Yomawari: Night Alone/htoL#NiQ: The Firefly Diary PS Vita

€44,79

Gratis verzending vanaf €20 naar Nederland en België

Uitverkocht

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Beschrijving

Een jong meisje is 's avonds met haar hond Poro aan het wandelen, wanneer een tragisch ongeval haar dwingt om naar huis terug te keren met alleen Poro's riem. De zus van het meisje gebiedt haar thuis te blijven, terwijl zij 's nachts op zoek gaat naar Poro. Tijd verstrijkt. Ongeduldig besluit het meisje om zelf op zoek te gaan naar haar vermiste zus en Poro.

Maar wanneer ze buitenkomt, beseft ze dat dit niet dezelfde stad is. De duisternis heeft de stad bijna onherkenbaar gemaakt en ze lijkt helemaal alleen te zijn ... met uitzondering van de geesten die haar achtervolgen. Het meisje zal zich moeten verbergen, de geesten te slim af zijn of hen trachten te ontlopen, terwijl ze zoekt naar aanwijzingen om haar dierbaren te vinden.

Angstaanjagende open wereld
Verken de woonplaats van het jonge meisje, gekenmerkt door een zenuwslopende sfeer die doet denken aan Japanse horror. Verken de vervallen school, kerkhoven, leegstaande fabriek, het bos en meer.

Ontdek het mysterie
Uitgerust met slechts een zaklamp, moet jij het jonge meisje begeleiden en haar helpen het mysterie achter de duisternis, die haar eens zo vredige woonplaats omhult, op te lossen. Zoek naar verborgen voorwerpen, voeg ze toe aan je collectie en ze gebruik ze om te communiceren met geesten of nieuwe gebeurtenissen vrij te spelen.

Spirituele interactie
In elk hoofdstuk van het spel zal je spirituele wezens tegenkomen, geïnspireerd door Japanse stadslegendes, die op de loer liggen in de schaduwen - maar zijn ze onschadelijk, puur kwaad of gewoon verkeerd begrepen?

Stealth actie
Vermijd boze geesten door op je tenen weg te sluipen, weg te sprinten, dekking te zoeken in een struik of door voorwerpen te gebruiken die hen kunnen afleiden. Maar wees voorzichtig - sommige boze geesten kunnen je verrassen door hun snelheid.

Meer details

Kijkwijzer classificatie:
  • PEGI 12
Console:
  • PS Vita
Merk:
  • NIS America

Trailer

Bezorgen en retourneren

Hoe langt duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Controleer de aangegeven beschikbaarheid van je gekozen artikel(en) voordat je je bestelling plaatst: Uitverkocht

Normaal gesproken moet je in Nederland rekening houden met ongeveer 4-9 werkdagen totdat je bestelling arriveert vanuit ons magazijn in het Verenigd Koninkrijk.

Hoe weet ik of mijn bestelling is verzonden?

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging zodra je bestelling verzonden is.

Je kunt de status van je bestelling en individuele items ook controleren op mijn account de aanwijzingen te volgen.

Als je na 30 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons op om de redenen voor deze vertraging verder te onderzoeken.

Het kan raadzaam zijn om contact op te nemen met je buren om te zien of je bestelling bij hen is achtergelaten. Controleer ook de bijgebouwen van je huis indien het pakket niet door de brievenbus past. Neem anders contact op met je lokale sorteercentrum om te kijken of je bestelling is teruggebracht naar het depot en daar wacht om opgehaald te worden.

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Bekijk ons retourbeleid.

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Yomawari: Night Alone/htoL#NiQ: The Firefly Diary PS Vita

Selecteer afbeelding

Yomawari: Night Alone/htoL#NiQ: The Firefly Diary
Terug naar boven