Pulse V4

€26,05

Geen verzendkosten - gewichtsbeperkingen zijn van toepassing

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

Beschikbaarheid: Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Beschrijving

Pulse® V4 is onze krachtigste pre-workout formule, die een aantal goed onderzochte prestatieverbeterende supplementen combineert. De formule is ontworpen om de energie, pomp en mentale focus te verhogen, en je daardoor te helpen de beste en meest effectieve workout te doen. Iedere dosering van 17g Pulse® V4 levert 9.2g van onze exclusieve ‘prestatie en pomp’mix: een mix van Creapure®, AAKG, betà-alanine, en citrulline malaat die je een ongeëvenaarde en verlengde spier pomp geeft. AAKG helpt de NO productie aansporen voor een een verbeterde vasculariteit en pomp, en dus een verhoogde aanvoer van voedingsstoffen aan de werkende spieren. De creatine monohydraat in Creapure® boost de ATP-opslag, een bron van explosieve energie, waardoor je dus langer en harder kunt werken. Betà-alanine en citrulline malaat werken synergetisch samen in het bufferen van gifstoffen zoals melkzuur, waardoor het vermoeidheidsgevoel vertraagd wordt en je dus die extra reps kunt volbrengen. Elke portie Pulse® V4 bevat ook onze unieke ‘focus en energie’ mix, wat een combinatie is van tyrosine, taurine, guaraná en cafeïne bedoeld om een constante focus en extreme energie te kunnen leveren, wat een intensere workout en snellere ‘gains’ in staat stelt. Deze unieke mix kan de energie en de mentale alertness verhogen vanwege de toegevoegde Tyrosine wat de productie van belangrijke neurotransmitters voor de focus en concentratie verhoogt. Pulse® V4 is de ideale formule voor iedere sporter die hun trainingen willen verbeteren en hun prestatie een niveau verder willen tillen. Waarschuwing: het is niet aangeraden om andere producten op basis van cafeïne of creatine tegelijkertijd met Pulse® V4 te gebruiken. Voor het consumeren van Pulse® V4 contact opnemen met een arts als je onbekend bent met je huidige gezondheidstoestand of bestaande medische aandoeningen hebt zoals maar niet beperkt tot: hoge of lage bloeddruk, hartritmestoornissen, beroerte, hart-, lever-, of schildklieraandoeningen, angststoornis, depressie, epilepsie, psychiatrische aandoeningen, diabetes, pernicieuze bloedarmoede, moeilijkheden bij het urineren vanwege een vergrootte prostaat, of wanneer men MAO-remmers of andere medicatie neemt. NIET geschikt voor vrouwen die zwanger zijn of brostvoeding geven. NIET gebruiken als men gevoelig is voor uitdroging (dehydratie) of wanneer men is blootgesteld aan overmatige hitte. Inname verminderen of stopzetten wanneer slapeloosheid, tremoren, duizeligheid, nervositeit, hoofdpijn of hartkloppingen optreden. Pulse® V4 is alleen geschikt voor consumptie door gezonde volwassen die tussen de 18 en 50 jaar oud zijn. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden. Pulse® V4 dient in een luchtdichte verpakking of container te worden opgeslagen.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

 • Verbeterde focus en mentale alertheid
 • Uitstekende 'vasculariteit'
 • Verbeterde energie

Meer details

Merk:
 • Myprotein
Ingredients:
 • Creatine monohydraat (Creapure®), arginine alfa-ketoglutaraat (AAKG), L tyrosine, dextrose, betà-alanine, citrulline malaat, citroenzuur, kleurstof (Bietenrood [alleen bij de smaak: Berry Blast], Anthocyaan [alleen bij de smaak: Berry Blast], Carotean [alleen bij de smaak: Tropical Storm]), smaakstof, taurine, guaraná extract, cafeïne, zoetstof (Sucralose®).

Key Benefits:
  • Verbeterde focus en mentale alertheid
  • Uitstekende 'vasculariteit'
  • Verbeterde energie
Suggested Use:
 • Om de tolerantie voor Pulse® V4 te kunnen bepalen raden wij met de 'intermediate'gebruiksaanwijzingen te beginnen. Zodra de tolerantie is bepaald kun je ervoor kiezen om de 'experienced' gebruiksaanwijzingen te volgen. NIET meer dan één portie per 24 uur innemen, en alleen op trainingsdagen innemen. 'Intermediate' gebruiker: Voeg 8.5 gram (ongeveer gelijk aan 3 afgestreken kleine MP maatscheppen) toe aan 100-150ml water. Voor het beste resultaat ongeveer 30 minuten voor de workout consumeren. 'Experienced' gebruiker: Voeg 17 gram (ongeveer gelijk aan 6 afgestreken kleine MP maatscheppen) toe aan 200-300ml water. Voor het beste resultaat 30 minuten voor de workout consumeren. 1 x afgestreken MP Plastic maatschep (klein) bevat 2.9g.

Diet:
 • Glutenvrij,
 • Vegetarisch
Nutritional Info:
 • Per 17g:Energie (kJ): 33Energie (Kcal): 8Eiwit (as-is): 0.0gKoolhydraten: 2.0gVet: 0.0gActieve ingredients per 17g serving:Perform and Pump blend (Creapure [4g], AAKG, Beta Alanine, Citrulline Malate) 9.2gFocus and Energise Matrix (L Tyrosine, Taurine, Guarana Extract, Caffeine) 3.8g A 17g serving of Pulse® contains approximately 168.4mg of caffeine.

Bezorgen en retourneren

Hoe langt duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Controleer de aangegeven beschikbaarheid van je gekozen artikel(en) voordat je je bestelling plaatst: Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Normaal gesproken moet je in Nederland rekening houden met ongeveer 4-9 werkdagen totdat je bestelling arriveert vanuit ons magazijn in het Verenigd Koninkrijk.

Hoe weet ik of mijn bestelling is verzonden?

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging zodra je bestelling verzonden is.

Je kunt de status van je bestelling en individuele items ook controleren op mijn account de aanwijzingen te volgen.

Als je na 30 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons op om de redenen voor deze vertraging verder te onderzoeken.

Het kan raadzaam zijn om contact op te nemen met je buren om te zien of je bestelling bij hen is achtergelaten. Controleer ook de bijgebouwen van je huis indien het pakket niet door de brievenbus past. Neem anders contact op met je lokale sorteercentrum om te kijken of je bestelling is teruggebracht naar het depot en daar wacht om opgehaald te worden.

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Bekijk ons retourbeleid.

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Dit product

Pulse V4

Pulse V4

€26,05

Pulse V4

Selecteer afbeelding

Pulse V4
Terug naar boven