XCOM 2 Xbox One

€36,99

Bespaar: €25,16

Gratis verzending vanaf €20 naar Nederland en België

Kopen

Beschikbaarheid: Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Beschrijving

Verborgen voor de aliens proberen de overlevenden van XCOM zich te hergroeperen om nogmaals op te komen voor de mensheid.  Continu op de vlucht en altijd tegen onmogelijke kansen, zal  de overgebleven XCOM strijdmacht  een manier moeten vinden om het globaal verzet weer aan te wakkeren en de buitenaardse dreiging voor eens en voor altijd te vernietigen.

XCOM op de vlucht: Neem controle over de Avenger, een buitenaards transport voertuig omgebouwd tot XCOM's  mobiele hoofdkwartier. 

Rekruteer verzetsstrijders: Vijf soldaten klassen, elk met zijn eigen skill tree, maken het mogelijk om specifieke soldaten te creëren voor jouw tactische plan.

Tactische guerrila gevechten: Nieuwe gameplay systemen bieden meer tactische flexibiliteit tijdens gevechten. Verberg jezelf om vijandelijke patrouilles te verrassen. Loot vijanden voor waardevolle uitrusting en artefacten. Bevrijd VIP's en redt gevallen kameraden door ze naar het extractiepunt te brengen.

Een nieuw soort vijand: van sterke nieuwe buitenaardse rassen tot de Avent, handhavers van het buitenaardse regime.

Onderzoek, ontwikkel en verbeter: configureer en bouw kamers op de Avenger om XCOM nieuwe mogelijkheden te geven op het slagveld. Gebruik je wetenschappers en ingenieurs om wapens en uitrusting te ontwikkelen en verbeteren, naargelang je favoriete tactieken.

Elke missie is een unieke uitdaging: voltooi missies over de hele wereld, van de Wildlands tot de door aliens gecontrolleerde megasteden en de geheime buitenaardse installaties.

Multiplayer matches: Gebruik menselijke en buitenaardse squads door elkaar en vecht op willekeurig gegenereerde maps tegen andere spelers.

Meer details

Kijkwijzer classificatie:
  • PEGI 16
Console:
  • Xbox One
Merk:
  • 2K Games
Serie:
  • XCOM

Trailer

Bezorgen en retourneren

Hoe langt duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Controleer de aangegeven beschikbaarheid van je gekozen artikel(en) voordat je je bestelling plaatst: Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Normaal gesproken moet je in Nederland rekening houden met ongeveer 4-9 werkdagen totdat je bestelling arriveert vanuit ons magazijn in het Verenigd Koninkrijk.

Hoe weet ik of mijn bestelling is verzonden?

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging zodra je bestelling verzonden is.

Je kunt de status van je bestelling en individuele items ook controleren op mijn account de aanwijzingen te volgen.

Als je na 30 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons op om de redenen voor deze vertraging verder te onderzoeken.

Het kan raadzaam zijn om contact op te nemen met je buren om te zien of je bestelling bij hen is achtergelaten. Controleer ook de bijgebouwen van je huis indien het pakket niet door de brievenbus past. Neem anders contact op met je lokale sorteercentrum om te kijken of je bestelling is teruggebracht naar het depot en daar wacht om opgehaald te worden.

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Bekijk ons retourbeleid.

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Dit product

XCOM 2

XCOM 2 Xbox One

€36,99

Bespaar: €25,16

Kopen

XCOM 2 Xbox One

Selecteer afbeelding

XCOM 2
Terug naar boven