The Evil Within Xbox One

€11,99

Bespaar: €56,40

Gratis verzending vanaf €20 naar Nederland en België

Uitverkocht

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Beschrijving

Fighting Chance Pre-Order Bonus Bevat:

  • Medische Kit

  • Dubbelloops Jachtgeweer

  • Brandende Agony Bolt

  • Giftige Agony Bolt

  • Groene Gel

De game wordt ontwikkeld door Shinji Mikami en het getalenteerde team bij Tango Gameworks, en belichaamt pure survival horror. Gedetailleerde omgevingen, gruwelijke angst en een gecompliceerd verhaal vormen een innemende wereld. Met beperkte middelen tot je beschikking zul je vechten om te overleven en pure angst doorstaan in deze perfecte mix van horror en actie.

Detective Sebastien Castellanos en zijn partners komen ter plaatse om een gruwelijke massamoord te onderzoeken. Nadat hij getuige was van de afslachting van zijn collega's door een mysterieuze kracht, loopt hij zelf in de hinderlaag en wordt hij bewusteloos geslagen. Wanneer hij ontwaakt, lijkt hij terechtgekomen in een verknipte wereld waar afschuwelijke schepsels tussen de doden ronddwalen.

Sebastian begint aan een angstaanjagend avontuur met als doel te overleven en te ontdekken wat er achter dit onvoorstelbare kwaad zit.

The Evil Within Kenmerken:

De Terugkeer van Pure Survival Horror

Shinji Mikami, de vader van de survival horror, is terug en heeft een angstaanjagende nieuwe game ontwikkeld, verhuld in een huiveringwekkend verhaal. De spanning is te snijden terwijl je de gekwelde wereld binnenin de game verkent. Met beperkte middelen tot je beschikking zul je vechten om te overleven en pure angst doorstaan in deze perfecte mix van horror en actie.

Brute Hinderlagen en Afschuwelijke Wezens

Trotseer ondenkbare horrorsituaties en wrede hinderlagen terwijl je er alles aan probeert te doen om in leven te blijven. Gebruik het kwaad voor je eigen doeleinden door dezelfde duivelachtige middelen te gebruiken tegen de enge, dodelijke schepsels als zij tegen jou.

Onbekende Bedreigingen in een Onzekere Wereld

Mysterieuze en kwade angsten doemen op in een wereld die zich om jou heen vervormt. Gangen, muren, deuren en hele gebouwen veranderen plots, waardoor de spelers verstrikt raken in een realiteit waar ze ieder moment van links of rechts aangevallen kunnen worden.

Het Nieuwe Gezicht van Horror

Gedetailleerde omgevingen, gruwelijke angst en een gecompliceerd verhaal vormen een innemende wereld die de spelers een flinke adrenalineboost zullen geven. Overwin onoverkomelijke gruwelen en beleef de ultieme spanning door The Evil Within te ontdekken.

Klik op de afbeeldingen om ze te vergroten

Meer details

Kijkwijzer classificatie:
  • PEGI 18
Taal:
  • English
Console:
  • Xbox One
Merk:
  • Bethesda
Serie:
  • The Evil Within

Trailer

Bezorgen en retourneren

Hoe langt duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Controleer de aangegeven beschikbaarheid van je gekozen artikel(en) voordat je je bestelling plaatst: Uitverkocht

Normaal gesproken moet je in Nederland rekening houden met ongeveer 4-9 werkdagen totdat je bestelling arriveert vanuit ons magazijn in het Verenigd Koninkrijk.

Hoe weet ik of mijn bestelling is verzonden?

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging zodra je bestelling verzonden is.

Je kunt de status van je bestelling en individuele items ook controleren op mijn account de aanwijzingen te volgen.

Als je na 30 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons op om de redenen voor deze vertraging verder te onderzoeken.

Het kan raadzaam zijn om contact op te nemen met je buren om te zien of je bestelling bij hen is achtergelaten. Controleer ook de bijgebouwen van je huis indien het pakket niet door de brievenbus past. Neem anders contact op met je lokale sorteercentrum om te kijken of je bestelling is teruggebracht naar het depot en daar wacht om opgehaald te worden.

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Bekijk ons retourbeleid.

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Andere klanten kochten ook

 

Dit product

The Evil Within

The Evil Within Xbox One

€11,99

Bespaar: €56,40

Uitverkocht

The Evil Within Xbox One

Selecteer afbeelding

The Evil Within
Terug naar boven