LEGO Architecture: Buckingham Palace (21029)

€50,85

Gratis verzending vanaf €20 naar Nederland en België

Uitverkocht

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Beschrijving

Bouw met LEGO® stenen je eigen versie van een van de beroemdste paleizen ter wereld. Buckingham Palace in het centrum van Londen heeft sinds 1837 onderdak geboden aan het Engelse koningshuis. In dat jaar werd het de officiële residentie van koningin Victoria, drie weken nadat ze was gekroond. Sindsdien is het gebouw gebruikt voor officiële staatsbezoeken, inhuldigingen en privé audiënties en in 2015 werd het toegankelijk voor het publiek, met rondleidingen in de zalen. In dit prachtig gedetailleerde LEGO model ligt de nadruk op de monumentale, neo-klassieke voorgevel van het paleis (een ontwerp uit 1913 van architect Sir Aston Webb ), inclusief het beroemde balkon, het voorplein en de paleispoort. Een gedeelte van 'the Mall' inclusief rode dubbeldeksbus, zwarte taxi en het Victoria Memorial maken het model compleet en geven de stemming weer van dit magnifieke paleis in een van de meest dynamische steden ter wereld.

  • Een fascinerende LEGO® versie van de bekende architectuur-icoon Buckingham Palace. 
  • Inclusief neo-klassieke voorgevel van de oostvleugel van het paleis met koninklijke vlag, voorplein en paleispoort, plus een en gedeelte van 'the Mall' inclusief Victoria Memorial, rode dubbeldeksbus en zwarte taxi. 
  • Het bijgeleverde boekje bevat details van het ontwerp en informatie over de architectuur en de historie van het gebouw (alleen in het Engels. Versies in andere talen kunnen worden gedownload van LEGO.com/architecture) Verzamel de complete LEGO® Architecture serie! 
  • De LEGO® Architecture serie is een eerbetoon in LEGO stenen aan de wereld van de architectuur, speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van reizen, design, architectuur en geschiedenis. 
  • Deze set bevat meer dan 700 LEGO® stenen. 
  • Het model biedt een passende bouwervaring voor personen van 12 jaar en ouder. 
  • Afmetingen ca.: 10 cm hoog, 20 cm breed en 19 cm diep.

Meer details

LEGO Theme:
  • Architecture
Merk:
  • LEGO

Bezorgen en retourneren

Hoe langt duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Controleer de aangegeven beschikbaarheid van je gekozen artikel(en) voordat je je bestelling plaatst: Uitverkocht

Normaal gesproken moet je in Nederland rekening houden met ongeveer 4-9 werkdagen totdat je bestelling arriveert vanuit ons magazijn in het Verenigd Koninkrijk.

Hoe weet ik of mijn bestelling is verzonden?

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging zodra je bestelling verzonden is.

Je kunt de status van je bestelling en individuele items ook controleren op mijn account de aanwijzingen te volgen.

Als je na 30 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons op om de redenen voor deze vertraging verder te onderzoeken.

Het kan raadzaam zijn om contact op te nemen met je buren om te zien of je bestelling bij hen is achtergelaten. Controleer ook de bijgebouwen van je huis indien het pakket niet door de brievenbus past. Neem anders contact op met je lokale sorteercentrum om te kijken of je bestelling is teruggebracht naar het depot en daar wacht om opgehaald te worden.

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Bekijk ons retourbeleid.

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Dit product

LEGO Architecture: Buckingham Palace (21029)

Selecteer afbeelding

LEGO Architecture: Buckingham Palace (21029)
Terug naar boven