The Following - Seizoen 1 DVD

€13,55

Bespaar: €20,34

Gratis verzending vanaf €20 naar Nederland en België

Kopen

Beschikbaarheid: Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Beschrijving

De Golden Globe winnaar and Emmy genomineerde Kevin Bacon en Brit James Purefoy (Rome) spelen de hoofdrollen in deze angstaanjagende nieuwe thriller van Kevin Williamson (The Vampire Diaries, Scream). Wanneer de beruchte seriemoordenaar Joe Carroll (Purefoy) ontsnapt uit de dodencel en een nieuwe reeks moorden begint te plegen, halt de FBI ex-agent Ryan Hardy (Bacon) erbij, een psychologisch getekende veteraan die Carroll negen jaar eerder in de bak had gesmeten, nadat Carroll 14 studentes had vermoord op de campus van de universiteit waar hij lesgaf in Engelse literatuur. Hardy kent Carroll beter dan wie dan ook en heeft een hechte relatie met Carroll zijn ex-vrouw, Claire. Hardy werkt nauw samen met een FBI team, waaronder no-nonsense agent Jennifer Mason en slimme parvenu Mike Weston, en komt er al snel achter dat Carroll niet alleen in contact was met een netwerk van moordenaars in de buitenwereld, maar ook veel meer gepland had dan alleen zijn ontsnapping. Het is niet te zeggen hoeveel meer moordenaars er betrokken zijn. Terwijl Hardy en het FBI team de uitdaging van het groeiende web van moorden aangaan, uitgedacht door de duivelse Carroll (die er een roman over schrijft met Hardy in de hoofdrol), krijgt Hardy niet alleen een tweede kans om Carroll op te pakken, maar ook om zichzelf te verlossen van zijn schuldgevoel, door de confrontatie met niet één maar een hele cult seriemoordenaars aan te gaan.

Meer details

Acteur(s):
  • Kevin Bacon,
  • James Purefoy
Regio:
  • 2
Audio:
  • Dolby Digital
Disc aantal:
  • 4
Taal:
  • English
Serie:
  • The Following
Studio:
  • Warner Home Video
Kijkwijzer classificatie:
  • 15

Bezorgen en retourneren

Hoe langt duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Controleer de aangegeven beschikbaarheid van je gekozen artikel(en) voordat je je bestelling plaatst: Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Normaal gesproken moet je in Nederland rekening houden met ongeveer 4-9 werkdagen totdat je bestelling arriveert vanuit ons magazijn in het Verenigd Koninkrijk.

Hoe weet ik of mijn bestelling is verzonden?

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging zodra je bestelling verzonden is.

Je kunt de status van je bestelling en individuele items ook controleren op mijn account de aanwijzingen te volgen.

Als je na 30 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons op om de redenen voor deze vertraging verder te onderzoeken.

Het kan raadzaam zijn om contact op te nemen met je buren om te zien of je bestelling bij hen is achtergelaten. Controleer ook de bijgebouwen van je huis indien het pakket niet door de brievenbus past. Neem anders contact op met je lokale sorteercentrum om te kijken of je bestelling is teruggebracht naar het depot en daar wacht om opgehaald te worden.

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Bekijk ons retourbeleid.

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Andere klanten kochten ook

 

Dit product

The Following - Seizoen 1

The Following - Seizoen 1 DVD

€13,55

Bespaar: €20,34

Kopen

The Following - Seizoen 1 DVD

Selecteer afbeelding

The Following - Seizoen 1
Terug naar boven