Psycho-Pass: Mandatory Happiness Limited Edition PS4

€79,09

Gratis verzending vanaf €20 naar Nederland en België

Kopen

Beschikbaarheid: Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Beschrijving

In de nabije toekomst is het mogelijk om iemands mentale toestand en neiging om een misdaad te plegen te meten en profileren. Voor het welzijn van het publiek worden alle emoties en gedachten gedocumenteerd en beheerd door het Sibyl System. Dit systeem meet de levenskwaliteit van elke persoon via zijn Psycho-Pass, de mentale status van dit individu. De Psycho-Pass, opgesplitst in twee onderdelen, is in deze samenleving het ultieme wapen om misdaden te voorspellen en te voorkomen.

Een van deze onderdelen is de Hue (tint), dat het stress niveau van een persoon visueel weergeeft. De andere is de Crime Coefficient (misdaadcoëfficiënt), een numerieke waarde die de kans dat een persoon een misdaad zal begaan vertegenwoordigt. Deze waarde bepaalt of de detectives van het Public Safety Bureau worden uitgestuurd. Deze detectives zijn verdeeld in twee groepen: De Enforcers, zelf potentiële misdadigers die de misdaden moeten onderzoeken en de criminelen moeten aanhouden, en inspecteurs, die de Enforcers in check moeten houden.

Je kan kiezen tussen twee nieuwe rechercheurs, die zijn toegewezen aan Division 1 van de Criminal Investigation Department: Nadeshiko Kugatachi, een kalme en ernstige inspecteur wiens herinneringen werden gewist, en Takuma Tsurugi, een heethoofdige Enforcer, die op zoek is naar zijn vermiste jeugdvriend.
 
Jij moet beslissen welke actie genomen moet worden voor elke gegeven situatie, maar je moet je bewust zijn dat elke beslissing zijn eigen gevolgen heeft. Dankzij het uigebeide keuzesysteem, een wervelende verhaallijn en spannende misdaadonderzoeken, biedt Psycho-Pass - Mandatory Happiness je een aantal uiteenlopende eindes.

Uiteindelijk, afhankelijk van de gemaakte keuzes, kunnen Hues zelfs onherstelbaar verslechteren waardoor bepaalde zaken niet opgelost kunnen worden en het spel sneller dan verwacht een einde kent.

Meer details

Kijkwijzer classificatie:
  • PEGI 12
Console:
  • Playstation 4
Merk:
  • NIS America

Trailer

Bezorgen en retourneren

Hoe langt duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Controleer de aangegeven beschikbaarheid van je gekozen artikel(en) voordat je je bestelling plaatst: Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Normaal gesproken moet je in Nederland rekening houden met ongeveer 4-9 werkdagen totdat je bestelling arriveert vanuit ons magazijn in het Verenigd Koninkrijk.

Hoe weet ik of mijn bestelling is verzonden?

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging zodra je bestelling verzonden is.

Je kunt de status van je bestelling en individuele items ook controleren op mijn account de aanwijzingen te volgen.

Als je na 30 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons op om de redenen voor deze vertraging verder te onderzoeken.

Het kan raadzaam zijn om contact op te nemen met je buren om te zien of je bestelling bij hen is achtergelaten. Controleer ook de bijgebouwen van je huis indien het pakket niet door de brievenbus past. Neem anders contact op met je lokale sorteercentrum om te kijken of je bestelling is teruggebracht naar het depot en daar wacht om opgehaald te worden.

Wat als ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling?

Bekijk ons retourbeleid.

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Andere klanten kochten ook

 

Psycho-Pass: Mandatory Happiness Limited Edition PS4

Selecteer afbeelding

Psycho-Pass: Mandatory Happiness Limited Edition
Terug naar boven