Rayman Origins

Klantenrecensies

Rayman Origins

Rayman Origins Klantenrecensies

EUR 57.49

€57,49

Overall Rating : 4.56 / 5 (16 Beoordelingen)

16 Beoordelingen

  • 9 5 star reviews
  • 7 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews

Aantal:

Item limited to max quantity of 5000

( 0 item is in your basket items are in your basket )

Overall Rating : 4.56 / 5 (16 Beoordelingen)

16 Beoordelingen

  • 9 5 star reviews
  • 7 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews

Klantrecensies zijn onafhankelijk en vertegenwoordigen niet de mening van Zavvi.

Geweldige platform game

5

Rayman is terug, en hoe! De graphics zijn adembenemend, ondanks dat ik me voor had bereid op een platte wereld hebben ze alle levels heel interessant vormgegeven en diepte weten te geven. Levels zijn heel uitgebreid, moeilijk genoeg en zorgen voor genoeg uitdaging om je uren mee te vermaken! Deze game verraste me. Hij speelt makkelijk, maar is wel erg uitdagend; heeft goede graphics en is vooral erg vrolijk.

Had je iets aan deze beoordeling?

Ja (0) Nee (0)
Meld misbruik

Rayman madness

4

Onlangs heb ik Rayman Origins gekocht. Vroeger heb ik rayman al gespeeld de playstation en toen was ik al weg van het gekke mannetje met zn wapperende handjes. In dit nieuwe deel is de grafische stijl erg mooi gedaan en maakt de muziek het geheel nog een stuk vrolijke en dwazer. Het spel biedt een goede en snel te begrijpen gameplay en de werelden waar je doorheen gaat zijn elk weer even uniek en dwaas als de werelden die voorafgingen. De singleplayer mode biedt eigenlijk precies hetzelfde als de 2player mode. Naar mate je verder komt wordt het spel moeilijker n zitten er soms stukjes in die je gek maken. Het verzamelen van punten om zodoende indien genoeg verzameld aan het einde van elk level vriendjes te redden is ook een leuke gekmaker natuurlijk in een positieve zin. Het spel biedt vele soorten levels van vliegen op beesten tot hard achter iets aan rennen. In de 2player modus. Kun je elkaar redden wanneer je dood gaat. Vaak biedt dit een handige uitkomst bij het pakken van sommige bonus punten. Dit gaat in de single player modus vaak een stuk moeilijker. Een leuke optie in het spel is dat je van personage kan wisselen en je met de vrienden van rayman door de levels kan spelen. De enige reden dat dit spel geen maximale score krijgt is omdat de soorten levels in elke nieuwe wereld het zelfde zijn qua opzet alleen wat lastiger. Het is dus na lang achter elkaar spelen een beetje repetitief. Al met al raad ik e zeker aan dit spel te halen. Het is leuk voor jong en oud. En speelbaar op de ps3 met 4 mensen tegelijk. Kopen zeg ik.

Had je iets aan deze beoordeling?

Ja (0) Nee (0)
Meld misbruik

Prachtig spel

5

Rayman Origins is al snel in prijs gedaald en was voor bijna niets te halen bij Zavvi. Ik had dit spel al eerder gespeeld en ik was verbaasd over de goede graphics. Nu ik het heb uitgespeeld moet ik zeggen dat dit misschien wel de beste platformer ooit is voor de Playstation 3. De combinatie van prachtige graphics en verbazingwekkend geluid zorgen ervoor dat dit spel geen enkel moment verveelt. Ook is dit erg toegankelijk voor beginnende spelers, maar nog steeds uitdagend voor gevorderde. Ik ben zelf een wat gevorderde speler en het halen van de platinum trofee was zeker niet makkelijk. Al met al raad ik dit spel aan voor iedereen die van platformers en een mooi stuk kunst houdt!

Had je iets aan deze beoordeling?

Ja (0) Nee (0)
Meld misbruik

Leuk in je eentje, geweldig samen!

