Moestuintje voor Binnen met Geselecteerde Zaadjes

€28,25

Bespaar: €5,64

Gratis verzending vanaf €20 naar Nederland en België

Kopen

Beschikbaarheid: Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Beschrijving

Dit stijlvolle miniatuurmoestuintje brengt de buitenomgeving naar binnen. Velen van ons wonen midden in een volle stad, waar het soms moeilijk is om te kunnen genieten van een groene omgeving, laat staan om je eigen producten te kweken. Dit moestuintje is ideaal voor iemand met groene vingers. Je kunt je eigen kruiden laten groeien met deze stijlvolle set, die de volgende benodigdheden bevat: 3 aardebolletjes, 3 pakjes met zaden (koriander, basilicum en oregano), een kleine, houten schuurtje, drie miniatuurplantenpotten en drie ontwateringsbakjes, die omringd worden door een wit hekje. Je kunt zelfs het dak en de deur openen van de schuur, zodat je er niet alleen de zaden in kan bewaren, maar ook eventueel je kruidenschaar, die je gebruikt om je verse kruiden fijn te maken, zodat je ze hierna kunt toevoegen aan je salades of maaltijden. Deze set bevat alles wat je nodig hebt om te beginnen met het kweken van je eigen, kleine moestuin. Het is klein genoeg om neer te zetten op je vensterbank. - A.D.

Kenmerken:

  • Minimoestuintje voor Binnen
  • Kweek je eigen kruiden
  • Drie miniatuurplantenpotjes met ontwateringsbakjes
  • 3 bolletjes aarde
  • 3 pakjes zaden:
  • Koriander (gemiddelde inhoud: 50 zaden)
  • Basilicum (gemiddelde inhoud: 200 zaden)
  • Oregano (gemiddelde inhoud: 100 zaden)
Afmetingen: 19 x 42 x 15.5cm

Meer details

Merk:
  • B3 Design

Bezorgen en retourneren

Hoe langt duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Controleer de aangegeven beschikbaarheid van je gekozen artikel(en) voordat je je bestelling plaatst: Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Normaal gesproken moet je in Nederland rekening houden met ongeveer 4-9 werkdagen totdat je bestelling arriveert vanuit ons magazijn in het Verenigd Koninkrijk.

Hoe weet ik of mijn bestelling is verzonden?

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging zodra je bestelling verzonden is.

Je kunt de status van je bestelling en individuele items ook controleren op mijn account de aanwijzingen te volgen.

Als je na 30 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons op om de redenen voor deze vertraging verder te onderzoeken.

Het kan raadzaam zijn om contact op te nemen met je buren om te zien of je bestelling bij hen is achtergelaten. Controleer ook de bijgebouwen van je huis indien het pakket niet door de brievenbus past. Neem anders contact op met je lokale sorteercentrum om te kijken of je bestelling is teruggebracht naar het depot en daar wacht om opgehaald te worden.

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Bekijk ons retourbeleid.

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Dit product

Moestuintje voor Binnen met Geselecteerde Zaadjes

Selecteer afbeelding

Moestuintje voor Binnen met Geselecteerde Zaadjes
Terug naar boven