Saw 1-7 Blu-ray

€103,49

Gratis verzending vanaf €20 naar Nederland en België

Uitverkocht

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Beschrijving

Nu verkrijgbaar in een complete Blu-Ray boxset in een limited edition box van hoge kwaliteit. Alle films in high definition zoals ze bedoeld waren.

Saw

Twee mannen (Whannell en Elwes) worden wakker in de geheime kelder van een seriemoordenaar. Deze heeft de bijnaam "Jigsaw", zo genoemd door de politie vanwege de ongebruikelijke puzzelstukjes die hij achterlaat. Een dood lichaam ligt tussen de mannen in. Ze krijgen 6 uur de tijd, een metaalzaag en een kogel om zichzelf een weg te banen naar de vrijheid. Intussen wordt Jigsaw op de hielen gezeten door detective David Tapp (Glover), een net zo gestoorde agent die eens zelf het slachtoffer was van Jigsaws kwade spelletjes.

Saw II

Jigsaw (Tobin Bell), meester in gedachtenspelletjes, keert terug en teistert een nieuwe groep slachtoffers. Deze heeft hij opnieuw uitgekozen vanwege hun zogenaamde minachting voor het leven. Zijn spelletjes zijn nog wreder en gestoorder dan hiervoor. En dit keer staat er voor de politieagent (Donnie Wahlberg) meer op het spel dan alleen zijn professionele integriteit...

Saw III

De Jigsaw is verdwenen. De poppenmeester die de hele gemeenschap de stuipen of het lijf jaagde en politieagenten verwarde met zijn gruwelijke, sadistische spelletjes, wist de laatste keer te ontsnappen met de hulp van zijn pupil Amanda (Shawnee Smith). Terwijl een aantal detectives hun best doen om hem te vinden, heeft dr. Lynn Denlon (Bahar Soomekh) niet door dat ze Jigsaws nieuwste pion is op zijn slinkse schaakbord. Op een nacht wordt ze na haar werk ontvoerd door de gestoorde Amanda. Ze wordt meegenomen naar een verlaten magazijn, waar ze oog in oog komt te staan met Jigsaw, aka John Kramer (Tobin Bell), die nu aan het bed geketend is en stervende is.

Saw IV

Na de dood van detective Kerry komen twee doorgewinterde FBI-agenten, agent Strahm en agent Perez, aan in de doodsbange gemeenschap om detective Hoffman te helpen bij het doorzoeken van Jigsaws gruwelijke overblijfselen en het oplossen van de puzzel. Wanneer SWAT commandant Rigg ontvoerd wordt en in een gruwelijk spel terecht komt, heeft hij slechts 90 minuten om zich een weg te banen uit een reeks zieke valstrikken. Hij staat voor de keuze om een oude vriend te redden of dodelijke gevolgen onder ogen te komen...

Saw V

In Saw V staat de vraag centraal wie het bloederige werk van de Jigsaw voortzet. De film opent met een man die zit vastgeketend aan een tafel onder een slinger met een mesblad. Wanneer het scherpe mes boven zijn hoofd  begint te zwaaien, heeft hij slechts een minuut de tijd om het te stoppen door zijn handen in een apparaat te leggen dat hen zal verpletteren.

Saw VI

De dodelijke valstrikken en sadistische plot zijn terug in deze zesde editie van de extreem populaire filmreeks Saw. De editor van de vorige films, Kevin Greutert, maakt met deze film zijn regisseursdebuut, die opnieuw geschreven is door de schrijvers van Feast, Marcus Dunstan en Patrick Melton. Nu special agent Stahm (Scott Patterson) dood is, besluit de sinistere detective Hoffman (Costas Mandylor) Jigsaws dodelijke werk voort te zetten.

Saw 7: The Final Chapter

De meest verdraaide, gruwelijke en succesvolle horrorfranchise van de wereld komt tot een einde in Saw: The Final Chapter. Er heerst een dodelijke strijd over Jigsaws brute nalatenschap. Een groep overlevenden van Jigsaw (Tobin Bell) komen bij elkaar om de hulp te zoeken van een zelfhulpgoeroe en mede-overlever Bobby Dagen (Sean Patrick Flanery). Al snel moeten de overlevers zichzelf opnieuw in veiligheid brengen wanneer Dagen's donkere geheimen een nieuwe golf van terreur loslaten...

Bonusmateriaal:

 • Audiocommentaar
 • Verwijderde scènes
 • En nog veel meer...

Meer details

Kijkwijzer classificatie:
 • 18
Acteur(s):
 • Tobin Bell,
 • Shawnee Smith,
 • Donnie Wahlberg,
 • Bahar Soomekh,
 • Scott Patterson,
 • Costas Mandylor,
 • Sean Patrick Flanery
Regisseur:
 • James Wan,
 • Darren Lynn Bousman,
 • David Hackl,
 • Kevin Greutert
Regio:
 • B
Audio:
 • Dolby Digital
Taal:
 • English
Serie:
 • Saw
Studio:
 • Lions Gate Entertainment

Bezorgen en retourneren

Hoe langt duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Controleer de aangegeven beschikbaarheid van je gekozen artikel(en) voordat je je bestelling plaatst: Uitverkocht

Normaal gesproken moet je in Nederland rekening houden met ongeveer 4-9 werkdagen totdat je bestelling arriveert vanuit ons magazijn in het Verenigd Koninkrijk.

Hoe weet ik of mijn bestelling is verzonden?

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging zodra je bestelling verzonden is.

Je kunt de status van je bestelling en individuele items ook controleren op mijn account de aanwijzingen te volgen.

Als je na 30 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons op om de redenen voor deze vertraging verder te onderzoeken.

Het kan raadzaam zijn om contact op te nemen met je buren om te zien of je bestelling bij hen is achtergelaten. Controleer ook de bijgebouwen van je huis indien het pakket niet door de brievenbus past. Neem anders contact op met je lokale sorteercentrum om te kijken of je bestelling is teruggebracht naar het depot en daar wacht om opgehaald te worden.

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Bekijk ons retourbeleid.

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Andere klanten kochten ook

Unit One - Seizoen 3 DVD

Adviesprijs: €28,25

€13,55

LA Ink - Seizoen 1 - Compleet DVD

Adviesprijs: €56,49

€32,79

Nightmare On Elm Street 1-7 Blu-ray

Adviesprijs: €56,49

€16,95

 

Dit product

Saw 1-7

Saw 1-7 Blu-ray

€103,49

Uitverkocht

Saw 1-7 Blu-ray

Selecteer afbeelding

Saw 1-7
Terug naar boven