5

Als klein jongetje speelde ik op de computer van een vriendje al de eerste Rayman game, waaraan ik geweldige herinneringen heb overgehouden. De vervolgen, vaak in 3D wisten me af en toe te vermaken, maar haalden voor mij nooit het niveau van het eerste deel. Rayman origins grijpt weer terug naar de 2D platform gameplay van dat eerste deel en plakt hier een leuke grafische stijl overheen, waardoor het af en toe lijkt alsof je door een uit karton gemaakte wereld loopt. Deze stijl wordt gebruikt om een groot aantal omgevingen te creëren, waaronder bossen, woestijnen, ijswerelden en levels onderwater. Deze veelzijdigheid komt ook terug in de gameplay, waar de basis nog steeds ligt bij de platformlevels worden deze regelmatig afgewisseld met levels waarin je op een mug vliegt en de gameplay transformeert naar een side-scrolling shooter, of levels waarin je een schatkist met poten moet achtervolgen en je geen foutje kan maken in je sprongen. Opvallend is dat hoewel de game kleurrijk is, de moeilijkheidsgraad hoog ligt. Verwacht niet elk level met twee vingers in de neus door te lopen, maar vooral de levels waarbij je iets achtervolg of ergens door achtervolgd wordt zal je vaak moeten herstarten. Wanneer dit gebeurd is het echter wel altijd duidelijk dat het je eigen schuld was en dat je, als je iets beter op let, deze keer wél die spong kan halen, waardoor de uitdaging maar zelden omslaat in frustratie. Hetzelfde geldt voor de eindbazen, welke allemaal een patroon hebben waarmee ze makkelijk neer gaan, al zal het een paar pogingen kosten voor je dit door hebt. De uitdaging en sterke gameplay maken het tot een leuk spel om in je eentje te spelen, maar de echte pret begint echter pas wanneer 1 tot 3 vrienden er een controller bij pakken. De levels zijn allemaal samen te spelen en hoewel je allemaal samen kan (en vaak moet) werken om het level te halen, mondt het vaak toch uit in een spelletje wie het eerste verder is waarbij het een leuke bijkomstigheid is dat je elkaar gewoon uit de weg kan rammen. Al met al zorgen de leuke graphics, goede gameplay en geweldige coop mogelijkheden ervoor dat dit spel niet in de collectie mag ontbreken van iedereen die maar iets heeft met Rayman, 2D platformers of coop games!

Had je iets aan deze beoordeling?

Ja (0) Nee (0)
Meld misbruik

Rayman Origins PS3

5

Het is altijd weer geweldig om Rayman te spelen. Goede grafics en geen storende of afleidende deuntjes. Je leeft je eigen weer helemaal in.

Had je iets aan deze beoordeling?

