Marvel strips, verschijnt in alles van cartoons tot films tot videospelletjes, is de Sentinel als een monumentaal onderdeel van Marvel overlevering, een iconische vijand van de X-Men, en, nu, het allereerste Marvel Legends HasLab project.

We nodigen je uit om samen met ons en HasLabs dit project tot leven te brengen, met alle functies en details die je kent en liefhebt van de Marvel Legends 6-inch lijn.

BESTEL JOUW EXEMPLAAR NU
CROWDFUND EINDIGT OP... 0 0 : WEKEN 0 0 : DAGEN 0 0 : UREN 0 0 : MINUTEN 0 0 SECONDEN

DOELWIT GEÏDENTIFICEERD

We willen dit project al heel lang realiseren en nu, met jouw hulp, hopen we dat te doen.

Sentinels maken al deel uit van het X-Men verhaal sinds hun eerste optreden in X-Men #14 (1965). Van het MK I model gebouwd door Bolivar Trask tot de dreigende figuren van de moderne stripverhalen, zijn de Sentinels een van de gevaarlijkste vijanden van de X-Men geweest. En we wilden die torenhoge en intimiderende aanwezigheid weerspiegelen in de Marvel Legends lijn.

Samen met de Sentinel figuur, zijn we inclusief een 6-inch Bastion figuur om het humanoïde gezicht van de Sentinels weer te geven. Bastion is ontstaan toen Sentinel Master Mold het Sentinel-prototype Nimrod absorbeerde. De X-Men dwongen het door het portaal dat bekend staat als Siege Perilous en Bastion kwam tevoorschijn: een mens/schildwachtershybride die uiteindelijk net zo anti-mutant werd als de originele Sentinels. En als je dat allemaal hebt gevolgd, is dit het HasLab-project voor jou.

We moesten 6.000 crowdfund supporters vinden om dit project volledig te financieren. Dat doel is nu gerealiseerd maar HasLabs wilde het daar niet bij laten. Voor elke 1.000 extra crowdfund supportes hebben we nog meer geweldige add-ons weten te krijgen. Alle 3 de extra tiers zijn al unlocked, hier zijn de geweldige extra's die je zult ontvangen...

EEN MEGA MUTANTEN JAGER

Dit 26,3-inch (669 mm) Sentinel-figuur is het grootste Marvel Legends-figuur ooit gemaakt, met een frame dat bestaat uit 260 afzonderlijke stukken.

Het heeft 72 scharnierpunten - 20 in elke hand alleen al - wat betekent dat het ongelooflijk poseerbaar is en er geweldig uitziet in elke display.

We hebben ook LED's in het hoofd en de borst opgenomen, zodat de dreigende gloed van de Sentinels ogen en de krachtbron echt doorschijnt. Hij wordt ook geleverd met een Sentinel "tentakel" accessoire, dat aan zijn handpalm wordt bevestigd en perfect is om een nietsvermoedend Marvel Legends X-Men-figuurtje om te wikkelen.

Het Bastion-figuurtje van 6 inch heeft 30 scharnierpunten en wordt ook geleverd met een alternatief Sentinel Prime-hoofd.

BOUW DE MUTANTEN JAGER

De afgelopen 55 jaar zijn er verschillende versies van de Sentinels geweest. Toen we op zoek waren naar inspiratie, hebben we zoveel mogelijk bronmateriaal gecheckt voordat we op het uiteindelijke ontwerp zijn uitgekomen.

Er zijn bepaalde must-haves met een Sentinel-figuur van de gebeitelde kaaklijn tot aan de tenen van de jetboots. We zijn sterk geïnspireerd door de recente House of X en Powers of X-strips voor de vorm, functies en kleurstelling. We namen onze ideeën, schetsten ze uit en bouwden ze vervolgens stuk voor stuk op om een werkend model te maken dat echt massief is als het naast een 6-inch Legends-figuur staat.
Marvel X-Men Sentinel Image from the Comic Books
ALGEMENE VOORWAARDEN & FAQs
Wanneer u een Crowd-Funded Product steunt, verplicht u zich om het Crowd-Funded Product aan te schaffen dat alleen zal worden uitgevoerd als het minimum aantal backings voor het project wordt gehaald tijdens de Project Backing Periode. Elk Crowd-Funded Product heeft zijn eigen looptijd wanneer u het Crowd-Funded Product kunt steunen, elk een "Project Backing Periode". Zodra het minimum aantal backings is bereikt, wordt uw backing een "Order" en wordt uw betaling verzameld aan het einde van de Project Backing Periode, dan wordt het Crowd-Funded Product gemaakt en uiteindelijk verzonden.
U geeft uw betalingsgegevens op wanneer u een door Crowd-Funded Product support, maar u wordt op dat moment niet in rekening gebracht. Het wordt alleen in rekening gebracht als het project het minimale backingdoel bereikt tijdens de Project Backing Periode. Het exacte bedrag dat u steunt is het bedrag dat de Hut Group zal incasseren. Als het project het minimale backingdoel niet heeft bereikt tijdens de Project Backing Periode, wordt dit niet in rekening gebracht, er wordt geen geld geïncasseerd en er wordt niet van eigenaar gewisseld. Controleer de hoofdpagina van het door u gesteunde Crowd-Funded Product om te zien of het minimale inzetdoel is bereikt.
In sommige gevallen zullen wij de kosten op uw kaart reserveren. De Hut Group en haar betalingspartners kunnen toestemming geven of een bedrag op uw betaalmethode reserveren voor elk bedrag tot aan het volledige backing-bedrag, op elk moment tussen uw backing en de inning van het geld. Er wordt geen betaling gedaan voordat het Project Backing Window is beëindigd.

Wij verzenden momenteel naar alle UK & Europese adressen. Let op: we kunnen op dit moment niet naar een ander land verzenden. Als u wijzigingen moet aanbrengen aan uw verzendadres nadat u hebt gekocht, neem dan contact op met ons Customer Care Team via uw account.

U kunt uw backing op elk moment voor de voltooiing van de Project Backing Periode op 24 augustus annuleren, door het standaard annuleringsproces te volgen via uw account, of door contact op te nemen met onze klantenservice via uw account.

Het volledige bedrag wordt geïncasseerd op 25 augustus 2020 zodra het Crowd Fund Project is geëindigd. Als u uw bestelling moet annuleren, moet u dit doen binnen 30 dagen na het voltooien van de toepasselijke Project Backing Periode door contact op te nemen met ons Customer Service Centre via uw account.

Na deze 30 dagen bent u NIET meer in de mogelijkheid om uw order te annuleren.

Wij behouden ons het recht voor om uw steun te allen tijde naar eigen goeddunken in te trekken, ook als gevolg van een feitelijke of vermoede overtreding van deze Voorwaarden.

Als uw product beschadigd aankomt als gevolg van het transport, kunt u binnen 30 dagen na levering een verzoek indienen voor een vervanging of een terugbetaling door contact met ons op te nemen via uw account. Wij kunnen geen enkel geopend artikel voor terugzending of vervanging aanvaarden, tenzij het beschadigd is aangekomen. U bent verantwoordelijk voor het betalen van de verzendkosten voor de retourzending. Alle in aanmerking komende terugbetalingen worden gedaan in de originele vorm van betaling. Als uw product beschadigd aankomt als gevolg van het transport of niet voldoet aan de specificaties van het product, neem dan contact met ons op.

Zie het retourbeleid van onze site voor meer informatie over retourneren.

Als u wijzigingen moet aanbrengen in uw bestelling, bijvoorbeeld in de kaartgegevens of het verzendadres, neem dan contact op met ons Customer Care Team via uw account.