Haslab Hasbro

Victory Saber
Hasbro Haslab Transformers Premium Actiefiguur

Supreme Commander van de Autobots. Leider van de Galactic Defence Force. De grootste zwaardvechter in het universum. De sterren staan op een lijn voor het laatste Transformers HasLab project: Victory Saber.

Hasbro Haslab Transformers Victory Saber ZAVVI EXCLUSIVE IN EUROPA

Hasbro Haslab Transformers Victory Saber

"Battle Up !"
Supreme Commander van de Autobots. Leider van de Galactic Defense Force. De grootste zwaardvechter in het universum. De sterren staan op één lijn voor het nieuwste Transformers HasLab project: Victory Saber!

Ontdek drie aparte Transformers figuren inclusief een jet en accessoire :
- 1-inch Brain of Courage Brainmaster figuur
- 5-inch Autobot Saber figuur
8,5-inch V-Star jet
- 7,5-inch Victory Leo figuur
- Sword of Justice accessoire

Dit Haslab project loopt van 27 augustus 2021 tot 11 oktober om 4:59AM. Als het project succesvol wordt gesteund, zal het rond de winter van 2022 worden verzonden.

PRE-ORDER NU
PROJECT EINDIGT IN... 0 0 : WEKEN 0 0 : DAGEN 0 0 : UREN 0 0 : MINUTEN 0 0 SECONDEN

DE ONTWIKKELING VAN DE DEFENDER OF JUSTICE

Dit project is een grote ‘eerste keer’ voor de Transformers lijn. Deze HasLab project breidt uit naar de Japanse anime kant van Transformers die nooit eerder naar Europa is gekomen. Met jouw hulp, kunnen we dit eindelijk werkelijkheid maken.
Wie beter om het eerste Japanse canon Transformers figuur van Hasbro te zijn dan Autobot Star Saber? In de animatie, verdedigen Star Saber en zijn Autobot bemanning het universum tegen de kwaadaardige Decepticons. Buiten Transformers Masterpiece, heeft Star Saber geen actiefiguur gehad sinds 1989. Nu kan de onverschrokken leider van de Autobots naar deze kant van de melkweg reizen als een actiefiguur geïnspireerd door het iconische personage uit de animatieserie, compleet met 200 deco ops.
We hebben 11.000 backers nodig om dit project volledig te financieren.

DE HELDHAFTIGE FEATURES

Dit HasLab project markeert vele primeurs voor Transformers. Behalve dat dit Hasbro's eerste Japanse canon Transformers-figuur is, is dit ook de eerste Brainmaster die ooit door Hasbro is ontwikkeld.
We verkennen ook nieuwe innovatie en articulatie voor Transformers die nog nooit eerder zijn gedaan. De Autobot Star Saber-figuur heeft een vlindergewricht en de Victory Leo-figuur heeft extra articulatie, waardoor beide figuren zeer goed te plaatsen zijn voor een verscheidenheid aan displayopties. De grootste zwaardvechter in het universum komt ook met het machtige Sword of Justice.

“BATTLE UP!”

Het is geen geheim dat Star Saber in de tekenfilmserie een aantal behoorlijk geweldige converting modes heeft. Het team zorgde ervoor dat dit HasLab project de ultieme animatie nauwkeurigheid heeft, waardig aan zijn heldhaftige erfenis.
Het Brain of Courage Brainmaster figuur past in de borst van de Autobot Saber figuur, waardoor het gezicht van de grotere figuur verschijnt. De Autobot Saber figuur verandert dan in de Victory Jet mode. Combineer de Victory Jet mode met de V-Star jet, converteer naar robot mode, en onthul Autobot Star Saber! Plus, de Victory Leo figuur kan worden omgebouwd tussen robot en leeuw mode.
Maar daar is het niet bij gebleven. In Transformers: Victory Episode 30: "The Tide is Turned! The Ultimate Weapon, the Victory Unification," moeten Autobot Star Saber en Victory Leo een einde maken aan de bedreigingen van Decepticon leider Deathsaurus, door samen te smelten en de machtige Victory Saber te vormen. Met dit HasLab project, kun je de scène nabootsen! Combineer Victory Leo en Autobot Star Saber figuren om de ontzagwekkende kracht van Victory Saber te ontketenen!
Met alle speel- en displaymogelijkheden is dit een unieke toevoeging aan je Transformers-collectie.

ALGEMENE VOORWAARDEN & FAQs