Ja (0) Nee (0)
Meld misbruik

Rayman Origins, Een Heerlijke Ervaring

4

Ik ben nu al een paar dagen druk bezig geweest met de Playstation 3 versie van Rayman Origins, en ik moet zeggen dat het een waar genot is om de kleurrijke wereld van deze game te betreden. Rayman Origins is een platformer waarvan je niet moet verwachten dat je deze gemakkelijk naar het einde toe speelt, want onder de kleurrijke wereld van deze heerlijke game schuilt een hoge moeilijkheidsgraad die al vrij vroeg in de game duidelijk naar boven komt. Deze heerlijke side-scroller is volledig gericht op de echte gamer en bevat daarom ook een aanzienlijke hoeveelheid uitdagingen om onze platforming-skills en vastberadenheid op de proef te stellen. Toch geeft de game je elke reden om door te gaan, zelfs als bepaalde delen van een level erg pittig zijn. Ubisoft is er in geslaagd om van Rayman Origins een waar artistiek spektakel te maken. De game straalt - zoals hierboven al aangegeven - veel vrolijkheid uit met het brede contrast aan kleuren die op het beeld worden weergegeven bij het spelen van een level of het bekijken van een korte video. De personages zijn erg toepasselijk vormgegeven en passen volledig in de Rayman franchise. De landschappen zijn rijk met de hand geschilderde content en de effecten worden erg goed weergegeven. Niet alleen het spelen van de game is een genot, ook de persoon naast je kan prima naar alle details en de schitterend vormgegeven wereld kijken terwijl jij aan het spelen bent. Genoeg om te zien dus! Gelukkig hoeven je vrienden of familie niet alleen maar te kijken hoe jij aan het spelen bent, Rayman Origins bevat namelijk een coöperatieve modus voor vier spelers. Wanneer je met meerdere mensen speelt verandert dit de ervaring aanzienlijk. De game maakt gebruik van een doodsimpele drop-in/drop-out systeem die spelers in staat stelt om zich bij andere spelers te voegen of weg te gaan, zonder dat het spel hierdoor onderbroken wordt voor de speler die het gestart heeft. Het is werkelijk hilarisch te noemen hoe chaotisch de multiplayer van Rayman Origins is wanneer er vier spelers constant rondspringen en elkaar (per ongeluk) neerslaan. Hoe je Rayman Origins ook speelt, de game biedt een zeer rijke ervaring voor iedere gamer. Verwacht wel een aanzienlijk niveau van moeilijkheid, dus het spel in een paar uur uitspelen zit er niet in. Dit kan op sommige momenten voor enige frustratie zorgen, zeker op het moment dat je een level zo snel mogelijk uit moet spelen zonder dood te gaan, of bij het verzamelen van punten waarna je aan het einde van een level merkt dat je er net een paar mist voor de prijs. Toch mag dit de pret niet drukken. De vormgeving is zeer aantrekkelijk en een ware lust voor het oog, en het past ook nog eens perfect bij de originele Rayman games. De game haalt een hoop uit het verleden maar slaagt er goed in om dit in een nieuw jasje te steken, en daarom is Rayman Origins een game die zeker aangeraden kan worden aan iedereen die toe is aan een rijke platformer met uitdaging.

Had je iets aan deze beoordeling?

Ja (0) Nee (0)
Meld misbruik

Prima ouderwets leuke platformer

4

Na een aantal uurtjes spelen moet ik zeggen dat dit er een erg fraaie en goede platformer is. Grafisch en geluid zijn prima en ook het leveldesign is top. Het spel is niet zo heel moeilijk maar als je alle trophies wilt of alle op "goud" uitspelen dan ben je nog wel even bezig. Je kunt het met vier tegelijkertijd spelen en dat is ook leuk al maakt dat alles wel wat makkelijker. Ik heb er alleen van genoten maar ook samen mijn dochtertje.

Had je iets aan deze beoordeling?

Ja (0) Nee (0)
Meld misbruik

Rayman!!!!

4

Eindelijk, Al jaren is het wachten op een goede platformer en eindelijk is ie er dan. Goede game die precies doet wat je van een platform game verwacht. Grafisch ook prachtig.

Had je iets aan deze beoordeling?

Ja (0) Nee (0)
Meld misbruik

2D maar toch super

4

Rayman Origins is net als de eerste paar Rayman spellen mooi in 2D gemaakt, lekker van links naar rechts. Het is meer een race dan dat je vrij je tijd kan nemen, dus skills worden er zeker gevraagd. Een leuke uitdaging en blijft leuk.

Had je iets aan deze beoordeling?

Ja (0) Nee (0)
Meld misbruik

Rayman zoals het bedoeld is

5

Met Rayman Origins wordt eindelijk weer eens een game neergezet zoals het ooit bedoeld was. Verwacht geen diepgaand verhaal, verwacht geen multiplayer. Het is gewoon een (h)eerlijke platformer. Waar veel makers van het bewezen 2D overgaan naar 3D en jammerlijk falen (denk aan Mario Galaxy) slaagt Rayman wel, simpel omdat het eigenlijk een 2D game is. Je beweegt je door de levels alsof je een boek leest, stukje voor stukje. Geen urenlange zoektocht naar net dat ene item en dan weer een kilometertje of wat terugrennen om een deurtje te openen. Nu klinkt het allemaal erg apart, maar dat is Rayman ook. Rayman blijft origineel. Een leuke game, een aanrader voor iedereen die even wat anders wil dan de standaard AAA shooters of RPG games. Ook leuk om tussendoor te spelen. Een echte musthave voor elke gamer. Of je nu 8 of 80 bent, Rayman is toegankelijk voor iedereen.

Had je iets aan deze beoordeling?

Ja (0) Nee (0)
Meld misbruik