Hasbro HasLabs GI JOE SKY STRIKER ZAVVI EXCLUSIEF IN EUROPA

G.I. JOE: EERSTE EVER HasLab
Is eindelijk hier

Real American Hero!

Weet je nog hoe het was om voor de TV te zitten en te wachten op G.I. Joe: A Real American Hero na schooltijd? Of de pure, ongefilterde vreugde die je beleefde aan het volgen van elke missie? Wij wel, en dat willen we ook voor jou. De Skystriker, o-ring Ace, en o-ring Wayne Ruthel zijn bedoeld om je te helpen dat gevoel weer te pakken. Ze leveren je onmiddellijke out-of-the-box weergavemogelijkheden die je zeker in stijl zullen terugvoeren naar de jaren '80. Zet je zinnen op alle drie de unlocks en je hebt een killer operatie. Doe met ons mee aan deze belangrijke missie door vandaag te financieren.

Missie data

Dit HasLab begint op 23 oktober en eindigt op 7 december (45 dagen later)
Als er geld wordt vrijgemaakt, beginnen we met de verzending in het voorjaar van 2023.

- De Skystriker komt in actie met meer dan 200 deco ops!
- De cockpit is niet de enige functie die een update krijgt. Er zijn alle nieuwe functionerende landing hendels, een voor landingsgestel en een voor vleugels, verwisselbare zwarte staart vinnen overeenkomen met de verpakking kunst, een bruikbare trekhaak, en meerdere opties voor dog bone pennen aan te passen wapen belasting out.
- De sculpturale integriteit is mijlen voorsprong op de vorige Skystriker Dit gevecht jet is gemaakt om mee te gaan.
- Het is aanpasbaar! De Skystriker wordt geleverd met verschillende sets decals van hoge kwaliteit.

BEVEILIG UW
FINANCIERING EINDIGT IN... 0 0 : WEKEN 0 0 : DAGEN 0 0 : UREN 0 0 : MINS 0 0 SECS

Operatie HasLab

Throwback: de vroege jaren '80. Het haar zit hoog en zo ook het volume van de muziek die uit de boombox speakers komt. Je hebt net de coolste tekenfilm ooit ontdekt, G.I. Joe: A Real American Hero. Je kan er niet genoeg van krijgen. Zullen de Joe's eindelijk in staat zijn om Cobra voor eens en altijd te verslaan?!? Je helpt graag mee door samen met je favoriete actiefiguren uitgebreide missies op te zetten die zich afspelen in zandbakken, zwembaden, achtertuinen en slaapkamers. Het enige wat nog ontbreekt in je epische avonturen is de slechtste straaljager die Joe ooit gekend heeft: de Skystriker. Het is tijd om je kinderdromen te vervullen - of te herbeleven als je een van de gelukkigen was.

Dat klopt. Het is nu de 21e eeuw en voor G.I. Joe's allereerste HasLab brengen we het vuur aan de schenen en brengen we de Skystriker opnieuw uit met een aantal geweldige moderne updates en ongelooflijke, exclusieve unlocks. Dit alles om de 40ste verjaardag van G.I. Joe te vieren: A Real American Hero. Zeker, de Skystriker is al eerder gedaan (en het is elke keer geweldig), maar nooit op deze manier. Alleen met moderne technologie kunnen we deze klassieke gevechtsvliegtuig evolueren door de meest precieze details en ontwerpen toe te voegen en hem van de jaren '80 naar de TOEKOMST te brengen. Want de toekomst is nu.

De Skystriker is niet het enige ongelofelijke item dat je in je G.I. Joe-collectie kunt tentoonstellen als je dit HasLab financiert. Je krijgt ook twee o-ring figuren met HasLab exclusieve deco - Ace en Wayne Ruthel! De originele gevechtspiloot, Ace, ziet er net zo uit als je hem herinnert in een traditioneel deco schema. En Wayne Ruthel heeft deco ontworpen om terug te roepen naar de originele Skystriker verpakking. Als deze twee legendarische actiefiguren nog niet genoeg zijn om je versteld te doen staan, hebben we er nog meer voor je!

Je kunt tot 3 verschillende niveaus ontgrendelen met nog meer exclusief gedecoreerde o-ring actiefiguren en accessoires, waaronder Scarlett voor de allereerste keer in een vliegpak, Rip Cord in Night Force-kleuren en 2 Pit Crew-leden om de landingsvoertuigen te bemannen. Fund dit project vandaag om te beginnen vechten voor vrijheid waar er problemen zijn! *** Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie) ***

Top Secret Mission Onthuld

Yo Joe! Klim aan boord van de Skystriker met Scarlet en Duke om The Pit te verdedigen terwijl je de Cobra-piloten ontwijkt die je basis proberen te vernietigen. Dat is een missie om te onthouden. Zo gedenkwaardig, dat onze ontwerpers geïnspireerd werden door dit exacte moment in de tekenfilmgeschiedenis om dit HasLab te creëren. Er is geen G.I. Joe: A Real American Hero zonder de Skystriker. Een fundamenteel onderdeel van de G.I. Joe wereld, de Skystriker herinnert ons aan pure kindervreugde. Onze ontwerpers begrijpen dit omdat ze niet alleen getalenteerde speelgoedmakers zijn, maar ook enorme fans (net als wij nerds die dit schrijven). Ze wisten dat we een voertuig moesten uitbrengen dat net zo iconisch is als de o-ring figuren die we terugbrengen voor de 40e verjaardag.

Je zult de aandacht voor detail en ontwerp kunnen zien die alleen een echte fan zou kunnen beheersen. We herinneren ons nog dat deze prachtige straaljagers werden begeerd door kinderen overal, want wij waren die kinderen. Sommigen hadden het geluk er een te bezitten, maar anderen moesten zich de G.I. Joe-gevechtsscenario's voorstellen zonder zo'n toestel. Maar nu niet meer. Vandaag is de dag dat je eindelijk een gloednieuwe Skystriker kunt bezitten om in het midden van je G.I. Joe collectie te zetten. Gemaakt door fans, voor fans!

Als je al een Skystriker hebt, hoeft dat je er niet van te weerhouden om dit HasLab te financieren; we hebben een aantal ongelooflijke aanvullingen...

KENNIS IS HALF THE BATTLE

Deze Skystriker is duidelijk een speciale missie voor ons. Het is onze belangrijkste doelstelling om het trouwe bataljon Joes iets te bieden dat zowel stijl als inhoud heeft, en we zijn er echt voor gegaan. Zoals een van onze ontwerpers zei: "We zijn helemaal los gegaan op dit ding".

Start de missie: 10.000 backers nodig om succesvol te financieren

De Skystriker

• De Skystriker komt in actie met meer dan 200 deco ops!
- Je zult meteen de kwaliteit van de techniek opmerken, tot aan de beweegbare joystick in de cockpit.
- De cockpit is niet de enige functie die een update krijgt. Er zijn alle nieuwe functionerende landing hendels, een voor landingsgestel en een voor vleugels, swappable zwarte staart vinnen overeenkomen met de verpakking kunst, een bruikbare trekhaak, en meerdere opties voor dog bone pennen aan te passen wapen load out.
- De sculpturale integriteit is mijlen voorsprong op de vorige Skystriker Dit gevecht jet is gemaakt om te duren.
- Het is aanpasbaar! De Skystriker komt met verschillende sets van hoge kwaliteit decals. Een set om eruit te zien als de Skystriker die we kennen en liefhebben, en een om eruit te zien als een F-14 Tomcat! Plus, extra stickers met de namen van de piloten om op het raam te plakken voor dat extra persoonlijke tintje. EN een tweede baldakijn om te versieren met al die stickers.
Dit is JOUW Skystriker; laat het de wereld zien.

De Accessoires

- Geen gevechtsvliegtuig kan ooit klaar zijn zonder een nieuwe brandstoftank en munitie wagen. Met nieuwe deco en pit crew design, zijn de brandstoftank en munitie wagen voorbereid om de Skystriker te helpen op elke missie.
- Breng je G.I. Joe gevechtsdisplay naar een hoger niveau met een arsenaal aan explosie effecten en raketten. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.
- Stel je favoriete figuren voor die onderhoud plegen aan de Skystriker met de meegeleverde ladder en brandstoftanks.
- Zet de Skystriker in meerdere doodsverachtende hoeken met de jet standaard en speel scènes na uit G.I. Joe: A Real American Hero en je kindertijd.

De 3 3/4 - inch, O-ring Figuren

- De originele gevechtspiloot, de O-ring Ace actiefiguur is hier en meldt zich voor dienst in zijn originele deco
- Toevoegend aan het nostalgische, de O-ring Wayne Ruthel co-piloot actiefiguur is inbegrepen als een eerbetoon aan het karakter look geïnspireerd door de originele kunst op de Skystriker
- Plus, twee stoffen parachutes voor al die "gooien uit de boomhut" behoeften

Kritische missie-ondersteuning: Meer geldschieters, meer mogelijkheden

Niet helemaal eindeloos, maar zeker episch.

Er zijn 3 mogelijke aanvullingen op deze gevechtsploeg, waardoor het potentieel voor worldbuilding van dit HasLab naar nieuwe hoogten wordt getild.
Ontgrendel 1 Ontgrendel 1 - 13.000 backers

Scarlett O-Ring Action Figure in Flight Suit

Gekleed in het iconische vliegpak dat ze droeg toen ze voor het eerst te zien was in de G.I. Joe: A Real American hier scène, o-ring Scarlett wordt geleverd met een kruisboog accessoire om haar actie mogelijkheden te maximaliseren. Nooit eerder gemaakt, en exclusief voor deze HasLab, o-ring Scarlett geeft is een moderne throwback naar Real American Hero.

Ontgrendel 2 Ontgrendel 2 - 16.000 backers

Rip Cord O-Ring Action Figure in Night Force Colors

Deze luchtinfanterie sloopspecialist in Night Force kleuren is nooit eerder gemaakt en is exclusief voor dit HasLab. Deze O-Ring Rip Cord figuur wordt geleverd met meerdere accessoires die de originele actiefiguur weerspiegelen, zoals re-breather, helm, en parachute rugzak.

Ontgrendel 3 Ontgrendel 3 – 18,000 backers

2 PIT CREW ACTIE FIGUREN O-RING EN STOFFEN PARACHUTE

De Pit Crew is hier! Deze nieuw ontworpen HasLab o-ring Pit Crew actiefiguren brengen je terug naar waar G.I. Joe begon met ontwerp en deco exclusief voor dit project. Zie ze zwaaien in de Skystriker van een andere succesvolle missie met hun grondpersoneel wands accessoires.

ALGEMENE VOORWAARDEN & FAQs